- 30 Mart 2012
- 464
- 33
- 68
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bacım,bak bu işin sonu ölümlere kadar gidiyor..Bugün dövüyorlar sonra öldürüyorlar .. Devlette koruyamıyor maalesef biz kadınları..Onun için kesinlikle içiniz dışınız bir olmasın bu konuda..Sakın boşanıcam falan demeyin kocanıza..Sinsi davranın başka çare yok..Önce bir iş bulun şayet izin verirse..Bir yandan ev arayın ev tutun ve kaçın ...Kesinlikle haberi olmasın bunlardan mümkünse..Hatta çok zordaysanız kapıcı daireleri var gidin kapıcılık yapın bir yerde o arada daha iyi bir iş bakın..Söylemesi kolay biliyorum ama böylesine şiddet görmektense bu daha mantıklı..Yalnız lütfen rica ediyorum adama fevri çıkışlar yapmayın can güvenliğiniz için..Ve şayet giderseniz kesinlikle yerinizi bilmesin !!!
Suan ki son durum..telefonda da tartıştıktan sonra arkadasimi aradım nerdesin beklitrm diyo oda işi çıkmış hanımın akşama uğrarım dedi nede akşama uğrama gerek yok canım biz yine tartıştık ben kendim ciicam dedim ağlaya ağlaya kalktık üstümü giyindim saçlarımı saldim ki komşular yüzümü gormesin diye çantamı topluyodum bana hediye olarak aldığı altın yüzüğü ve kolyeyide yanıma aldım ki bozdururm diye..neyse bi baktim kapı açıldı esim geldi hayırdır yolculuk nereye dedi bende doktora gidicem kolum cok fena dedim (rapor dersem uyuzlik cikarr diye) neyse kalk o zaman ben götürücem dedi utanmicakmisin yanımda dedim yüzümü gösterek...ya sus allah aşkına dedi odaya gel dedi neyse geçtik odaya bak ben arkadaşımdan borç istedim cok sikisigim dedi...bisey demedim..sonra dayanamadm bak sen çok haksizsin dedim bu kez affetmiyrm seni dedim..p.tesi iş bakicam gidicek yerim yok sende biliyrsum dedm bana zaman tanı gidicem iş büküp dedim...saçmalama dedi ciddi olduğumu anladı saka yapiyo aklınca sana limon alırım satarsin sigortanıda yaparım dedi tabi bende hiç tebessüm yol...en son bana üstüme gelme ben senin dedigini yapmam böyle üstüme geldikçe daha çok geri itiyosum beni dedi...((bana aylar evvel bak sen aklı başında olsun olgun davransan herşeyi sana bırakırım kendimize sana bırakırm..benden böyle ilgi isteme bırak beni kendi halime ben zaten sana davranırım demişti)) dediğim gibi evliliğimizin başlarinda da benim takıntılı hallerimden ötürü çok kavgalar ettik şiddet oldu...o beni koklamaya koyamayan adam gitti yani zaman içinde..neyse esim tekrr ise gitti sırf beni görmek için gelmiş...suan düşünuyrm kesinlikle kabullenemiyrm şiddeti..bazı yasadiklrimizi...anneme çok fena darginim..su yasadiklarima bakıp agliyrm ben hiç böyle hale geleceğimi düşünmedim..esim çıkarken aksam kahve yapiyim adam akıllı konusalm dedim bana uzun uzun baktı Tamm dedi gelirken aticam dedi... Yüzümunde resmini çektim dışarı çıktığımda cikarttiricam hem resimleri hem bana attığı msjlri saklıcam..
