Ne kadar ilginc ve bana hakaret ederken halbuki kendilerinin beni soktuklari konumda kendilerinin oldugune görmeyen insanlar var.
Dedikoducudan tuttunuzda bir asmadiginiz kaldi,ha öyle mi?
Burada acilan onlarca konu dedikodu mu?
Hayat dersi vermeye ne meraklilar var aramizda,asil siz burada asi iseniz normal hayatta Allah muhafaza.
Yani görüyoruz ki burada bir cok kadin illa ki kötü anlamaya müsaid.
Yok hayir asil bircogunuz benim hayatimi bilmeden konusuyorsunuz ya,ne ilginc.
Kinadiginizi yapiyorsunuz,
Depresyonlarinda en dibini gördüm,ne tür islerde calistigimida bilemezsiniz.
Yeri gelincede o cok kafa yorulan aldatma konusunda asil sinir olurum ki bakima baglar cogu.
Birde yok derdin yok mu baska vs diyenlere,Allah dert vermesin,
Bir bakin bakalim illahi cinayat vurma kirma aldatma mi burada konu oluyor?
Çok anlamsız bir konu bu kusura bakmayın size ne yada bize ne ki bundan?Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
Ne tuhaf insanlarız.Yok bekaretim gitti,yok erkek arkadaşım günde bir tane mesaj atıyor,yok kaynanam bana bunu dedi diyen insanların başlıklarına yorum yapanlar kendi dertlerine bakmıyor o forumlardan çıkmıyorlar,ama burada millete ders vermeye kalkıyorlar.Başka dertler de var.Size ne yahu milletin bekaretinden,derdinden,tasasından.
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
bak terbiyesize o dili kopartırım sok bakim içeriben seni gönül gözüyle gördüm çirkin ööööööööö
Benim kardeşim yok hep şüphelenmiştim dünyada tek olmamalıyım diyesen o musun yoksa
Evet azcik takildi kafama,
Onca pislikte kac asirda biriktiyse o tirnaklarin altinda
Yanlış görüyo gönül gözün demek
göz doktorumu kalp doktorumu bakar bana:26:
Kardeşim buldum seni sonunda
Gün geliyor beninde saçlarım yağlı oluyor haftada bir kez banyo yaparım(özel durumlar haricinden) 8.güne sarksa mutlaka yağlanıyor yapı meselesi bu benim pis olduğumu göstermiyor bence şampuan bitti belkide marketten onu alacaktı o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?