Bakımsız ve kilolu yenge

Bir insan kilolu diye ondan utanmak!!!
Vay be ne günlere kaldık hanım efendi siz haddinizi aşmışsınız..
Namussuzlukmu yaptı,hırsızlıkmı,Vs...
Ne zamandır kilo insanın kişiliğinin önüne geçti...
Vah vah yengeniz kilolu evet kilo sorun. alınır verilir ancak karakter ruh güzelliği estetik yapmayla düzelmiyor.. sanırım sizin öyle bir sorununuz var bence siz bunu paylaşın burada.....

Yazıklar olsun sana ve senin gibi insancıklara ve abin olacak o herifede yazıklar olsun ...ilerde evlenince sende öyle olursun gülüm kınadıgın basına gelmeden ölmezmişssin eşinde arkandan der sen çocuklara bakmaya çalışırken su kadınla zorla evli kalıyom der kardeşine artık

Tabii ki de yapabilirsiniz, sizi ilgilendirmeyen konulara karısmazsınız mesela :)esini ilgilendirir bu konu,esinin kardesini, annesini , babasını, görümcesini,kaynının görümcesini:)) vb degil

Kotu niyetli oldugunuzu dusunmuyorum ancak kullandiginiz kelimeler Hic hos degil. Empati kurmayi deneyebilirsiniz. Hatta abiniz size bu konuda yakindiginda abinizi de uyarabilirsiniz. Abinize 3 evlat vermis. Anladigim kadariyla bekarsiniz. 3 dogum oldukca ciddi hamilelikte kilo aliniyor. Sonrasinda vermek zor olabiliyor. Cok iyi bir psikoloji ve istikrar gerekiyor. Abiniz yeterli maddi manevi destegi saglamiyorsa konusma hakkida yok. Ayni durumda sizde olabilirsiniz. Atalarimiz ne guzel Demis büyük lokma ye buyuk konusma diye. O yuzden bunu duzeltmek degistirmek size dusmez. Sizin utanacaginiz birsey yok

herkes yorum yazmis . Yengenizin ne sartlarda kilo aldigini bilemiyoruz.Kendine bakmamasinin sebebi abiniz olabilir .3cocukla ugrasmak hic kolay degil. Abinizin nefsini diye düşünüyorsunuz? 39da bir kadin icin küçük bir yas degil .Allah sizin gibi gorumceklerden tüm gelinleri korusun .

3 çocuk dünyaya getirmek,onları büyütmek,iş hayatı ,umursamaz bir eş ve korkunç görümce ..Bunlar hiç kolay değil ..Kadıncağız kilo almış ..Tüm bunlara göğüs gerip bir de manken gibi olmayı siz becerebilirmisiniz ?

Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)

Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))
Hangi konuydu o, zeynebin açtığı ben kaçırmışim onu

Yengemizin nasıl olup da kilo veremediğini bu yüzden anlamadığınızı düşünüyorum. Siz başka insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü çok önemsiyorsunuz. Hatta "ben siyasi fikrimi yazdım, arkadaşlarım benim fikrimi biliyor, başka kimseninki bilinmiyor, kendimi kötü hissediyorum" diye konu açıyorsunuz. Yani insanların sizin hakkınızda ne bildiği, ne düşündüğü sizin için çok önemli.

Yengenizin de kilo vermemesine, kilolu dolaşabilmesine şaşırıyorsunuz. Çünkü sizce mantıken "ben çok kiloluyum, kimbilir insanlar benim hakkında ne düşünüyordur, çok utanıyorum" diye düşünmesi gerekiyor. Ancak, yengeniz kendine güvenen bir insan olabilir ve bu tür şeyleri hiç takmıyor olabilir.

Yapamazsınız.

Sizin yanınızda gergin olmaları siz yokken gergin oldukları anlamına gelmez. Hatta belki yengeniz sizden gelen negatif enerji, veya farkında olmadan attığınız bakışlar vs sebebiyle sizden hoşlanmıyordur. Hoşlanılmayan insanlarla yakın oturmak da çok can sıkıcıdır muhtemelen. Belki siz yokken gayet iyi anlaşıyorlardır.

Yengenizin bir hastalığı da olabilir. Çok yediği için kilo alması hasta olmadığı anlamına gelmez. Duygusal yemek bozukluğu olabilir. Mutsuzken, stresliyken, endişeliyken çok yiyiyor olabilir ve son yıllarda bu duyguları çok yaşıyor olabilir.

Ben olsam yengem kilo aldı diye endişelenmek yerine acaba yengemde duygusal yeme bozukluğu mu var, acaba mutsuz mu, endişeli mi, stresli mi diye üzülürdüm.

Güzel bir ifadeyle olayı anlatsaydıniz,eminim buradakilerin hepsi size tüm ictenligiyle önerilerde bulunurdu. Ama üslup

Görümce kafası

buraya yazmak yerine samimice gel bak spora gidelim diyete baslayalım yüzme ögrenelim gibi teklifler etseniz

Çok iticisiniz ya düzgün bir dille söylemek var sizin gibi densizlik yapmak var. Allah yardımcısı olsun yengenizin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…