Bak canım aklının dikine gidiyorsun ama 2 gün sonra tekrar şiddet göreceksin. Allah yardımcın olsun. Kendi kendini kandırıyorsun sen...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
okadar sinirlendim ki birak defolsun gitsin ne vakit gecirmek istiyon boyle bir hayvanla be canim kardesim?git karakola onlar seni en yakin hastaneye goturur raporunu alirsin en azindan o se.refsizin bi cekincesi olur.disarda baskasina kizip evdeki masum esine el kaldiran pisligin cani cehenneme bosa bu iblisi
gene kanıyorsun ona 2 gün sonra aynı şeyleri yaşamayacağın ne malum gene amcamı arayacam dedin ve aramadın yapamadığını görüyo yarın daha kötü şeyler yapabilir senin ona mecbur olduğunu düşünüyoSuan ki son durum..telefonda da tartıştıktan sonra arkadasimi aradım nerdesin beklitrm diyo oda işi çıkmış hanımın akşama uğrarım dedi nede akşama uğrama gerek yok canım biz yine tartıştık ben kendim ciicam dedim ağlaya ağlaya kalktık üstümü giyindim saçlarımı saldim ki komşular yüzümü gormesin diye çantamı topluyodum bana hediye olarak aldığı altın yüzüğü ve kolyeyide yanıma aldım ki bozdururm diye..neyse bi baktim kapı açıldı esim geldi hayırdır yolculuk nereye dedi bende doktora gidicem kolum cok fena dedim (rapor dersem uyuzlik cikarr diye) neyse kalk o zaman ben götürücem dedi utanmicakmisin yanımda dedim yüzümü gösterek...ya sus allah aşkına dedi odaya gel dedi neyse geçtik odaya bak ben arkadaşımdan borç istedim cok sikisigim dedi...bisey demedim..sonra dayanamadm bak sen çok haksizsin dedim bu kez affetmiyrm seni dedim..p.tesi iş bakicam gidicek yerim yok sende biliyrsum dedm bana zaman tanı gidicem iş büküp dedim...saçmalama dedi ciddi olduğumu anladı saka yapiyo aklınca sana limon alırım satarsin sigortanıda yaparım dedi tabi bende hiç tebessüm yol...en son bana üstüme gelme ben senin dedigini yapmam böyle üstüme geldikçe daha çok geri itiyosum beni dedi...((bana aylar evvel bak sen aklı başında olsun olgun davransan herşeyi sana bırakırım kendimize sana bırakırm..benden böyle ilgi isteme bırak beni kendi halime ben zaten sana davranırım demişti)) dediğim gibi evliliğimizin başlarinda da benim takıntılı hallerimden ötürü çok kavgalar ettik şiddet oldu...o beni koklamaya koyamayan adam gitti yani zaman içinde..neyse esim tekrr ise gitti sırf beni görmek için gelmiş...suan düşünuyrm kesinlikle kabullenemiyrm şiddeti..bazı yasadiklrimizi...anneme çok fena darginim..su yasadiklarima bakıp agliyrm ben hiç böyle hale geleceğimi düşünmedim..esim çıkarken aksam kahve yapiyim adam akıllı konusalm dedim bana uzun uzun baktı Tamm dedi gelirken aticam dedi... Yüzümunde resmini çektim dışarı çıktığımda cikarttiricam hem resimleri hem bana attığı msjlri saklıcam..
Yoo bakın sizler haklısınız hepiniz görmüş gecirmissiniz ama ben eşime en ufak bi karşı tepki vermezsen sorun yok eger zıt dusersek sonuç bu bende şimdi gitsem hayatta kalabilirmiyim bilmiyrm o yüzden fevri davranmadan sakin sakin davranmaya çalışıyorum..öncelikle ise girmek istediğimi solucem onunla hiç bi şekilde fazla muhattap olmayı dusunmuyrm ama oncekindn daha iyi olucam .yavas yavas sakin kalarak okulumu ve işimi garantilediktem sonra sessizce çıkıp gidicem...kafam o kaar allak bullak ki..artilarini düşünüyorum bide eksilerini neye inanacagimi sasiriyrm
kahve yapicam konusuruzmu zikkimin kokunu icsin zehir zikkim.icsin benim yuzumu gozumu morarticak saclarimi tutam tutam yolup elime vericek butun kemiklerim agricakta ben aksam kahve yapayim konusucaz diyecemkafana fazla darbemi aldin sen arkadasim?
gene kanıyorsun ona 2 gün sonra aynı şeyleri yaşamayacağın ne malum gene amcamı arayacam dedin ve aramadın yapamadığını görüyo yarın daha kötü şeyler yapabilir senin ona mecbur olduğunu düşünüyo
Seninkisi kalmak için bahaneler uydurmak canım. Bunları yapmanı canı gönülden isterim ama... Sen daha adamın sana iyi olmasının umudundasın, bilirim için iyi olsun ister. Bakalım sen sakin olunca beklediğin karşılığı bulabilecek misin. Umarım herşey gönlune göre olur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Eşime bu kez amcamlara gitmeyi teklif edicem ara düzelsin dicem annem gorusmesede ben görüşmek istiyrm yasananlari konuşmak istiyrm dicem arami amcamla duzeltirim zaten..suan esim amcamida hafife alıyor büyük ihtimal zaten tanimiyo amcami biz evlenirken de solemedin amcama gerçi onlara kırgın olmak konusunda çok haklıyız yengem cok hatalı davrandı ama neyse.gerçi esim kabuk etmicek seni yigem diye aramayan adamı arayamzsin dicek ama amcamo tanisa biraz çekinir belki arkamda olduğunu görse
canm sen kendini çok mahkum etmişsin bu adama o niye arıyo aramak için ona neden soruyosun amcanı akşam eşin evdeyken al telefonu sen onun yanında ara biraz cesaretli olduğunu görsün sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
esin seni sindiricek her cani sikildigindada dovucek bir omur bu duruma katlanabilecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?