Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slania bi sorum olacaktı
Yeni topik açmak istemedim, fakat bu saç rengini sormak istiyoruuum.
Kestane rengi dogal saca, - bolca beyazlı - , anneme yapmayı düsünüyoruz.
Hangi markadan elde edilir bir bilgin varmı?
Eki Görüntüle 436782
Aslında palette garnier koleston vs. vs. bilinen markalardan söyleseydin daha iyi olacaktı.
Koleston Gözalıcı Maun 6/55 ile L'oreal Recital Preference Yoğun Kızıl Bakır 7/64karıştırmak gelmişti aklıma.
Yazdıklarını bir yere not edelim bakalım, teşekkürler![]()
Slania bi sorum olacaktı
Yeni topik açmak istemedim, fakat bu saç rengini sormak istiyoruuum.
Kestane rengi dogal saca, - bolca beyazlı - , anneme yapmayı düsünüyoruz.
Hangi markadan elde edilir bir bilgin varmı?
Eki Görüntüle 436782
TheBlackKeys saç şeklin çok marjinal ,sevdim :) Şu an saçların nasıl :) güncel bir fot isterizzzzzzzzzzzzzz.
Ben bir türlü kızıla dönemedimçikolata kahve saçlarımı kastane yaptı
onu açtırcam da ,boyatcam da uzun iş.
Taaaaaaaaaa üniversite zamanında koleston 6.64'e boyuyordum .O zamanlar herkes gerçek kızıl olduğumu sanıyordu .Ah keşke o boyayı bulabilsem.
Güldürdün beni TheBlackKeysUzatmak istiyorsan, sinameki kürüne başlayabilirsin :)
Kızıl da bağımlılık yapıyoreninde sonunda tekrardan özüne döneceksin bence . İçinde öyle bir his var
.
Kaşların rengini biraz kırdırırsın ,onu hiç sorun etme .
Bu kızın saçlarına öldüm, bittimgerçi kendiside çok şeker :)
![]()
Eklentideki fot buydu .
![]()
Sabırsızlanıyorumm..
En son 16sında boyamıştım saçlarımı, sabretmem gerek..
Bir kaç resim eklemek istedim.
Eki Görüntüle 230700 Eki Görüntüle 230701 Eki Görüntüle 230702 Eki Görüntüle 230703 Eki Görüntüle 230704 Eki Görüntüle 230705
Kimisi açık kimisi koyu, hepsi birbirinden güzel. Hangisi tutarsa artık...![]()
ya bu mukemmel bır renk tuttrdun mu nelerler tuttrdun yaaaa????
Tabi tatlim yarin ceker koyarim. Yalniz bugün disarda bisey farkettim, o rengin tipkisi degil benimki daha kirmizimsi gün isiginda farkettim bunu. Yarin ceker koyarim sizler de görürsünüz nasil oldugunu.
Oksidaniyla birlikte 5 lira canim. Parfümerilerde satiliyor, Izmir'de olsaydin söylerdim yerini...
Harikaymis yaa.. Ama benim zeminim koyu o yüzden 8in altindaki renkler pek etki etmez bana.