Kinaye var mı burda? Haftada bir mi ?Merakıma yenik düştüm de
Ne tuhaf insanlarız.Yok bekaretim gitti,yok erkek arkadaşım günde bir tane mesaj atıyor,yok kaynanam bana bunu dedi diyen insanların başlıklarına yorum yapanlar kendi dertlerine bakmıyor o forumlardan çıkmıyorlar,ama burada millete ders vermeye kalkıyorlar.Başka dertler de var.Size ne yahu milletin bekaretinden,derdinden,tasasından.
aynen bende öyle umuyorum haftada bir banyo yapmak kış bile olsa çok az gerçekten :26::26:
alone2cim göz doktoruna git sen göz
Yani konuyu okuyunca vardır marketteki kızcağızın bi sebebi demiştim, "bize ne ki" yorumlarına da katılmıştım ama yorumu okuduğumda inanamadım, şuan ŞOKtayım yahu
aynen bana 2 günde 1 az geliyor bazenneyse herkesin karakteri farklı işte bizi ilgilendirmez aslında :44:
Ben 1 hafta banyo yapmasam Aymar gelir kapıma saçınızdaki yağlar boşa gitmesin bize bağışlayın diye dayanır herhalde
Ben 1 hafta banyo yapmasam Aymar gelir kapıma saçınızdaki yağlar boşa gitmesin bize bağışlayın diye dayanır herhalde
ayh kahklaha attım!
tupgaz satanlar gibi yag toplamaya geliyorlarmıs, gozumde canlandı birden
Yanlış görüyo gönül gözün demek
Kardeşim buldum seni sonunda
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
öyle ama iki günde bir yağlanıyor kadın 1 hafta yapmıyorum demiş helal olsun onun saçlarına
ben sabah yıkasam aksam yemege konsere gidemiyorum, sanırsın en az 3gun yıkamadım...
bunye meselesi işte. fakat cildi bu kadar kuruysa pul pul olur yahu :44: neyse bir bildigi vardır herhalde.
Depresyondadir,unutulmustur,aldatilmistir,sevgilisinden ayrilmistir,cok yalnizdir
Hersey olabilir insanlik hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?