Bakımsız ve kilolu yenge

Kızlar ya cevap yazmalayalim artik bence konuyu hepberaber kapatalim. Konuyu acan kisinin sesi kesildi zaten haksızlığınn farkindadir umarim.

Offff amma uzattin haa sana neee.. yengenin iyi bir ısı varmış iyi para kazanıyor muş. Demek ki kadının kendine güveni tam.. sen kiskaniyorsun onu bal gibi..abin de bosasa bile umru değil kadının demek, umru olsa zaten cabalardi kilo vermeye..sen işine bak..

Bende bir gorumceyim gelinimizle 10 gun arayla dogum yaptik o biraz kilolu kaldi benim ona dedigim veremesende sorun yapma sen dunyaya bir can getirdin dedim siz nasil insansiniz ya allah versede hamileyken 30 kilo alanlardan olursaniz gorurum ben sizi ayrica allah size sizin gibi gorumce versin yazik ....

Aklınca dalga geçmeye çalışıyor. Takmayın kızlar şimdi ekrana bakıp kıs kıs gülüyordur.

mutsuz bile olsalar sana ne? bu abinle yengenin sorunu. sen ise dış kapının dış mandalısın.

İşte burada da haksızsınız. iki tane bakıcı var, üstelik yakın oturuyoruz annem de yardımcı oluyor. Bir yere gidildiğinde çocukların peşinden koşturan zaten abim. Kadın süper rahat

evet eminim öyledir. kendini haklı çıkarmak için nerdeyse abinin bütün yemeği temizliği falan yaptığını söyleyeceksin.

Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)

Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))
Merak ettim hangi konuydu o.

kilo bu alınır verilir. allah karaktere zeval vermesin. o sıkı bi diyet ve sporla halledebilir, bi kaç kere güzellik merkezine gitse taş gibi olur da senin bu karakter nasıl düzelecek canım sen kendin için üzül bence.

maşallah abin yengeni beğenmiyor öyle mi oyüzden 3 cocuk yaptılar. demek birde beğenseydi 10 olacaktı. sen kendi işine bak sana ne yengenın hayatından kilosundan!!

"Devasa bir canlı" derken? Abinin eşi hakkında böyle konuşurken yüzün kızarmıyor mu hiç?
Ne kadar vicdansız insanlar var ya. Birileri de senin arkandan böyle der de görürsün o zaman umarım.
Ben senin yerinde olsam yengemin kilolarından değil, terbiyesizliğimden utanırdım. Bu daha büyük bir problem.

Böyle bir konu açacak kadar takıntılı olan insanın yengesini beğenmeyip konu açması normal değil mi arkadaşlar?
Yengeniz üzerinize oturup sizi boğmaya kalkmadığı sürece sizi ilgilendiren bir durum yok. Asıl onun utanması lazım kendisi hakkında böyle konuşabilen bir görümcesi olduğu için.
Size kendi cümlenizden alıntı yapıyorum; ''halNuki kime ne!''

Yarın bir gün hipotiroidi olur da bu lafları bir bir yersen ne gülerim ama olmaz olmaz deme bir bakarsın aynaya 150 kilo olmuşsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…