Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan cnm resim koyabilir misin? tarçın bakıra alternatif bir şeyler bakıyorum da.
Güzeel.. Peki bu Exicolor nerelerde satılıyor ve fiyatı ne kadar ?
Eki Görüntüle 232705
sarıya yakın akmış karamelin üzerine boyadığım palette 7.77
saçımı yıkayınca çok şaşırdım kapaktaki resmindeki gibi turuncuya cok yakın bi bakır yerine kızıllık vardı ama çoook beğendim :)
Rengi çok beğendim içinde kızıllık olan bakır isteyenlere göre. Tahmin ettiğimden daha çok kızıllık vardı ama renk çok güzel. Yalnız kapaktaki kadar turuncu olmuyor denemek isteyenler varsa bunu göz önünde bulundursun
resim istiyorumhadi resim koy
meraklı bir insanım
beni çatlatma
resim koy
![]()
arkadaşlar benim saçım karamel üzeri bal köpüğüydü üzerine bakır kumral boyadım çok kızıl oldu açılıyor da iyice açılsın üzerine palette tarçın bakır boyamak istiyorum tam onun üzerinde ki renk gibi olsun istiyorum resim ekleyebilsem aslında tam olarak istediğim rengi gösterebileceğim ama ekleyemiyorum acaba saçım koyu olduğu için içine altın sarı falan da eklesemmi turuncumsu bişey istiyorum...
Aaaa sonunda boyadın mı yavrum çok merak ettim yarın bizim topiğe de buraya da ekle hemenn![]()
Boyadim canim söylemeyi unutmusum sana, bugün cekiyorum resim eklerim...![]()
Güzel olmuş, gülle gülle kulan.
Ama senin istediğin saç rengi ile pek alakası yoktur, yoksa resimlerde mı farklı çıktı?
Kusura bakmayin resim kalitesi kötü, makinam pek iyi degil idare edin. Resimde koyu cikmis, acik ve turuncumsu olan yerlere bakin. Boyanin icine 0.66 kirmizi katarak hata ettigimi farkettim, direk kizil bakira boyasaydim bu kirmizilik olmaz ve resimdeki rengin aynisi tutardi. Koyu renk olan yerler saclarimi aciciyla actiktan sonra acilmayip koyu kalan yerler.
Flasli
Flassiz.
Dipler dogal rengim acik kumralin üzerine boyanmis yerler, bi de tam alnimin bitimi iste oralar tam istedigim gibi tuttu. Yer yer acik olan kisimlar da tuttu. Acik zemine veya dogal saca uygulanirsa ayni öyle olur.
canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...
istersen bi dahaki sefere igora dene. hem 9 numara olduğu için koyu olma riski yok. böyle oluyor bahsettiğim renk. tıkla resme büyüsün öyle bak.
igora kaliteli bi boya çok çabuk akmaz bide.
Eki Görüntüle 233899
canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...
bu renk çook güzel olmuş amaa =D beyaz tenlisin de harika durmuştur.d
canım saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuşözellikle flaşlı resme bayıldım demek üstten ışık vurunca çok güzel parlıyor gerçekten sevdim
benim saçımada üstten ışık vurunca yeşil yeşil parlıyorciddi diyorum kız benim mal kuaför kumrala boyadı ben ona küllü dememiştim ama sanırım o küllü renge boyamış çünkü denize girdim saçımın boyası hemen aktıakıncada yeşilimsi bir sarı çıktı ortaya
normalde iğrenç bir sarı ... bildiğin şey sarısı yani, anladın sen onu
... ışık vuruncada yeşil
hayır adam akıllı bir yeşil olsa öpeceğimde başıma koyacağım artık ne yeşili olduğunuda anladın sen
![]()