Bakire değilim ilk gece ne yapabilirim ?

Konu icerigi ve bazi yorumlar mide bulandirici..Hayati tekrar sorgulatiyor insana!
Yapmissin bir hata.Neden ikinci bir hata uzerine gidiyorsun? Neden seni sen oldugun icin,bilerek ve isteyerek seni sevdigi ve sana guvendigi icin seninle beraber olacak bir insanla degilsin? Neden yapmis oldugun senin yasamis oldugun bir olay dogru veya yanlis ardinda durmuyorsun? Ama evet nasilsa kandirabilirsin nasilsa bin turlu yalanla karsindaki insani aldatabilirsin. Peki ya anlarsa? Cok daha mi guzel olacak sence?
Insanlari erkek veya kadin boyle aptal yerine koymak kendinizi de bu hallere dusurmek,bu konuda yardim almaya calismak! Devamini getirmeyecegim.
Rica ediyorum kendinize olan sayginizi,karsindaki insana karsi da vicdaninizi kaybetmeyin olur mu? Kendinizi birazcik onun yerine koyun.Empati??

Adamin kendisinin bakir olup olmasinin konuyla bir ilgisi yok. Bakirelige onem verebilir. "Sen bakir degilsin bakireyle evlenemezsin" diye bir kanun yok. Ben de dogru bulmuyorum kendi herseyi yapmis ama karsisindakini bakire isteme olayini ama herkesin kendi tercihi.

Bunu tercih ediyor diye kandirmak kimseye hak olmuyor.
Onun tercihi sana uymuyorsa birlikte olmazsiniz, evlenmesizsiniz.

Yalan soylemek hakkim diye dusunup evlilige boyle bir yalanla baslamak dogru degil. Sonradan ortaya cikabilir veya o gece anlayabilir.

Normalde doktorun hastanın gizliliğini koruması lazım , hasta istemediği takdirde hasta yakınlarına bilgi veremez.
Kadın ,eşi annesi, kv gibi kişilerle birlikte gelinip ye bilgi istendiği için bilgi verilir...bakire yada değil gibi..
Yanlis beyanda dava söz konusu bile olabilir.

Kadın ,eşi annesi, kv gibi kişilerle birlikte gelinip ye bilgi istendiği için bilgi verilir...bakire yada değil gibi..
Yanlis beyanda dava söz konusu bile olabilir.
Bize hasta istemediği takdirde hastanın yakınına hasta ile ilgili herhangi bir bilgi verilemeyeceği öğretildi , annesi olsa bile. Diş hekimliğinde biz böyle öğrendik , doktorlukta çok da farklı olacağını sanmıyorum.

Erkeklerde artık saf değiller, kızlık zari diktirme vs... yöntemleri kadınlardan daha iyi biliyorlar..
Ayrıca vajina bolluğu, kadinin hal ve hareketleri vs. durumu belli eder..

1 veya daha fazla ilişkiye girdi diye vajina bollaşmaz.
Onun sebebi ancak doğum olabilir ki bütün doğumlarda da olmaz.. Ciddi bir sarkma olması gerekir hissedilir bollaşma için.

Normalde biri doktora gittiikten sonra gidip onun durumu ile ilgili bilgi alamazsınız..

Ama bekaret konusunda kadinın esi, kv gibi kişiler birlikte geliyorlar ve bilgi istiyorlar, bu durumda bakilir ve kisilere bilgi verilir...ama sonradan başka bir yakini gidip bu konuda bilgi isterse verilmez...

Doktorda yanlis beyan verip sorumluluk almak istemiyor, bu işin mahkemesi var, tazminatı var...
Birçok doktor kendini riske atmak istemediği icin de yanlış beyanda bulunmuyor..

Valla benden kan man gelmedi. Ne ben ne eşim umursadı. Zaten bunu umursayan adamlarla işiniz olmasın. Daha önce yaşadıkların kimseyi ilgilendirmez.

Doktor olsam asla ama asla ne koca ne de kayınvalideyle bu bilgiyi vermezdim.
İsterse silah dayasınlar kafama gene de vermezdim.
Benim beyanımdan sonra o kadının can güvenliği tehlikeye girecek ve ben suçlu olmayacağım, öyle mi?
Yemişim öyle kanunu, yemini...

Benim bildiğim hasta istemiyorsa doktor hiç bir beyanda bulunamaz. Çünkü hasta, doktoru benim gizliliğimi korumadi , insanlara duyurdu şeklinde mahkemeye verebilir. Her doktorun hastanın gizliliğini koruması görevidir , yakını olsa bile söyleyemez. Bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum ama doktor değilseniz insanları yanlış yonlendirmeyin, doktor olan biri bilgi verirse sevinirim.

Veriyolar mi bu bilgiyi zaten? Bu ozel yasama saygisizlik bence. Yaw ben doktorumla ne konusursam o bile aramizda kalmali, esime bile solememeli. Bu benim ozelimse eger..

Son düzenleme:
Ne
Ne yani başkasının durumu yüzünden kendinizi mi tehlikeye atacaktiniz, arkanizda bekleyeniniz yok mu sizin

Veriyolar mi bu bilgiyi zaten? Bu ozel yasama saygisizlik bence. Yaw ben doktorumla ne konusursam o bile aramizda kalmali, esime bile solememi. Bu benim ozelimse eger..
Veriyorlarmış, yukarıdaki üye anlatıyordu.
Çoğu doktor da veriyordur.
Be kadar aşağılık bir durum, kalite testine girer gibi Allahım....
Bekaret testi acilen kaldırılmalı ülkemizde!

Veriyolar mi bu bilgiyi zaten? Bu ozel yasama saygisizlik bence. Yaw ben doktorumla ne konusursam o bile aramizda kalmali, esime bile solememi. Bu benim ozelimse eger..
Ben diş hekimi olmama rağmen bize hocalarımız hasta istemediği takdirde ölümcül bir durum bile olsa yakınına söyleme hakkınız yok diye ogretmislerdi. Yani hastanın gizliliğini korumak esas. Hasta izin verdiği takdirde soyleyebiliyoruz. Tipta da farklı olacağını sanmıyorum ben. Ama bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…