Bakimsiz kadin

Ya, hiçbir sebep de olmayabilir..
Derdi yoktur, depresyonda değildir, suyu da akıyordur..
Yine de temiz değildir..
Ve bu yinede kimseyi ilgilendirmez..
Tercih meselesi.. Değil kınamak, yorum yapmaya bile hakkımız yok kimseye.. Yapan da densizdir.. Hadsizdir.. Gelir konu açar.

ben ojeyi örnek verdim zaten bayan öyle yazmıştı tırnaklardan yola çıkarak bende tırnaklarından yola çıkarak ojeye geldim.
dikkat ederseniz temizlik konusunada değindim.ter kokusu geliyor herkesten diyorum.kendi bakımlarını bile yapmıyor bu insanlar diyorum.ter kokusu kokmak temiz olmamaya geliyor.siz durmuş benim karşıma seçenek koyuyorsunuz temiz mi olmak yoksa bakımlı mı olmak diye.dikkatli okursanız hepiniz her ikisini diyorum.hem temiz olmak zorundayız hem bakımlı olmak zorundayız.
bizim derdimiz yok mu biz çok mu mutluyuz sanki ama bazıları gibi yağlı saçlarla dolanmıyoruz ortalıklarda.o zaman yarından hepimiz yağlı saçlarla dolaşalım dertlerimiz var diye.bakımsız olalım hadi.ter kokalım.olacak işmi bu?
makyaj yapmayı bende sevmiyorum zaten fondöten bile sürmem alerjim olduğundan alt tarafı göz kalemi dedim.göz kalemi sürmeye bile elimiz gelmiyor o derece yani.sonra diyoruz hepimiz şu ne çirkin kadın bu ne bakımsız kadın diye.bunları yazanda biz kadınlarız bunları diyende biz kadınlarız.

Hayatinizda markette calismadiysaniz anlamazsiniz 5 kg yag tenekelerini dizip o reyonlari boydan boya silmek les gibi paralar ile surekli hasir nesir olmak sabah 08:00 aksam 19:30 calismak karsiligi asgari ucret bakima ne paraniz kalir yorgunluktan nede zamaniniz

biz kadınlar ne acayip varlıklarız ya rabbim. forumda bir kadın bakımlı olmalıdır savunmuyor muyuz her zaman
ne şimdi bizene bilmem ne deyip konu saihibine hakaret ediyosunuz
her insan bakımlı olmalıdır olmayandan bende irenirim kısa ve net
otobüste orda burda kokan insanlara saydırıyosunuz değil mi? içki kokan tiplere hele
ama tutupta yazıııık kimbilir neyi var demiyosunuz
hatta böyle bir konu vardı yakın zamanda unuttum şimdi başlığını

Bence konuyu açan arkadaş ne demek istediğini ifade edemediği için yargılanıyor...

kadın dedğin çiçek gibi olucak,
temizzzz, derli toplu, mis kokulu

markette calısıp, kasiyer olup hem de bakımlı olmak cok zor inanki.
bayan belki arada kasaya bakıp, arada orta reyonda ya da depoda calısıyordur.
bunu biliyor musunuz?
evet temiz,bakımlı olsa herkes eyvallah ama azıcık da halden anlamak lazım.
bankacı degil, ogretmen degil bu kadın her neyse..
markette cok calıstım orda calısmak ne demek cok iyi bilirim
ayrıca sunu da ekleyeyim, calısma saatleri sabah 8 aksam 10 oluyor.
bu durumda nasıl bakımlı olacak. herkese "ayyy kadın dedigin cicek gibi olsun,bakımlı olsuuunnn" muamelesını ben anlamıyorum arkadas !!

Son düzenleme:
işi gereği fazla bakımlı olamıyordur belki.. ya da bakım yapacak maddi gücü yoktur.. Bilemeyiz işin özünü.

Bende bi kiz kardes var, asla makyajsiz cikmaz disari. Dipboyasi gelir gelmez kuaforde solugu alir.
ben de kaslarimi almadim omrumde. Cunku kalin ve cirkin degil. Biyiklarim da cikmiyo. Bu yasima.kadar saclarimi da boyatmadim. E kocam da fazla makyaji sevmiyo dogal olarak. Kardesim surekli bana cok bakimsizsin diyo :))))) beynimi yedi yaa. Bu yasimdan sonra kaslarimi aldirmaya calisiyo bana ama herkes sakin aldirma diyo. Galiba kardesimle fena papaz olcaz :) uyuz yaa :)

Bak bak ya, insanlar neler dusunuyolar, hayret bisey.
Insanin ici guzel olmadiktan sonra manken gibi guzel olsa neyime. Fesat olacagina ter koksun, saclari yagli olsun. Sanki koynuma alip yatacam tobe tobe.

