• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Kırmızı (Resimli)

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Uzun zamandır bu rengi arıyorum. Saç rengiyle ilgili açtığım bir konuda da yardım istedim ama kimse yardımcı olmadı. En iyisi konu açayım dedim...
Canlı, bakırlığı yoğun, sarımsı olmayan biraz kırmızıya kaçan bir renk.

still02xi8.jpg

kzlsa57973.jpg

celebrity3048.jpg

Exicolor 86.40 Kızıl Bakır
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg
Bu markanın bu rengini kullanacağım, sonucu paylaşırım. Eğer istediğim rengi elde edemezsem Garnierin resimdeki rengini kullanacağım.

images

Resimlerdeki rengi evde kendisi elde eden varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Ben boyadıkça burada resimli olarak paylaşıp sizleri bilgilendiririm...

Canım sen iki rengi karıştırıp boyayacaktın yaptın mı?
Şimdiki saç rengini paylaşırsan daha net cevaplar alırsın.
Ama paylaştığın kızıl bakır rengi resimdeki renkle aynı,büyük ihtimalle aynı rengi elde edersin.

Uzun zamandır bu rengi arıyorum. Saç rengiyle ilgili açtığım bir konuda da yardım istedim ama kimse yardımcı olmadı. En iyisi konu açayım dedim...
Canlı, bakırlığı yoğun, sarımsı olmayan biraz kırmızıya kaçan bir renk.

still02xi8.jpg

kzlsa57973.jpg

celebrity3048.jpg

Exicolor 86.40 Kızıl Bakır
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg
Bu markanın bu rengini kullanacağım, sonucu paylaşırım. Eğer istediğim rengi elde edemezsem Garnierin resimdeki rengini kullanacağım.

images

Resimlerdeki rengi evde kendisi elde eden varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Ben boyadıkça burada resimli olarak paylaşıp sizleri bilgilendiririm...

en üstteki renk güzelmiş..palette tarçın bakır olmasın bu renk ?

Palette tarçın bakır turuncuya çok yakın bi renk.
Resimlerdeki saç rengi daha çok kırmızıya bakan bi renk koyu bi kızıl tonuyla palette tarçın bakır karıştırılırsa elde edilebilir resimdeki renkler ama tek başına olmaz

palettein tarçın bakırı değil bu renk o daha açık ve turuncumsu duruyor ben boyatmıştım.. bu renk bakır kızılı.. yada kızıl büyü gibi bişi olabilir.. bir çok markada var bu renk, kınalı gibi durduğu için ben sevmedim bu rengi..

Canım sen iki rengi karıştırıp boyayacaktın yaptın mı?
Şimdiki saç rengini paylaşırsan daha net cevaplar alırsın.
Ama paylaştığın kızıl bakır rengi resimdeki renkle aynı,büyük ihtimalle aynı rengi elde edersin.

Evet 7.73le 7.43 ü karıştırdım ve konusunu açtığım Pelin Sezgin'in rengini elde ettim ama çok soluk geldi gözüme. Şu anki saç rengim dipler baya aktı kumral gibi bir renk oldu, uçlar daha koyu bakır kumral gibi bir renk. Foto. makinasına pil aldığımda paylaşırım.

O çok açık tutuyor canım, ayrıca sarımsı oluyor.

palettein tarçın bakırı değil bu renk o daha açık ve turuncumsu duruyor ben boyatmıştım.. bu renk bakır kızılı.. yada kızıl büyü gibi bişi olabilir.. bir çok markada var bu renk, kınalı gibi durduğu için ben sevmedim bu rengi..

Kızıl büyü çok koyu ve daha kızıl bir renk denemiştim. Ben kınayı sevdiğim için bu rengi de seviyorum, doğal duruyor.

Sağolun kızlar yorumlarınız için... :71:

Büyük ihtimal eklediğin renge boyadığında tam tutar canım resim eklersin boyadığında :)
Emin değilsen bi kuaföre danış iyi bi kuaför istediğin rengi tutturabilir.

canım benm şuan ki saç rengim tam olarak bu renk :) hatta resimlerim vardı orda daha kırmızı çıkmıştı ilk boyadığımda koymuştum aktı biraz tam bu rengi aldı.

palette tarçın bakırın ilk boyandığındaki hali bu, tartışmasız.ben daha bugün tarçın bakıra boyadım(bir senedir bu renge boyatıyorum) ve saçım şu anda ilk resimdeki gibi,aynısı.ama yıkandıkça turuncuya dönüyor.turuncuya dönmesini engellemek için ise yapılabilecek birşey yok.belki tarçın bakırla herhangi bir kızıl boyayı karıştırırsanız daha kırmızımsı bir kızıl elde edebilirsiniz.

