• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Kırmızı (Resimli)

Sagol canim yeni boyandigi icin parliyor ama bir kac yikamaya solacaktir eminim...
Benim de küllü kumral yaptigimda öyleydi, anladim nasil oldugunu.. :1: En son kumraldi sanirim sacin, 7.0 ya da 8.0 numaraya boyarsan zamanla gecer o yesillik..

ay gerizekalı kuaför ya saçı yeşillendirmeyi bende evde kendim yapardım kuaföre gittik ki bir kaza olmasın ama nerdeeeeeeeee :50: 7 yada 8 e boyayayım diyorsun yani bende şey düşünmüştüm sabunla boyayı akıtmayı sence yeşillik akmaz mı ki üstüne boya mı vurmak lazım :26:

Kusura bakmayin resim kalitesi kötü, makinam pek iyi degil idare edin. Resimde koyu cikmis, acik ve turuncumsu olan yerlere bakin. Boyanin icine 0.66 kirmizi katarak hata ettigimi farkettim, direk kizil bakira boyasaydim bu kirmizilik olmaz ve resimdeki rengin aynisi tutardi. Koyu renk olan yerler saclarimi aciciyla actiktan sonra acilmayip koyu kalan yerler.

Flasli

Flassiz.

Dipler dogal rengim acik kumralin üzerine boyanmis yerler, bi de tam alnimin bitimi iste oralar tam istedigim gibi tuttu. Yer yer acik olan kisimlar da tuttu. Acik zemine veya dogal saca uygulanirsa ayni öyle olur.

Canım çok güzel olmuşş bayıldım çok yakışmıştır sana :)

Gerçekten çok hoş görünüyo yakışcanı bilsem bende boyardım hiç düşünmeden :65:

canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...

renge bayıldım :16: saçında açık renk iyi tutar bence :1: bakırlardan yeni dönmeseydim bende hemen bu renk yapardım ... dün bir film izledim kızın saç rengine bayıldım sizlerle paylaşacaktım ama çok aramama rağmen bulamadım :50: belki filmi izleyen vardır btk filmin adı ...

canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...

bu da bu gün ki saç rengim dün akşam boyadım ve sizlerle paylaşayım dedim... $3845.webp

bu da bu gün ki saç rengim dün akşam boyadım ve sizlerle paylaşayım dedim...Eki Görüntüle 234539

aaa renk tam olarak kutudaki ile aynı tutmuş :16: gerçi biraz daha koyu olsa bence daha güzel olurdu ama zaten senin saçın açık renkti eğer bunun üzerine bi kaç kere daha aynı rengi boyarsan biraz daha koyu olur ve bence rengi tam oturmuş olur :34:

enigma33 saçının rengini çok beğendim sana da çok yakışmış... bende aynı o renk istiyorum saçımda şu an bakır kumral var tarçın bakır ve sarı aldım bekliyor evde biraz aksın renk öle boyıycam bakalım artık... güle güle kullan

Kızlar aşağıdaki rengi nasıl elde edebilirim. Şuan kızılım ama cansız bir kızıl. Aşağıdaki rengi istiyorum, kızıllığı ve bakırlığı böyle olsun. Nasıl yapabilirim?

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar bu rengi bilen var mı igoranın kumral yoğun bakır kızılı işe yara mı sizce?

Eklentiler

• $saç 1.webp
    $saç 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 148
  • $igora.webp
    $igora.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 177
slania yine ben :1: bir renk bulup onu bağrıma basmak istiyorum canım,
saç erkek traşı neredeyse uzatabilirsem ki çok isterim :)) 5 renk olmasın diye yardımın lazım,
sen noktadan sonra 6 ve 4 ün birlikte olduğu demiştin, turuncu ya da bakırlığı ağır basan ve
asla kırmızısı olmayan bir kızıl istiyorum tenime hiç gitmiyor pembeymişim gibi duruyorum, öyle bembeyaz da değilim açık buğday olduğumu sanıyorum ama düzgün bir turuncu bakır daha normal geliyor, şimdi de bu renk oldu kızıl bakır derken, kuaför, çillerden dolayı çok renkli bir yüzün var, koyu kızıl seni daha olgun gösterir, açık bakırlar da solgun demişti, zaten simsiyah kaşlarımı açtırdım bir tuhaf geliyor siyah kaşla bu renkler :( bana oluru kızıl bakır gibi gelmişti ama değilmiş, sevmedim ben

not. kendi saç rengim orta kestane ve bol miktarda beyazım var, açık bir renk istiyorum, flaşlı ve gündüz çekimleri ise ;

