Bakında hayata tutunmak için sebebiniz olsun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemli12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablasi o gün telefonunu evde unutmus olabilir, belki de ablasindan o günlük telefonunu ödünc alabilir.

Olabilir, hayatta neler olmuyor ki...

Bakalim görkemli neler söyleyecek.

Görkemli, esinin ölmesisana yaptiklarinin cezasidir belki de...

Hic mi akraban yoktu canim ya?
Anladin artik, kimseye güvenmek yok!

bende ilk okudugumda telefon olayına takıldım neyse belki gercektr dedim okumaya devam ettim ama konu sahibi 3 msj atmış yine ortada yok..

gülsüm sultan , mesajı ablasının telefonundan çekmiş , insan ne düşünürse çevresindekilerinde aynını düşündüğünü sanırmışya sizde öylesiniz içiniz fesat , suç bendeki beni anlayan birileri olur sanmıştım yazık birde türk filmi kesiti demişsiniz evet türk filmi gibi bunu yaşayanda ne yazıkki benim !!!

dün giremedm kusura bakmayın ,
hanım ağa , başındada yazdım akrabalarımdan gördüğüm muameleyi amcamlarla zaten görüşmüyorum
teyzemlerlede oğlu yüzünden görüşemiyorum ,telefon olayına gelince bunu çözmek bu kadar zormu allah aşkına ya mesaj bana ablasından geldi gittiğimde mesajı ben çektim dedi bu salak onlar sabah ankaraya gitmeden bana mesaj atıyo bende salak gibi gidiyorum işte böyle

bunlar gerçek mı yaaa skandalll resmen
üzüldüm gerçekten
insanın aiesi çok onemlı
boyle insanların olduğuna inanamıyorum...allah belalarını verir zaten ...vermişte...

nuray ve eylüll ayrıca sizlerede iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim .

çok zor şeyler yaşamışsınız.. keşke mesajdan sonra o eve gittiğinizde olanlardan sonra gidip rapor alıp o sapığı şikayet etseydiniz.. o zaman evlenmek zorunda da kalmazdınız...

gidemedim ben tecavüze uğradım bana rapor verin diyemedim son bi cesaret savcılığa gidecektim beni tehdit ediyo diye o da olmadı, nereye gidiyodun diye karşıma geçince öldüm sandım birdahada gidemedim.

Valla gerçekten, ''sadece filmlerde olur'' denecek şeyler yaşamışsınız..Dile kolay anlattıklarınız.
Geçmiş olsun..

Bundan sonraki hayatınızda aydınlıklar dilerim size...

Beterin beteri varmış gerçekten..

Teşekkür ederim,
artık bende hayatımda iyi birşeyler olsun istiyorum ...

Yaşadıklarınız kolay şeyler değil...
Fakat şuan büyük bir engeliniz yok! hayatla başbaşasınız...
Belkide şuan kendini çok yorgun hissediyorsun, ama hayat yorgunluğu kaldırmaz, bir tekme vuruverir...
Doğrulup yoluna devam etmelisin, eskiyi unutmaya çalışmalısın...
Umarım bundan sonrası senin için çok ii bri başlangıç olur...

Yaşadıklarımı unutamıyorum ne zamandır kendi yatağımda uyuyamıyorum çalışma odamdaki dinlenme koltuğumda uyukluyorum beni ayakta tutan tek şey işim deli gibi çalışıyorum ve mümkün olduğunca evde durmamaya çalışıyorum beni ilerde nelerin beklediğini bilmiyorum Allahım beni iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ediyorum...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

okuken inanamadım resmen
çok kötü şeyler yaşadıklarınız
ama çok şükür ki o mert denen pislikten çabuk kurtulmuşsunuz
Allah korusun ya yıllarca devam etseydi

Bence bu yeni bir başlangıç sizin için
şuan hayatınızı hergün mahvedecek biri yok
anne ve babacığınız içinde Allah rahmet eylesin
sizede sabır versin bundan sonraki yaşamınız içinde
ama tekrar ayağa kalkabilirsiniz, tekrar hayata sarılabilirsiniz
dilerim bundan sonra Allah iyilerle karşılaştırsın sizi ve herkezi
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

amin canım sağolasın
bu arada ben 84 lüyüm

şimdi çıkmak zorundayım müsait olduğumda yine gelirim...

anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz bence kendiniz için öncelikle büyük bir iyilik yapıp profesyonel bir

yardım alın 6 ay kadar en azından...kendi değerinizi, gücünüzü ortaya çıkarın yeniden böylece..

kurslara, hobilerinizle, sanatla ilgilenmeye çalışın hayata karışın tabiki insanlarla aranızda mesafe olsun

aman ne olursa olsun hayata karışmaya çalışın..

canım benim Allah yardımcın olsun....bol bol dua et ve arkadaşların söylediği gbi hobilerle uğraş....hep tek kalırsan o da kötü psikolojik destek de al bence...akrabalarınla da görüş bence kan bağı var neticede yaşında küçük zaten daha hayatının baharındasın...ne güzellikler bekliyor seni...inşallaaah Allah yuce rabbimiz karşına helal süt emmiş allah korkusu olan insanlar çıkarır...

allahım bundan sonra sana huzur mutluluk we iyi niyetli insanlarla karsılasmayı nasip etsina.s.

Yazdiklarinda tutarsizlik buldum bunu dile getirdim...neden hemen fesat oluyorum arkadasim?benneyaptımki

Ayrica bir diger mesajimda günahin almiyim yinede ama bana gercek gelemdi dedim...

Bak bir sürü seni anlayan insanlar olmus...bir ben anlayamamisim...varsin olsun..!

Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..yarina cikmak nasip olmasin ben bunlari birebir yasadim de senden tüm KK önünde seve seve özür dilerim arkadasima.s...hic problem degil...malesef cok kez iyi niyetimiz ile yazdigmiz konularin yalan oldgunu kac defa gördük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…