Garnier'in Bakır Alevi'ni piyasadan kaldırmışlar sanırım, kaç yere bakıyorum, bulamıyorum.. İrlanda Kızılı'nı araştırdım çok ama pek verim alabileceğim bir renk olmadığını anladım. Ama şu Bakır Alevi hiçbir yerde yok... Buna yakın ne renk var diyorum, onlar bana başka birşey gösteriyor...

igoranın bakırları daha dayanıklıymış akmaya karşı..ama bu boya nerden alınır nerde satılıyor bilmiyorum..kuaförler de kullanıyorlar sanırım bu markayı..

Büyük ihtimal eklediğin renge boyadığında tam tutar canım resim eklersin boyadığında :)
Emin değilsen bi kuaföre danış iyi bi kuaför istediğin rengi tutturabilir.

Eklerim tabi, hele bi elde edeyim şu rengi... :66:

canım benm şuan ki saç rengim tam olarak bu renk :) hatta resimlerim vardı orda daha kırmızı çıkmıştı ilk boyadığımda koymuştum aktı biraz tam bu rengi aldı.

Hadi ya foto koyabilir misin? Ya da resimlerinin bulunduğu yere yönlendirir misin beni?.

palette tarçın bakırın ilk boyandığındaki hali bu, tartışmasız.ben daha bugün tarçın bakıra boyadım(bir senedir bu renge boyatıyorum) ve saçım şu anda ilk resimdeki gibi,aynısı.ama yıkandıkça turuncuya dönüyor.turuncuya dönmesini engellemek için ise yapılabilecek birşey yok.belki tarçın bakırla herhangi bir kızıl boyayı karıştırırsanız daha kırmızımsı bir kızıl elde edebilirsiniz.

Canım tarçın bakır bende aynı kutudaki gibi tutuyor. Ama eğer bu kullanacagım boya istediğim rengi vermezse tarçın bakırla bakır alevini karıştıracağım.

Garnier'in Bakır Alevi'ni piyasadan kaldırmışlar sanırım, kaç yere bakıyorum, bulamıyorum.. İrlanda Kızılı'nı araştırdım çok ama pek verim alabileceğim bir renk olmadığını anladım. Ama şu Bakır Alevi hiçbir yerde yok... Buna yakın ne renk var diyorum, onlar bana başka birşey gösteriyor...

Bazı yerlerde var canım, İzmir'de olsaydın söylerdim ama İstanbuldaymışsın. Küçük parfümerilere bak, büyük yerlerde bulunmayanlar küçük parfümerilerde bulunuyor.

igoranın bakırları daha dayanıklıymış akmaya karşı..ama bu boya nerden alınır nerde satılıyor bilmiyorum..kuaförler de kullanıyorlar sanırım bu markayı..

Onu da araştırayım, sağol canım.

Bu kız normalde kumral ama çok yakışmış bu renk, çok doğal durmuş...

Koku-Bir-Katilin-Hikayesi-25.jpg

Sabırsızlanıyorum, boyasam bir an önce kavuşsam şu renge. :52: Eğer kullanacağım boya istediğim gibi tutmazsa bu iki rengi karıştırmayı düşünüyorum.

resimdeki kızın sacı turuncumsu qibi tarcın bakırlıkmı warki bilemedimm :86:

Evet biraz tarçınlık var... :1: Ama ben tarçın bakır istemiyorum, o çok sarımsı oluyor ayrıca benim saclarım açık kumral olduğu için aynı kutudaki gibi tutuyor. Belki onun içine kırmızı katarsam bu rengi elde ederim. Hiç olmadı onu deneyeceğim.

Tarçın bakır böyle tutuyor bende:

Eklentiler

• $1280800au.webp
    $1280800au.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 530
Evet biraz tarçınlık var... :1: Ama ben tarçın bakır istemiyorum, o çok sarımsı oluyor ayrıca benim saclarım açık kumral olduğu için aynı kutudaki gibi tutuyor. Belki onun içine kırmızı katarsam bu rengi elde ederim. Hiç olmadı onu deneyeceğim.

İste canım banada öyle qibi qeldi sadece tarcın bakır yok kızıllık yoqun ama turuncu yansımaları war, bana öyle qeldi.)

Slania, canım, son kararın ne olduğunu bilmiyorum
İnternette gezerken bir resim gördüm, aklıma sen geldin.
Bi bak istersen, kırmızı - turuncu baliyajlı. Belki bir fikir verir.
a5c205a3-60e9-4f42-a020-e374f59bc3211(5b)1(5d).jpg

$natural colors organic 6RM bakır kırmızı.webp

başlığı görünce bu boya aklıma geldi. belki kullanan vardır. amonyaksız organik bir boya. numarası 6RM bakır kırmızı.

bende boyiyacaktim bu tonlarda hurremin sac renginden ama boyayamadimmm saclarim cok yipranmiss :14::14::14:

Back
X