- Konu Sahibi belle_maria
-
da sizle gurur duymuyordur bence ayrica gulme komsuna gelir basina yeeek yeeaa ben dikkat ederim dersin simdi ,ama guvenme guzelligine 1 sivilce yeter demislerbir hastalik olur olursun 130 kilo o zaman görürüm seni.. abin kilolu olsaydi da yengem soğudu , ondan utaniyoruz bskimsix vs dermiydin?Ne derseniz deyin yengemden utanıyoruz
Pes artık onun kV olmemismiydi, şok oldum gerçekten bu insanların işleri güçleri yokta hikayemi yaziyolar durmadan
Sizene yengenizle siz mi sevişiyorsunuz? Bu nasıl bi üslup ya devasa yaratık demissiniz bi de.Ayıp yani gerçekten çok ayıp.Kınadığını yaşamadan ölmezmiş kimse bunu unutmayınAbimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Siz ne derseniz diyin yengemden utanıyoruz demiş konu sahibi.Onu böyle aşağılamaya ne hakkı var yengesi o herşeyden önce yeğenlerinin annesiNiye herkes üzerine gidiyor? cıkar yol ariyor bunu ona nasil tatli dille söyleyebiliriz demeye getiriyor,evlilikleri bozulmasini istemiyor iste görumce.
Yengen ile aran nasil?herseyi konusabilir misim onunla?eģer oyle ise abinin onu artik begenmedigini degil de bence artik kilo vermelisin zayifken daha da guzel yüzun ortaya cikiyor falan diye gaz verebilirsin..
Gorumceklere geldik acayip bir şey miKonu sahibini bu kadar hirpalamayin ,sonucta aileler olan biten herkesi ilgilendiyor ,kilo ciddi saglik sorunu yaratir ,3 cocugu var ,
Benim kardesimin eside kilo aldi ,benden 3 yas kucuk ,
Bildigin yemekten ,her goren yasik cocuga bu ne boyle daha kac yasinda 120 kilo nedir bu diyordu ,
Evlenirken zayif bir hanimdi ,zaten uzun boylu ciddi anlamda acaip bisi olmustu ,
Kardesimde her an laf degdiyordu ,biz zor hamile kalirsin sana yasik biraz zayifla dedik umursamadi ki ,
Sonunda bir arkadas ortaminda hos bir hanim birine soylerken duymus ,yasik adama bu ne boyle annesi gibi diye ayartirim ben bu adami lafi kendine getirdi ,6 ayda 60 kilo verdi ,birde hamile kaldi ,9 senedir hamile kalamiyordu kilodan
Siz ne yapsaniz duzelmez ,kocasini kaybetme riski onu kendine getirir ancak
Fake gibi geldi bana böyle yazıp ortalığı kizistirmaya çalışıyor benceSiz ne derseniz diyin yengemden utanıyoruz demiş konu sahibi.Onu böyle aşağılamaya ne hakkı var yengesi o herşeyden önce yeğenlerinin annesi
Bana da biraz öyle geldi ama zaten regl dönemindyim herşeye sinir oluyorum buna da tepkimi verdimFake gibi geldi bana böyle yazıp ortalığı kizistirmaya çalışıyor bence
Bende tepki verdim yinede gerçekse diyeBana da biraz öyle geldi ama zaten regl dönemindyim herşeye sinir oluyorum buna da tepkimi verdim
Ne derseniz deyin yengemden utanıyoruz
İşte burada da haksızsınız. iki tane bakıcı var, üstelik yakın oturuyoruz annem de yardımcı oluyor. Bir yere gidildiğinde çocukların peşinden koşturan zaten abim. Kadın süper rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?