Bakimsiz kadin

Konuyu açan bayanın çok üstüne gidilmiş.Yok dedikoduymuş da yok sananeymiş de.O zaman burada açılan hiçbir konuya yorum yapmayın size ne!!!Ben de hoş karşılamıyorum ter kokan,bacakları kıl içinde gezen ve saçları kepek ve yağdan görünmeyenleri.Tamam sorunları olabilir,çok zor şartlarda çalışabilir ama o tırnakları temizlememek bunlar için bahane olamaz.Herkesin kendine göre derdi,tasası var.Toplum içinde yaşıyorsak kendimize dikkat etmek zorundayız.Ben mecburmuyum otobüste,münübüste ter kokan insanları çekmeye.Bakımlı olan insanla bakımsız olan insanın toplumdaki değeri çok farklıdır ister katılın ister katılmayın.Makyaj yapmak,oje sürmek zorunda değilsiniz ama insanları rahatsız edecek derecede dolaşırsanız dedikoduya da,arkadan konuşulmaya da açıksınız.Çoğu kadın tembel bu bir gerçek.Bir duş almak kaç dakika alabilir,saç yıkamak kaç dakika sürebilir.Hepsi bahane.

Biri konu sahibine "sana ne" demiş, diğerleri devam ettirmiş. Bla bla bla.

Bakımlı olmak temiz olmaktır bana göre. Toplum içinde yaşıyorsan buna uyacaksın.O kadar.

ya şekerim bakma sen bu hatunlara.Bunların çoğu mükemmel insanlar. Hayatta sıfır hatayla yaşarlar.

belki her daim öyle değildir belki kötü bi dönemdedir insanız başımıza herşey gelir sonuç da kınamamak lazım.temizlik imandan gelir önemlidir ama herkes aynı olamaz değil mi?

Çok anlamsız bir konu bu kusura bakmayın size ne yada bize ne ki bundan?
Oturup kafa yorsam 1000 tane sebep sayabilirim o bayanın o halde dolaşmasına herhalde.
Vardır bir derdi sıkıntısı mutlaka yani yoksa hangi bayan hoşlanır bakımsız gezmekten.

sorun sende değil konu sahibi.. sorun genel.. toplum olarak birbirimize çok bakıyoruz, inceliyoruz.. eğer biraz fazla bakımlıysa "rüküş" ya da "kesin kendisini beğendirmek için bu şekilde", eğer bizden daha bakımsız ise "ıyk pis, neler var çok şükür halime" modunda takılıyoruz.. ama hemen herkese yapacak bir yorumumuz var.. o hakkı da buluyoruz kendimizde ilginçtir.. ama aynı yorum bize geldiğinde "sen benim sıkıntılarımı, ne yaşadıklarımı biliyor musun" diye savunmaya geçiyoruz.. özetle bu konu burada çözüme kavuşacak bir potansiyele sahip değil.. sizin konunuz "karşı komşum çok çirkin ne yapsam" konusu gibi.. size diyebileceğimiz tek şey; o markete gitmeyin o zaman olacaktır

Ne tuhaf insanlarız.Yok bekaretim gitti,yok erkek arkadaşım günde bir tane mesaj atıyor,yok kaynanam bana bunu dedi diyen insanların başlıklarına yorum yapanlar kendi dertlerine bakmıyor o forumlardan çıkmıyorlar,ama burada millete ders vermeye kalkıyorlar.Başka dertler de var.Size ne yahu milletin bekaretinden,derdinden,tasasından.

bakımlı olması beni ilgilendirmez, bir bayan makyaj yapmamış, oje sürmemiş veya ütüsüz giyinmiş hiç önemli değildir benim için amaa kesinlikle temiz olmalıdır, bende bu konuda takıntılıyım özellikle kalabalık şehirde yaşayan ve toplu taşıma araçlarını kullanan biri olarak o ellerin dokunduğu yerlere dokunuyo olmaktan rahatsızım, daha hafta başında sabah sabah ter kokan insanlardan rahatsızım ( iş dönüşüdür gün boyu terlemiştir onu anlarım), dişlerini fırçalamayan nefesi kokan insanlardan rahatsızım.. evinin içinde ne haldesindir kimseyi ilgilendirmez ama toplum içinde dikkat edilmelidir..

Buraya derdini anlatmaya gelmek baska, dedikoduya gelmek baska.

Burada, o en sacma bekaret konularini acanlar bile, bunu kendilerine dert ettikleri icin aciyorlar. Tekrarliyorum "kendi dertleri ne care bulmak" icin aciyorlar.

Ama sokakta gordugun pis insanlarin arkasindan dedikodu yapmak baska. Insanlarin temizligi kendileri ve cevresindekileden baska kimseyi ilgilendirmez. Sokakta gordugum ve bir daha da gormeyecegim adamin arkasindan dedikodu yapip da onun gunahini alamam. Kimsenin de buna canak tutmaya hakki yok.

Gecen gun yine pislikle ilgili bir konu acilmisti. Bir bayan babamla beraber yasiyorum, banyo yapmiyor demisti. Ona hic kimse tepki gostermedi, herkes yardimci olmaya calisti. Cunku babasinin yikanmamasi o arkadasin derdiydi. Beraber yasiyorlar ve kadin da etkileniyordu bundan.

Yani soylemek istedigim. Burasi "bir derdim var" kosesi, dedikodu kosesi degil. Her kimin (ne kadar sacma oldugunu dusunsek de) bir derdi varsa, buna care olmaya calisiyor burada insanlar.

Gün geliyor beninde saçlarım yağlı oluyor haftada bir kez banyo yaparım(özel durumlar haricinden) 8.güne sarksa mutlaka yağlanıyor yapı meselesi bu benim pis olduğumu göstermiyor bence şampuan bitti belkide marketten onu alacaktı o an

kim bilir ne derdi vardır, kim isterki etrafta öyle dolanmayı, bence şu soruyu sormalııyızz,

Onu bu şekile duruma sokacak kadar kendını unutturacak kadarr önemli ne olmuştur hayatında ?

sikayet kutusuna yazabılrısınız marketın mantıklı dusunursek bazı marketlerde kasadakıler reyona reyondakıler manava gecıyır mide bulandırıcı tamam makyaj yapmaz ama temızlık gıda sektorunde cok onemlıdır dıye dusunuyorum

Allah Aşkına bunu kendinne dert mi ettin ? Herkesin bakımlı yada bakımsız olduğu zamanlar vardır. Seni çokta ilgilendiren bir konu değli bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…