- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Sizin derdiniz polemik yaratmak siz hic guney doğuya yada anadoluya gitmediniz sanirsam hala orda kadinalr kapi arkasinda bez bekliyorlar yani onem veriliyor bi sekilde bakirelige dediginiz gibi bu nisanlisini bi nevi kandırmak gizlemesininde sebebi de nişanlısının buna onem vermesi ve cocuk nisani bozsada hakli. Bu remen ben nasil kendimi adama kakalarim diye pilanlar yapıyor yoksa derdi adami sevmesi degil normal bisey olsaydi ailesine anlatırdı zavali adami kandirmazdi ulkeye baglaman sebebide sevişmek falan degil herkes istedigini yapsin ama gelenekler burda hala mevcut sen ne kadar mediniyetli dusunsende gecekler böyleBurası Türkiye, burada sevişmek yasak olayına asla katılmıyorum. Olayı ülke bazında düşünmeye gerek yok. Ayrıca bekarete artık erkeklerin yüzde sekseni önem vermiyor. Mevzu o değil bence. Konu sahibi çoook geç kalmış. Bundan sonrası kesinlikle çıkmaza girer ve haklı hiçbir yanı yok.
Söylediklerinizin ikinci kısmına zaten katılıyorum orada sorun yok. İlk kısmında da polemik yaratmaya değil polemiğe engel olunmasına çalışıyorum. Kızın derdi başka. Olayı Türkiye’desin yapmayacaksın’a bağlamayın diyorum. Konu sahibinin çarşaf beklenen bir yere gelin gidip gitmediğini bilmiyoruz. Eğer doğuda yaşasaydım ben de sizinle aynı düşüncede olurdum çünkü dediğiniz gibi orada zaten eski sevgili lüksü bile yok kaldı ki kızın bakire olmaması söz konusu değil. Sadece her yerde durum bu değil diye genelleme yapmayın diyorum çünkü bu kıza kendini daha da kötü hissettirir. Burada çözüm üretmeye çalışıyoruz çünkü. Polemik olarak düşünmenize üzüldüm.Sizin derdiniz polemik yaratmak siz hic guney doğuya yada anadoluya gitmediniz sanirsam hala orda kadinalr kapi arkasinda bez bekliyorlar yani onem veriliyor bi sekilde bakirelige dediginiz gibi bu nisanlisini bi nevi kandırmak gizlemesininde sebebi de nişanlısının buna onem vermesi ve cocuk nisani bozsada hakli. Bu remen ben nasil kendimi adama kakalarim diye pilanlar yapıyor yoksa derdi adami sevmesi degil normal bisey olsaydi ailesine anlatırdı zavali adami kandirmazdi ulkeye baglaman sebebide sevişmek falan degil herkes istedigini yapsin ama gelenekler burda hala mevcut sen ne kadar mediniyetli dusunsende gecekler böyle
Tm kardesim kusura bakma o zaman ama kizin bunlari dusunmesi gerkiyir gercekler ne yazikki yalanla ustu ortulemez adamin anlayisina haksizliksa bunu kesinlikle soylemsi gerekiyor sonuc ne olursa olsunSöylediklerinizin ikinci kısmına zaten katılıyorum orada sorun yok. İlk kısmında da polemik yaratmaya değil polemiğe engel olunmasına çalışıyorum. Kızın derdi başka. Olayı Türkiye’desin yapmayacaksın’a bağlamayın diyorum. Konu sahibinin çarşaf beklenen bir yere gelin gidip gitmediğini bilmiyoruz. Eğer doğuda yaşasaydım ben de sizinle aynı düşüncede olurdum çünkü dediğiniz gibi orada zaten eski sevgili lüksü bile yok kaldı ki kızın bakire olmaması söz konusu değil. Sadece her yerde durum bu değil diye genelleme yapmayın diyorum çünkü bu kıza kendini daha da kötü hissettirir. Burada çözüm üretmeye çalışıyoruz çünkü. Polemik olarak düşünmenize üzüldüm.
Ben ayrılmasından başka bir çare göremiyorum. Hele ki dediğiniz gibi anadoluluysa yedi sülalesine rezil olur çünkü. Keşke nişanlanmasaymış hiç.. ah biz kadınlar ve aptalca hatalarımız..Tm kardesim kusura bakma o zaman ama kizin bunlari dusunmesi gerkiyir gercekler ne yazikki yalanla ustu ortulemez adamin anlayisina haksizliksa bunu kesinlikle soylemsi gerekiyor sonuc ne olursa olsun
İlle kanayacak diye bir durum yok gerçekten benim iki üç damla leke anca gelmişti oda oan değil birkaç saat sonra geldi bu konuda çok bilinçsisiz galiba erkekleri de bilinçlendirmek gerekYapay kızlık zarı mıOda neymiş. Araştırıp geleyim
Evleneceğiniz insan bunu sorun yapacak biri mi? Bide bakire olsan da olmasan da illa kanamanın olması gerekmiyor, biliyorsunuz değil mi?