Eklentiler

• $Fotoğraf0638.webp
    $Fotoğraf0638.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 178
  • $DSCN9961.webp
    $DSCN9961.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
saç erkek traşı neredeyse uzatabilirsem ki çok isterim :)) 5 renk olmasın diye yardımın lazım,
sen noktadan sonra 6 ve 4 ün birlikte olduğu demiştin, turuncu ya da bakırlığı ağır basan ve
asla kırmızısı olmayan bir kızıl istiyorum tenime hiç gitmiyor pembeymişim gibi duruyorum, öyle bembeyaz da değilim açık buğday olduğumu sanıyorum ama düzgün bir turuncu bakır daha normal geliyor, şimdi de bu renk oldu kızıl bakır derken, kuaför, çillerden dolayı çok renkli bir yüzün var, koyu kızıl seni daha olgun gösterir, açık bakırlar da solgun demişti, zaten simsiyah kaşlarımı açtırdım bir tuhaf geliyor siyah kaşla bu renkler :( bana oluru kızıl bakır gibi gelmişti ama değilmiş, sevmedim ben

not. kendi saç rengim orta kestane ve bol miktarda beyazım var, açık bir renk istiyorum, flaşlı ve gündüz çekimleri ise ;

Slania'dan yardım istemişsin ama ben yinede cevap vereyim. Turuncu bakır gibi bir renk istiyorsan 8.77'yi deneyebilirsin. İçine bakır yoğunlaştırıcı katarsan turunculuğu daha baskın olur.Benimde saçlarım bakır kızıl ve doğal rengim koyu kestane kaşlarımda siyah olunca mecbur bu tarz renklerde açtırmak gerekiyor yoksa çok sırıtıyor.

Slania'dan yardım istemişsin ama ben yinede cevap vereyim. Turuncu bakır gibi bir renk istiyorsan 8.77'yi deneyebilirsin. İçine bakır yoğunlaştırıcı katarsan turunculuğu daha baskın olur.Benimde saçlarım bakır kızıl ve doğal rengim koyu kestane kaşlarımda siyah olunca mecbur bu tarz renklerde açtırmak gerekiyor yoksa çok sırıtıyor

kesinlikle öyle, kaşlar siyah olunca kızıl için fazla sert bir ifade veriyor seyrek olsa kurtarır yine ancak 8.77 için de araştıracağım canım cevabın için teşekkür ederim :13:
zaten benim saçım bakır kızıl gibi olmadı bence daha kızıl oldu onu istemiyorum

Son düzenleme:
ben 8.77'nin içinde pembelik olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde 7.77 'de var. Slania bu konuda daha bilgili gerçi ama, ben de daha saf bakırlara yönelmeni öneririm saçında da kırmızılık varken. 7.40, 8.40 gibi yoğunlaştırılmış bakırları deneyebilirsin.

ben 8.77'nin içinde pembelik olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde 7.77 'de var. Slania bu konuda daha bilgili gerçi ama, ben de daha saf bakırlara yönelmeni öneririm saçında da kırmızılık varken. 7.40, 8.40 gibi yoğunlaştırılmış bakırları deneyebilirsin.

ben hiç anlamıyorum boya numaralarından, slania ya mesaj atmıştım ilgilendi sağ olsun,
saçlarını görürsem daha iyi yardımcı olabilirim demişti, özel den atamadım, şimdi buradayım :1:
sizin yardımlarınız sürpriz oldu, ne kadar teşekkür etsem azdır :42:

Son düzenleme:

