Bakimsiz kadin

al sana düz mantık yok şekerim bekret çok önemli bir konu ayıp ettin yani
aldatan kadına bakımlı olsaydın diyende oldu forumda
başlık başlık kadınlar bakımlı olmalıdır konularıda
ne hikmetse bütün kusursuzlar toplanmış acıtasyon yapıyolar
Allah aşkına, boya kutusuna düşsün mü dedik? 2 dk tırnak kesmek. Ona da mı vakti olmaz insanın
Hepsi bahane

aynen bende öyle umuyorum haftada bir banyo yapmak kış bile olsa çok az gerçekten :26::26:

alone2cim göz doktoruna git sen göz

Yani konuyu okuyunca vardır marketteki kızcağızın bi sebebi demiştim, "bize ne ki" yorumlarına da katılmıştım ama yorumu okuduğumda inanamadım, şuan ŞOKtayım yahu

Son düzenleme:
Yani konuyu okuyunca vardır marketteki kızcağızın bi sebebi demiştim, "bize ne ki" yorumlarına da katılmıştım ama yorumu okuduğumda inanamadım, şuan ŞOKtayım yahu

aynen bana 2 günde 1 az geliyor bazen neyse herkesin karakteri farklı işte bizi ilgilendirmez aslında :44:

bakımı sevmiyen çok kadın var
belki sizin göz zevkini bozduğundan mıdır nedir rahatsız etmiş olabilir
ama boşverin bence siz kendi bakımınızla uğraşın

Ben de öyle biri görsem aynı şekilde ben de rahatsız olabilirdim... çünkü bakım benim için olmazsa olmazım. Hele bir kadın bence kesinlikle bakımlı olmalıdır diye düşünüyorum... çirkin kadın varmı yokmu bilemem ama üstüne bir de bakımsız olunduğu zaman bin kat daha kötü bir görüntü çıkıyor ortaya... arkadaşı neden rahatsız oldunuz bu durumdan diye eleştiriceğimize asıl o şekilde görünen bir bayanı kınamalıyız. Tamam belki vakti yok, ya da hayatta yaşadığı şeylerden dolayı kendini salmış olabilir. Ama bir kadının o şekilde gözükmesi oldukça itici ve çirkin gerçekten. Bir kadın ne olursa olsun kendine bakmalı. Bunun için çok zengin olmaya ya da vaktinin çok bol olmasına gerek yok.

Vay arkadaş. Herkes bakimli olsa keşke tamam da,
İçinden gelmiyorsa,terkedildiyse,anasi babasi öldüyse?
Göz zevki bozulanlar,o markete gitmez ya da alir eline törpü, tirnak makasi ve ağda, istediği yeri keser biçer.
Markette çalışmak zor diyorum
Sürekli kasaci değil, yari zamanda da depocudur belki.
Ya da raf duzeltiyordur.o raflardaki her ürün toz içinde.
Hepsine doknsa ne tirnak kalır ne el.
Bankada calismiyor,sekreter değil, doktor değil,
Market işi zordur, yorucudur ve çalışma saatleri çoktur

Son düzenleme:
Büyük bir dert olmuş bu, Allah yardımcınız olsun, altından nasıl kalkarsınız bilmem.

La havle...

Milletin bakımından size bize neyse, anlamadım ki...

Ben 1 hafta banyo yapmasam Aymar gelir kapıma saçınızdaki yağlar boşa gitmesin bize bağışlayın diye dayanır herhalde

Son düzenleme:

Hergün o kişiyi öylemi gördünüz?
Ne biliyosunuz kii hayatı, yaşantısı hakkında?
Belki kendiside rahat değildir..
Belki ogün kendine bakmaya fırsat bulamamıştır..
Bu belkiler böylee uzaar gideerr..
Kimse kimseyi yargılayamaz..
Bunun derdi size yada bir başkasına düşmez..
Herkes kendi ile sorumludur..!

demek ki bu durumdan rahatsız değil, herkes görünüşüne önem vermek zorunda değil ki

öyle ama iki günde bir yağlanıyor kadın 1 hafta yapmıyorum demiş helal olsun onun saçlarına

ben sabah yıkasam aksam yemege konsere gidemiyorum, sanırsın en az 3gun yıkamadım...

bunye meselesi işte. fakat cildi bu kadar kuruysa pul pul olur yahu :44: neyse bir bildigi vardır herhalde.

ben sabah yıkasam aksam yemege konsere gidemiyorum, sanırsın en az 3gun yıkamadım...

bunye meselesi işte. fakat cildi bu kadar kuruysa pul pul olur yahu :44: neyse bir bildigi vardır herhalde.

yani dert edecek bir şey kalmamış polemik olsun diye böyle şeyler yaratmıyorlar mı

Depresyondadir,unutulmustur,aldatilmistir,sevgilisinden ayrilmistir,cok yalnizdir
Hersey olabilir insanlik hali

twety civcivim yine muhteşem yorumunla gelmişsin bayılıyorum kız sana
gökselin şarkısı değilmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…