Evet az once esime anlattim:) diyoki ol arada sirada ameliyat... sen ol ben bozim sen ol ben bozim.. pisliksiniz siz erkekler dedim:)) bu saatten sonra ole bi ameliyat olursam bakire ölürüm dedim:)))
Adama kakalamak, derdi sevgi değil... Sizin düşünceleriniz. Eğer erkekler içinde aynı düşüncedeyseniz saygı duyarım. Yok erkek yapabilirse, kadına yasak olan birşeyi erkek kiminle yapacak.Sizin derdiniz polemik yaratmak siz hic guney doğuya yada anadoluya gitmediniz sanirsam hala orda kadinalr kapi arkasinda bez bekliyorlar yani onem veriliyor bi sekilde bakirelige dediginiz gibi bu nisanlisini bi nevi kandırmak gizlemesininde sebebi de nişanlısının buna onem vermesi ve cocuk nisani bozsada hakli. Bu remen ben nasil kendimi adama kakalarim diye pilanlar yapıyor yoksa derdi adami sevmesi degil normal bisey olsaydi ailesine anlatırdı zavali adami kandirmazdi ulkeye baglaman sebebide sevişmek falan degil herkes istedigini yapsin ama gelenekler burda hala mevcut sen ne kadar mediniyetli dusunsende gecekler böyle
Canim sen evleneceğin adama sor bakalim bakirmiymiş erkeklerinde isleri güçleri yok bu konuya takik ohhh ne guzel be her çiçekten bal alsinlar ama ben ellenmemiş kiz oğlan kiz alayim desinler sonra yapistirirlar kotu kadin damgasini sonra kadin cinayetleri ciksiyanlis anlasilmasin beni eşim bozdu ama yapılan cahilligide karşı tarafin bilmesi lazim anlayisla karsilamasi lazimHanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
erkekler neden illa da bakire kız isterler?Hanımlar merhaba,
Acilll yardımınıza ihtiyacım var1 ay sonra düğünüm var ama ben bakire değilim başımdan kötü bir olay geçti cahildim ve kandırıldım. Diktirmek için param yok, adet gününü o güne denk getiremem çünkü hesaplarına göre o geceye denk gelmiyor, yapay kızlık zarı için kargo işlerinden dolayı yakalanma riskim var. Bildiğiniz, duyduğunuz başka yöntemler varsa veya ilk geceyi atlatan ablalarım, akranlarınlarım lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Nişanlıma bu durumu açıklayamam. Onu kaybetmek istemiyorum, öğrenirse beni terk eder.
Görüşüne saygi duyarim ama anneler yasak koyuyor diyorsun ya çoğu kiz cocuklari hatta hemen hemen hepsi babalarina aşık olurlar babalari iyi ilgilenmedikleri icin sevgiye muhtac kaliyorlar ve disarda sevgi arayarak babalarının sevgi ihtiyaclarini karsilayacagini sanip erkeklere aldanip kaniyorlar diye dusunuyorum aslında her birey anne baba ergenlik cagina gelen kiziyla oturup arkadas gibi sohbet etmeli dogruyu yanlışı soylemeli yasak hayir kendini sakin elletme doverim gibi terimler aslinda ergenlik cagindaki kizlarin beynine yer edip annem bana elletme doverim öldürürüm demisti kötü birsey olacagini sanmiyorum diye düşünüp o tür yanlislara düşebilir diye düşünüyorum baba anneyle ilgilenmezse evde saygi olup sevgi olmazsa cocuklarda ergenlerde bilinçsizce dönülmez yanlislarla karşılaşabiliyor malesef çoğu iş annenin yerine gore arkadas gibi olup mantıklı konusmasi bilgilendirici konusmasi babalarin ise kiz cocuklarina daha cok vakit ayirmasi daha iyi ilgilenmesi lazim ki babanin sevgisini sevkatine doysun ki disarda yalanci mutluluk aramasin diye dusunuyorumHanımlar,
lütfen konuyla ne dalga geçin ne de polemiğe girin, birbirinizin görüşüne saygı duymasanız da yargılamamalısınız, hepiniz kendi hayat görüşünüze göre yorumluyorsunuz çünkü, hepiniz aynı düşünmek zorunda değilsiniz nihayetinde.
Bekaret toplumun birçok kesiminde hala önemli, herşey bir kanamanın ucuna bağlı maalesef, evlendiğiniz gece kanarsanız iffetli, kanamazsanız şüpheli duruma düşüyorsunuz.
Genç bir birey yaşadığı ilişkinin arkasında duracaksa, evleneceği kişiye bunu söyleyebilecekse amenna, sonuna kadar saygım var ama özellikle bu sitede açılan bekaret ve evlilik öncesi yaşananlar sebebiyle yaşanan gebelik korkusu temalı konuları okudukça gördüm ki genç kızlarımız sonunu düşünmeden birliktelik yaşıyor, ailelerinden, evlenecekleri ya da hayatlarına giren kişilerden korkmalarına, açıklama yapamayacaklarına, saklamak zorunda kalacaklarına rağmen birlikte oluyor sonu bunu pişmanlık ve hata olarak adlandırıyorlar çünkü ailelerinden, çevrelerinden, evlenecekleri kişi ve onun ailesinden korkuyorlar, çünkü yargılanacaklar, yaşadıkları tek bir ilişki onların peşini ömür boyu zulm olacak takip edecek biliyorlar, ah keşke baştan dikkat etme fırsatları olsa veya baştan bilinçlendirilseler.
Bunun suçlusu biraz da anneler diye düşünüyorum, annelerin bir kısmı maalesef kızlarını sadece ayıp ve yasaklarla büyütüyor, çocuğa mantıklı konuşmalar yapsalar, olabilecekleri ve sonuçlarını anlatsalar, ayıp yasak diyerek susturup konuşmaktan kaçmasalar belki çoğu genç kız cinselliği yaşamayacak bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?