- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Allah'tan o geleneklerin kalktığı bir zamandayiz..Gerçi şuan hala gelin hamamı yapılıyor, işin eğlencesi deniyor ama ben o fikre bile alışamıyorum.
Bir annenin oğlu için çırılçıplakken gelinini kontrol ettiği, her şeyini gördüğü bir ortamı şimdi dansözlü eğlenceye çevirdik.
Mutasyona uğradı ama özü kadın bedeninin otoritelerce beğenilip onaylanmasıdır.
İşte tam kalkmadı, değişime uğradı.Allah'tan o geleneklerin kalktığı bir zamandayiz..
Haberi izlerken bile iğrendim..
Nedir gelini hamamda görmek beğenmek
Hala yapıldığını şimdi sizden duydum...İşte tam kalkmadı, değişime uğradı.
Yine de bir kadının eşinin akrabaları toplayıp çalgılı çengili hamam eğlencesini doğru bulmuyorum, bu mantıktan geldiği için.
Çevremde yapmayan neredeyse yok, herkes havasının peşinde, halbuki bilinse ne kadar aşağılayıcı bir şey olduğu organizasyonlar düzenlenebilecek mi merak ediyorum.
Aa olur mu?Hala yapıldığını şimdi sizden duydum...
Hangi şehir merak ettim..Aa olur mu?
Hem de öyle bir eğlence ve gösterişle yapılıyor ki...
Otel spa sı kapatılıyor, organizatörler tarağından hamam süsleniyor, vip odalarda dansöz ve ikramlar eşliğinde vur patlasın çal oynasın...
Bekarlığa vedanın hamama uzantısı.
Konu sahibi neden banlandı?
Ankara.Hangi şehir merak ettim..
İsterseniz cevap vermeyede bilirsiniz
Hangi şehir merak ettim..
İsterseniz cevap vermeyede bilirsiniz
Hiç görmedim, ilk defa duydum..Bursada kocaelinde gittigim yuzme havuzlu termal veya spor merkezi tarzi yerlerde gelin hamami organizasyonlari yapiliyordu. Gercekten hic gormediniz mi?
Ben baskasininkine denk bile geldim oylesine.
Kadın ,eşi annesi, kv gibi kişilerle birlikte gelinip ye bilgi istendiği için bilgi verilir...bakire yada değil gibi..
Yanlis beyanda dava söz konusu bile olabilir.
Hastaneye bu nedenle başvuranlar çok fazla maalesef...
Doktorlarda durum ne ise aynen söylüyorlar..
Karsi taraf kendiyle kiyaslamasn die soylemezlerErkekler yaptiklarini saklamazlar... yapmadım diyorsa yapmamistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?