- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi belle_maria
-
Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
Hangi konuydu o, zeynebin açtığı ben kaçırmışim onuZeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)
Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))
Evet hanımlar, benim gibi herkesin ne düşündüğünü kafaya takan, rezil oldum diye kendini paralayan, herkese kendini ispatlama çabası içine giren var mı acaba? Biri kötü bir ders notumu sorsa hemen açıklamaya başlıyorum, şu nedenle böyle oldu vs vs halnuki kime ne! Ne yapacağız nasıl kurtulacağız bu sürekli kendimizi anlatma çabalarından?
Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
Sanki sakat bir insanla dalga geçiyorum, kilolu çünkü çok yiyor ve kendine dikkat etmiyor. Yani bu bir insanın yaradılışından gelen birşeymişcesine tepki vermeye gerek yok. Tembelsen başarısız olursun, yersen kilo alırsın. Biraz dikkat etmek lazım.
Hangi konuydu o, zeynebin açtığı ben kaçırmışim onu
Görümce kafasıAbimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Olur mu olurBu konuda belki Zeynep'indir. Kapıdan kovulup bacadan giriyordur.
Kendi yorumlarının aşırılığı ne olacak? Başka birinin kilolarını sen niye dert ediyorsun ya? Bu nasıl bir rahatsızlık.Tüm kilo veremeyenler konuma dadandı galiba, yorumları çok aşırı buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?