Canım fotoğrafını koyman ve buraya yazman çok iyi oldu, şu 10 dk bekleme süresi çıldırtıyor beni. Sırf bu yüzden pro olasım var. :1:
Saç kesimin çok güzel bence, hiç de öyle erkek traşı gibi değil, sen erkek traşı görmemişsin. :63: :1:
Yalnız bir problem var; saçlarında kırmızılık çok fazla, önce akıtma işlemleriyle o kırmızılığı akıtman lazım. Resmi görünce önceki önerimden vazgeçtim, kullanacağın boyada kırmızılık(6 numara) olmamalı, saf bakır olmalı.
Kuaför haklı; koyu kızıllar olgun, açık bakırlar solgun gösterir, o yüzden sana bu konunun ilk mesajındaki gibi canlı bir bakır çok yakışır. Annb'nin dediği gibi 8.77(veya8.44) kullanıp içine bir miktar bakır yoğunlaştırıcı katarsan akmış kızılın üzerine yoğun, canlı bir bakır elde edebilirsin.

Teninin rengine gelince; bazı beyazlar alt tonları sebebiyle buğday gibi görünebiliyorlar. İstersen alt tonlarla ilgili başlığımıza bakıp alt tonunu öğren.

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Aslında Schwarzkopf'un boyalarında noktadan sonra gelen 7 bakırdır ama zemin rengi, bekleme süresi gibi etkenlerden dolayı pembemsi tutmuş olabilir.

Kızlar unutmadan; numaraların ifade ettiği renkler markadan markaya değişiyor.
Schwarzkopf(palette, igora, vital) bakırı 7 ile, Koleston, Voila, Loreal gibi markalar bakırı 4 ile gösteriyorlar.
Yani Palette'nin tarçın bakırı(8.77) ile Nevacolor'un tarçın bakırı(8.44) aslında eşdeğer.
Aynı zamanda 7.40 gibi sıfırlı renkler de markaya göre iki anlama geliyor;
1. Bakır yansıması az, doğal bakır.
2. 7.444 gibi bakır yansıması yoğun bakır. Buna göre; 7.40 = 7.444

Markalara ve numaralara dikkat edin, ona göre tercih edin renkleri, sonra istemediğiniz sonuçlarla karşılaşmayın... :34:

slania işte bu :46: çok teşekkür ederim, ben de şu kırmızılıktan kurtulayım, sonra canlı bir bakıra boyayayım, şimdiki halinden çok daha iyi olacak bence, bu kadar uğraştırmanın üzerine de nasıl olduğunu paylaşırım zaten :13:
cildimin alt tonuna gelince
pembenin özelliklerini taşıyor ama buğday olduğumdan şüpheleniyorum ısrarla, pembe buğday var mı, ya da nötr cilt o mu? pembe beyazlar bronzlaşamıyorlar sanırım şöyle bir pembeleşip kalıyorlar :)) bir de soğuk alt tona bakır gibi sıcak tonlar yakışmaz demişsiniz bende tam tersi :1:

slania işte bu :46: çok teşekkür ederim, ben de şu kırmızılıktan kurtulayım, sonra canlı bir bakıra boyayayım, şimdiki halinden çok daha iyi olacak bence, bu kadar uğraştırmanın üzerine de nasıl olduğunu paylaşırım zaten :13:
cildimin alt tonuna gelince
pembenin özelliklerini taşıyor ama buğday olduğumdan şüpheleniyorum ısrarla, pembe buğday var mı, ya da nötr cilt o mu? pembe beyazlar bronzlaşamıyorlar sanırım şöyle bir pembeleşip kalıyorlar :)) bir de soğuk alt tona bakır gibi sıcak tonlar yakışmaz demişsiniz bende tam tersi :1:

Rica ederim canım. :16: Bekliyorum sonucu..

Pembe buğday var tabi ki, pembe esmer bile var. :40: Alt tonlar her ten rengi için geçerli. Beyazın soğuğu, sıcağı olduğu gibi esmerin, buğdayın da var.
Aslında her soğuk alt ton pembe olacak diye bir şart yok, pembelik cildin inceliğiyle ve kılcal damarların yüzeye olan yakınlığıyla da alakalı olabiliyor bazen. Bazı soğuklar pembelere göre daha soluk görünebiliyorlar. Alt tonlar bile kendi aralarında çeşitlere ayrılıyorlar bildiğim kadarıyla. Mesela soğuk alt tonlu beyazların bazısı pembemsi bazısı porselen görünümlü oluyorlar.

