• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Kırmızı (Resimli)

$flaşlı2.webp
sarıya yakın akmış karamelin üzerine boyadığım palette 7.77
saçımı yıkayınca çok şaşırdım kapaktaki resmindeki gibi turuncuya cok yakın bi bakır yerine kızıllık vardı ama çoook beğendim :)
Rengi çok beğendim içinde kızıllık olan bakır isteyenlere göre. Tahmin ettiğimden daha çok kızıllık vardı ama renk çok güzel. Yalnız kapaktaki kadar turuncu olmuyor denemek isteyenler varsa bunu göz önünde bulundursun

güle güle kullan cnm resim koyabilir misin? tarçın bakıra alternatif bir şeyler bakıyorum da.

Tabi tatlim yarin ceker koyarim. Yalniz bugün disarda bisey farkettim, o rengin tipkisi degil benimki daha kirmizimsi gün isiginda farkettim bunu. Yarin ceker koyarim sizler de görürsünüz nasil oldugunu.

Güzeel.. Peki bu Exicolor nerelerde satılıyor ve fiyatı ne kadar ?

Oksidaniyla birlikte 5 lira canim. Parfümerilerde satiliyor, Izmir'de olsaydin söylerdim yerini...

Eki Görüntüle 232705
sarıya yakın akmış karamelin üzerine boyadığım palette 7.77
saçımı yıkayınca çok şaşırdım kapaktaki resmindeki gibi turuncuya cok yakın bi bakır yerine kızıllık vardı ama çoook beğendim :)
Rengi çok beğendim içinde kızıllık olan bakır isteyenlere göre. Tahmin ettiğimden daha çok kızıllık vardı ama renk çok güzel. Yalnız kapaktaki kadar turuncu olmuyor denemek isteyenler varsa bunu göz önünde bulundursun

Harikaymis yaa.. Ama benim zeminim koyu o yüzden 8in altindaki renkler pek etki etmez bana.

arkadaşlar benim saçım karamel üzeri bal köpüğüydü üzerine bakır kumral boyadım çok kızıl oldu açılıyor da iyice açılsın üzerine palette tarçın bakır boyamak istiyorum tam onun üzerinde ki renk gibi olsun istiyorum resim ekleyebilsem aslında tam olarak istediğim rengi gösterebileceğim ama ekleyemiyorum acaba saçım koyu olduğu için içine altın sarı falan da eklesemmi turuncumsu bişey istiyorum...

resim istiyorum :31: hadi resim koy :31: meraklı bir insanım :31: beni çatlatma :31: resim koy :31:
:60::60::60:

Canim ya koyacaktim resim ama koyamadim, fotograf makinam anca gecti elime ve gün isiginda cekilmek istiyorum yarin cekilir koyarim.. :61:

arkadaşlar benim saçım karamel üzeri bal köpüğüydü üzerine bakır kumral boyadım çok kızıl oldu açılıyor da iyice açılsın üzerine palette tarçın bakır boyamak istiyorum tam onun üzerinde ki renk gibi olsun istiyorum resim ekleyebilsem aslında tam olarak istediğim rengi gösterebileceğim ama ekleyemiyorum acaba saçım koyu olduğu için içine altın sarı falan da eklesemmi turuncumsu bişey istiyorum...

Canim eklenti ekle butonu var oradan saclarinin resmini ekle ona göre yardimci olalim...

Aaaa sonunda boyadın mı yavrum çok merak ettim yarın bizim topiğe de buraya da ekle hemenn:66::66:

bende boyamak istiyorum çok merak ettim ben 3 hafta önce sea colorun hürrem karameline boyadım ikl hafta iyiydi şimdi eski sarımsı bir renge dönüştü oysaki ana saçım siyah ama ben hep koleston 12 ye boyadığım için sarımsı bir renkte saçlarım...

Boyadim canim söylemeyi unutmusum sana, bugün cekiyorum resim eklerim... :21:

hangi rengin üzerine boyadın .. bende çok merak ettim .. palettenin 7-77 yoğun bakırını aldım yeni çıkmış ama bakır kırmızı daha çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyimm ..
resim istiyoruuuzzz :52:

Kusura bakmayin resim kalitesi kötü, makinam pek iyi degil idare edin. Resimde koyu cikmis, acik ve turuncumsu olan yerlere bakin. Boyanin icine 0.66 kirmizi katarak hata ettigimi farkettim, direk kizil bakira boyasaydim bu kirmizilik olmaz ve resimdeki rengin aynisi tutardi. Koyu renk olan yerler saclarimi aciciyla actiktan sonra acilmayip koyu kalan yerler.

Flasli

Flassiz.