Ne kadar ilginc ve bana hakaret ederken halbuki kendilerinin beni soktuklari konumda kendilerinin oldugune görmeyen insanlar var.

Dedikoducudan tuttunuzda bir asmadiginiz kaldi,ha öyle mi?

Burada acilan onlarca konu dedikodu mu?
Hayat dersi vermeye ne meraklilar var aramizda,asil siz burada asi iseniz normal hayatta Allah muhafaza.

Yani görüyoruz ki burada bir cok kadin illa ki kötü anlamaya müsaid.

Yok hayir asil bircogunuz benim hayatimi bilmeden konusuyorsunuz ya,ne ilginc.
Kinadiginizi yapiyorsunuz,
Depresyonlarinda en dibini gördüm,ne tür islerde calistigimida bilemezsiniz.

Yeri gelincede o cok kafa yorulan aldatma konusunda asil sinir olurum ki bakima baglar cogu.

Birde yok derdin yok mu baska vs diyenlere,Allah dert vermesin,
Bir bakin bakalim illahi cinayat vurma kirma aldatma mi burada konu oluyor?

Konu sahibi haklısın ben sana hak verdim.bir kadın pasakli olamaz igrenc birsey. Tirnaklar falan icim kalkti.ya bide sey var bir tane gormustum ben garson kiz kollari kil icindeydi.cok fena...

Konu sahibi haklısın ben sana hak verdim.bir kadın pasakli olamaz igrenc birsey. Tirnaklar falan icim kalkti.ya bide sey var bir tane gormustum ben garson kiz kollari kil icindeydi.cok fena...

Ya canim bak asil burada gelip asi cevap verenler bilmezler ki ne önemlidir yapici olmak,tut ki ben geldim bu konuyu actim ve bu pek iyi gelmiyor bazilerine,normal tartisalim,ha var tabi normal tartisan arkadaslarda ama dedigim gibi hakaret edenler dönüp kendine baksinlar,gün gelir bende paspalca dolasirim evde hastyaimdir vs fakat dikkat ettigim seylerde vardir muhakak.

Bunlar sirf böyle tatli dille konustukca sorun yoktur,
Hem ne malum belki bir kac kisi silkelenip kendine geldi eger özensiz dolasiyorsa??
Bir tirnagi öteki tirnaklarin altina bile itip temizleyebilir insan azcik o kiri hic degilse.

Ojenin lafini dahi etmedim,konu nerelere götürüldü.
Biraz ilimli olun arkadaslar bu neyin öfkesidir? Yapici olmak cok zordur ama yikici olmak hep cok kolay,hayat dersine hic ihtiyacim yok.

bohem bi hayat tarzı benimsemiştir belki olamaz mı, ya da o gün gününde değildi, balkonundaki saksılarla uğraşmıştır tırnakları kirlenmiştir vs vs vs...genelleme yapıp pis diyebileceğiniz bi insan değil ki hasbelkadet markette gördün belki bugün adriana limaya benziyodur

konuyu acan arkadasa (bahsettigi kadın icin degil genel olarak ) şöyle hak veriyorum.. kadın erkek farketmez bir insanın her zaman temiz olması gerekiyor bakın bakımlı demiyorum temiz diyorum. oje, makyaj, krem vs olmasada olur... elleri temiz olmayan tırnakları temiz olmayan biri markette ekmeklere yada baska yiyecek maddelerine dokunabiliyor bizde bunu bilmeden o yiyecekleri alıp soframıza koyuyoruz hijyen geregi herkesin ozellikle ellerine dikkat etmesi gerekiyor. bence bu once kendine sonra diger insanlara saygıdır.

bende işe giderken hiç süslenip püslenmem işim hemen evimin üst sokağında zaten yataktan çıkıp üstüme bulduğumu geçirip fırlarım.heee amma tırnaklarım tenim fln pis olmaz kesinlikle ama ben beş te çıkıyorum işten vaktim oluyo belkide kadın tam da o sırada çok yoğun çalışmıştır kendine vakit ayıramamıştır olabilir yani hep öyle değildir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…