bakin mutlaka:'(

Temizlemiyrm eşimin yaptıgi pisliği...bende anlasın istiyrm ama eşimle kavga ederk hatasını anlatamadığını fark ettim o yüzden güzel bi diille anlaticam onu suçlamadan çaktırmadan anlaticam..eger basarabilirsemde asla polemiğe girmicem..buaralar ise girmek istediğimi solucem buarada okulumu tammlucam kendime bakicam çok saldim çünkü..zaten asla böyle bir evliliğe cocuk dogurmayida asla dusunmuyrm..kendimi garantiye atacak şeyler yapicam bundan sonra... Bana geçen gün diyor ko eger sen çalışıyor olsan veya uniye örgün şekilde gitsem hergün gelir okuldan alırım seni ki yaparda bekarken hiç beklemediğim anda çıkar gelirdi görür beni giderdi..sır benimle biraz zaman geçirmek için saat 9 da zor kalkan adam 7 de kalkp beni almaya geliyrdu...suan sadee fevri davranmadan kendimi garantilicek biseyler yapmaya çalışacağım..

Kocam olacak mahluktan eşime donus yapilmis ve aslinda cok iyi insan deyip tüm melek ozelliklerini siralamis konu sahibi.Sac diplerinin acisi gecti sanirim?
Bazen bosu bosuna klavye dovduruyorsunuz bize.Vakit kaybi resmen.Bi daha dayak yedim aldatildim dovuldum konularini es gecicem valla.Doven de dayak yiyende halinden memnun biz paraliyoruz kendimizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acilarim hala var...esim veya pislik mahlukat ben her davranışını yazmaya calisiyrm melek demiyrm ki yaziyrm her davranışını ben sağlıklı goremiyrm siz görün diye ..aa benin kocam melek dayak yedim ama açısı gecti sinirimde gecti demiyrm hatalı her ne olursa olsun adam olan şiddet uygulamaz...

Kimbilir kacinci dayagin...Halamdan kuzenimden biliyorum kac defa esleri sozler verip yine dayak yediler .Bir defa dayaga baslayip tovbe edeni gormedim,duymadim ben.Bir sonraki kavganizda yine saclarindan suruklenmekten korkmuyor musun?

Kimbilir kacinci dayagin...Halamdan kuzenimden biliyorum kac defa esleri sozler verip yine dayak yediler .Bir defa dayaga baslayip tovbe edeni gormedim,duymadim ben.Bir sonraki kavganizda yine saclarindan suruklenmekten korkmuyor musun?

Korkularim ruhuma işlemiş herhalde bir gece kaldırdı beni su icirdi kendime geldiğimde Agliyordum baba benide al yanına diye sayikliyormusum zaten..uzun süredir uyku problemide çekiyorum..çok sık aglayark uyaniyorm...hep kötü rüyalar..hayatımda hiç bişey normal değil yani

Hala sana sevkat gosteridigi anlari anlatiyosun ama sadece kendini kandiriyorsun...Bak sunlari yaziyorsun seni tanimam etmem benim icim sizliyor birde babani kaybetmissin daha kotu oluyorum.Ama sen su anda yavas yavas kendi ipini kendin kesiyorsun.Sen istedigin kadar sakin sakin konus,alttan al ,tatli dille konus en ufak bir kivilcimda yine hallaç pamuguna cevirecek seni bu herif bilmiyor musun?

Biliyrm malesef ko biliyorum..o yüzden saki. Kalıp iş bulup garantileyince kendimi çıkıp gidicem

Hastaneye gitmeyecegini, rapor almayacagini biliyordum.

Bahanelerin bitmiyor. Bu aynen bu sekilde gider. Sen ne calisirsin, ne de okursun. Ancak kendini kandiriyorsun.
Buraya gelip dayak yedim diye aglayan, cozum sununca da kocasinin guzel ozelliklerini sayip "zaten ben de boyle yapmistim, ondan oldu" gibi kocasini hakli cikartan klasik, esinden surekli dayak yiyen kadinlardan birisin. Anlasildi.

Bugune kadar neyse bundan sonra da o olacak. Birsey yapacak olan insan bugune kadar, en azindan bu siddette birseyler yapardi. Sen bir arpa boyu yol alamazsin bu kafayla, kusura bakma. 3-5 gun sonra yine dayak yiyeceksin. Simdiden gecmis ola.

Keyifli kahve icmeler size. :)

Hayat senin hayatin.Ne istersen onu yaparsin.Bana hic gidecekmissin gibi gelmiyo ama insallah diyelim.