Dipler dogal rengim acik kumralin üzerine boyanmis yerler, bi de tam alnimin bitimi iste oralar tam istedigim gibi tuttu. Yer yer acik olan kisimlar da tuttu. Acik zemine veya dogal saca uygulanirsa ayni öyle olur.

Güzel olmuş, gülle gülle kulan.
Ama senin istediğin saç rengi ile pek alakası yoktur, yoksa resimlerde mı farklı çıktı?

Güzel olmuş, gülle gülle kulan.
Ama senin istediğin saç rengi ile pek alakası yoktur, yoksa resimlerde mı farklı çıktı?

Sagol canim.. Evet resimlerde farkli cikti, bi de bir miktar kirmizi ekledigim icin daha koyu oldu ama ton cok yakin özellikle dipler tam istedigim gibi..

canım saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş :nazar: özellikle flaşlı resme bayıldım demek üstten ışık vurunca çok güzel parlıyor gerçekten sevdim :1:
benim saçımada üstten ışık vurunca yeşil yeşil parlıyor :1: ciddi diyorum kız benim mal kuaför kumrala boyadı ben ona küllü dememiştim ama sanırım o küllü renge boyamış çünkü denize girdim saçımın boyası hemen aktıakıncada yeşilimsi bir sarı çıktı ortaya :50: normalde iğrenç bir sarı ... bildiğin şey sarısı yani, anladın sen onu :50: ... ışık vuruncada yeşil :37: hayır adam akıllı bir yeşil olsa öpeceğimde başıma koyacağım artık ne yeşili olduğunuda anladın sen :60:

istersen bi dahaki sefere igora dene. hem 9 numara olduğu için koyu olma riski yok. böyle oluyor bahsettiğim renk. tıkla resme büyüsün öyle bak.
igora kaliteli bi boya çok çabuk akmaz bide.

$00260m.webp

Son düzenleme:
Kusura bakmayin resim kalitesi kötü, makinam pek iyi degil idare edin. Resimde koyu cikmis, acik ve turuncumsu olan yerlere bakin. Boyanin icine 0.66 kirmizi katarak hata ettigimi farkettim, direk kizil bakira boyasaydim bu kirmizilik olmaz ve resimdeki rengin aynisi tutardi. Koyu renk olan yerler saclarimi aciciyla actiktan sonra acilmayip koyu kalan yerler.

Flasli

Flassiz.

Dipler dogal rengim acik kumralin üzerine boyanmis yerler, bi de tam alnimin bitimi iste oralar tam istedigim gibi tuttu. Yer yer acik olan kisimlar da tuttu. Acik zemine veya dogal saca uygulanirsa ayni öyle olur.

bu renk çook güzel olmuş amaa =D beyaz tenlisin de harika durmuştur.d

Son düzenleme:
istersen bi dahaki sefere igora dene. hem 9 numara olduğu için koyu olma riski yok. böyle oluyor bahsettiğim renk. tıkla resme büyüsün öyle bak.
igora kaliteli bi boya çok çabuk akmaz bide.

Eki Görüntüle 233899

Exicolor almasaydim bunu alirdim, bi dahakine kesinlikle bunu deneyecegim sagol canim.. :61:

canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...

Sagol canim... Kesin tutar ama ilk boyandiginda kutudakinden bir ton koyu olabilir.

bu renk çook güzel olmuş amaa =D beyaz tenlisin de harika durmuştur.d

Sagol canim dogal kizil gibi oldum. :1: Bir de kaslarim gri olmasa, normalde küllü kumral oldugum icin kaslarim koyu gri cok az da olsa uyumsuz duruyorlar.

canım saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş :nazar: özellikle flaşlı resme bayıldım demek üstten ışık vurunca çok güzel parlıyor gerçekten sevdim :1:
benim saçımada üstten ışık vurunca yeşil yeşil parlıyor :1: ciddi diyorum kız benim mal kuaför kumrala boyadı ben ona küllü dememiştim ama sanırım o küllü renge boyamış çünkü denize girdim saçımın boyası hemen aktıakıncada yeşilimsi bir sarı çıktı ortaya :50: normalde iğrenç bir sarı ... bildiğin şey sarısı yani, anladın sen onu :50: ... ışık vuruncada yeşil :37: hayır adam akıllı bir yeşil olsa öpeceğimde başıma koyacağım artık ne yeşili olduğunuda anladın sen :60:

Sagol canim yeni boyandigi icin parliyor ama bir kac yikamaya solacaktir eminim...
Benim de küllü kumral yaptigimda öyleydi, anladim nasil oldugunu.. :1: En son kumraldi sanirim sacin, 7.0 ya da 8.0 numaraya boyarsan zamanla gecer o yesillik..

Back
X