Sen soğuk değilsin bence, nötrsün ya da nötre yakın soğuksun. Kimine soğuk da olsa bakır yakışıyor, çiller, göz rengi ve yüz şekli de önemli bir etken. Ben çok karşılaştım soğuk alt tona sahip olup da kızılı ve bakırı mükemmel taşıyan hatunlarla. Bir örnek vereyim; Simone Simons. :69:

Rica ederim canım. :16: Bekliyorum sonucu..

Pembe buğday var tabi ki, pembe esmer bile var. :40: Alt tonlar her ten rengi için geçerli. Beyazın soğuğu, sıcağı olduğu gibi esmerin, buğdayın da var.
Aslında her soğuk alt ton pembe olacak diye bir şart yok, pembelik cildin inceliğiyle ve kılcal damarların yüzeye olan yakınlığıyla da alakalı olabiliyor bazen. Bazı soğuklar pembelere göre daha soluk görünebiliyorlar. Alt tonlar bile kendi aralarında çeşitlere ayrılıyorlar bildiğim kadarıyla. Mesela soğuk alt tonlu beyazların bazısı pembemsi bazısı porselen görünümlü oluyorlar.

Sen soğuk değilsin bence, nötrsün ya da nötre yakın soğuksun. Kimine soğuk da olsa bakır yakışıyor, çiller, göz rengi ve yüz şekli de önemli bir etken. Ben çok karşılaştım soğuk alt tona sahip olup da kızılı ve bakırı mükemmel taşıyan hatunlarla. Bir örnek vereyim; Simone Simons. :69:

çok ilginç, sanki esmer ten soğuk olamazmış gibi düşünmüştüm hep, öğreniyoruz sayenizde :42: simone simons, her alanda dehşet verici bir güzellikte olduğu için kendisine maaşallah diyorum :1: alt ton olayı biraz karışıkmış slania, ben sadece zamanında ingiliz kölelerin mavi kanlı sandıkları, şemsiyeyle dolaşan, bembeyaz saray soyluları gibi insanlar, soğuk alt tonlu sanır idim, artık düzeltiyorum :34: karen elson a da çok yakışıyor bu arada, göz rengi, yüz yapısı 17 bilinmeyenli denklem, yakışan saç renginin bulunması :1:

çok ilginç, sanki esmer ten soğuk olamazmış gibi düşünmüştüm hep, öğreniyoruz sayenizde :42: simone simons, her alanda dehşet verici bir güzellikte olduğu için kendisine maaşallah diyorum :1: alt ton olayı biraz karışıkmış slania, ben sadece zamanında ingiliz kölelerin mavi kanlı sandıkları, şemsiyeyle dolaşan, bembeyaz saray soyluları gibi insanlar, soğuk alt tonlu sanır idim, artık düzeltiyorum :34: karen elson a da çok yakışıyor bu arada, göz rengi, yüz yapısı 17 bilinmeyenli denklem, yakışan saç renginin bulunması :1:

Biz de birileri sayesinde öğreniyoruz canım, bilgi paylaşıldıkça güzeldir. :70:
Soğuk esmerler nasıl oluyorlar biliyor musun; hani bazıları hafif morumsu olur, dudakları mordur, bazı koyu olan yerleri de morumsudur. Bazı melezler mesela, mor ruju çok iyi taşırlar. :16: Damarları da mora kaçan mavi olur bu insanların. İşte onlar soğuk alt tonlu esmer oluyorlar. Esmerler genelde halk arasında egzotik, sıcak olarak tanımlandığı için soğuk esmer tuhafına gidiyor tabi insanın. :1:

O dediğin İngilizler de soğuk alt tonlu oluyorlar. Mavi gözler, açık sarı saçlar, bembeyaz ten ve mavi damarlar. Bu da soğuk alt tonun göstergesi ve genelde İngilizlerde, Almanlarda bolca rastlanır bu tiplere.

Ya Karen Elson da soğuk ama. Yani gördüğüm kadarıyla öyle ama kızılı çok iyi taşımış. :31:
Teni gayet pembemsi. :44: Aslında bu resimde pek yakıştıramadım bu kadar turuncumsu kızılı, pembe olan teniyle turuncu saçlar boğmuş onu.

Karen+Elson+Shoulder+Length+Hairstyles+Medium+0KkUKDZL1zRl.jpg

Back
X