- Konu Sahibi belle_maria
-
Dikkat edinde bu hor gören tavrınızın karşılığını sizde görümcenizle ödemeyinNe derseniz deyin yengemden utanıyoruz
Bence yengeniz sizden utanmalı. Allah size öyle bi hak tanimamış ki insanları kucumsuyesimiz. Dünya bu öyle bi hale düşersiniz ki yapmayın yani allah in sopasi yokNe derseniz deyin yengemden utanıyoruz
Herkes para veriyor mu abin demiş, yengem çalışıyor zaten iyi bir mesleği var iyi para kazanıyor. Sorun çok bakımsız olması ve bunu umursamaması. Bizim yanımızda bile gerginler, konuşmuyorlar pek. Hissediyorum yani mutlu olmadığını. Zaten biz bile bir yere gidince tuhaf oluyor, kadın hiç estetik değil. Nasıl söyleyeyim güreşçi gibi birşeye döndü
İşte burada da haksızsınız. iki tane bakıcı var, üstelik yakın oturuyoruz annem de yardımcı oluyor. Bir yere gidildiğinde çocukların peşinden koşturan zaten abim. Kadın süper rahat
Merak ettim hangi konuydu o.Zeynepguven vardi yaa
Az once bir konuya bakiyordum
Dun bolca yorum yaptigim
Acanin zeynep oldugu cikmis ortaya
Oda baya iticiydi
Hönk oldum resmen :)
Simdi bu konuya baktim buda cok itici
O olmasa bile fobi oldu suan
Yorum yapasim yok konuya :))
Merak ettim hangi konuydu o.
Böyle bir konu açacak kadar takıntılı olan insanın yengesini beğenmeyip konu açması normal değil mi arkadaşlar?Evet hanımlar, benim gibi herkesin ne düşündüğünü kafaya takan, rezil oldum diye kendini paralayan, herkese kendini ispatlama çabası içine giren var mı acaba? Biri kötü bir ders notumu sorsa hemen açıklamaya başlıyorum, şu nedenle böyle oldu vs vs halnuki kime ne! Ne yapacağız nasıl kurtulacağız bu sürekli kendimizi anlatma çabalarından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?