Ben biseykeri değiştirmek istiyrm mutsuz olmak istemiyrm artık yeterince mutsuz oldum.hatasini anlasın istiyorum...bizde normal çiftler gibi olalım ilk zamanlardaki gibi olmak istiyorum...insan gibi yasamk istiyorum ben babamın kiyamadigi prensesiydim...hepiniz haklısınız belki bende cesaret yok belki kendime bahaneler üretiyorum..ama asla esim melek yaptığı doğru demiyorum...elime mesleğimi almadan evlendigim için çok pismanim..ben sadece sabah kalktığında beni open bi koca istiyrm oda kendisine kahvaltı hazırlayıp onu operk uyandirmami istiyor..ben biraz cilveli olalim istiyorum o borclarimiz var önce borçlaeimi bitirmem lazım diyor...ben bana askaim canım cicim de diyorum o eve geldigimde canlı güler yüzlü olmami istiyor...ben sürekli ortam yarat zaman gecirelim istiyrm o işleri peşinde koşturuyor...ikimizinde istediği cok şey var bakış acilarimiz başka...

Yine hayallere daldin.Senin kocan piskopat.Bunu anlamiyor musun?Bir piskopattan istenmeyecek seyler bekliyorsun .Hayal alemindesin.Tatli ruyalar.Ha sunu da soyleyeyim sen onu sevdigin icin o evi ve onu terketmiyorsun gerisi hikaye.

Biliyrm malesef ko biliyorum..o yüzden saki. Kalıp iş bulup garantileyince kendimi çıkıp gidicem

Gitmeyeceksin. Sonu kotu biten bir film gibisin. Bildigin titanic. Belki bu sefer gemi batmaz diye izliyoruz ama o gi hep batiyor. Dayak hep affediliyor. Doktora da gitmedin. Ben de artik konularini okumayi dusunmuyorum. Sana hayatta basarilar. Umarim biz haksiz cikariz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hala kendinizi haksız görüyorsunuz.
Ne kıymetli kocaymış diyesim geliyor, kusura bakmayın.

Ne demek suçlamadan, çaktırmadan anlatacağım.
Adam suçlu ya hu suçlu!
Neresini suçlamadan anlatacaksınız?
Neden siz emek veriyorsunuz yok çaktırmadan yok tatlı dille anlatacağım diye,
neden siz çırpınıyorsunuz?

Ya hu az bırakın eşinizi, bırakın da bi' adam ''ben naaptım yaa'' diyebilsin.
Korkmayın kaçmaz!
Siz ondan önce onu temize çıkartıyorsunuz zaten.

N'apayım 7'de geliyorsa?
Beni dövdükten sonra saçma sapan romantizmini alsın başına çalsın!

Rica ederim şu söylediğinizi uygulayın ve
''amaa kazaydıııııı (('' dediğiniz bir bebek bu dünyaya gelmesin.

Ben hala bazı akşamlar kemer sesi duyuyorum rüyalarımda.
Çok af edersiniz ama daha yumuşak nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum
sizin ''koca'' sevdanızı bir bebek, bir çocuk çekmek zorunda değil.

banahuzurgerek, sigaraya başlayasım geldi sayende

Rapor almadın dimi?

Kahve yaptın mı kocana?
İyi yemekler de yapsaydın, iyi doysun daha güzel döver..

Raporu mutlaka al kımsenın buna hakkı yok cnm herseyın bedelı var sakın sessız kalma al raporunu ve cebınde dursun sıkayetcı olmak ıstemezsen olmazsın ama ılerde lazım olur saklarsın bır yere..Bunu mutlaka yap bence..Senı bugun odaya almaz yarın ewe almaz sakın guvenme..

Aynen katılıyorum.

Arkadaşım siz taktik gemisini kaçıralı uzun zaman olmuş. Bu saatten sonra sakin sakin konuşacağım, suçlamayacağım vs... tutmaz.

Bakın, adama rest çekmeye gücünüz yoksa dayılanmayacaksınız. Bir kadının dayak yemesi ne demek ya Allah aşkına? Kendinizi neden bu duruma getiriyorsunuz?

Sosyo ekonomik koşullarınızı bilemem ama bir karar vermeniz gerekiyor. Eğer ben bu diyardan gitmem diyorsanız bu öküzü nasıl güdeceğinizi öğrenmeniz lazım.

Bir kere o evden bir müddet uzaklaşın. Gece ağlayarak uyanıyorum, göz yaşımı siliyor falan... Yapmayın ne olur, bunlar filmlerde olur.

Kendinize güvenin, annenizin yanına gidin bir süre. Madem anneniz destek olmuyor annenize tatile gidin. Evi terk ettim demeyin.

Öfkelendiğinizde tutarsız davranıyorsunuz, eşiniz zaafınızın farkında, siz böyle davranınca sessiz kalıyor muhtemelen yada alaylı bir şekilde karşı atağa geçiyordur. Sizde bu dengesiz tavırlarınız karşısında öz güveninizi yitiriyor ve adamdan özür diliyorsunuz. Buda vatandaşın öküzlüğüne öküzlük katıyor.

Siz genç ve sağlıklı bir kadınsınız. Huzurlu bir ortamda yaşama hakkınız var. Kendinize güvenmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…