- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Beuatifullady84
-
Erkeklerin zihniyetini anneler olarak değiştirmemiz lazım.. ülke ile alakası yok benceVeriyorlarmış, yukarıdaki üye anlatıyordu.
Çoğu doktor da veriyordur.
Be kadar aşağılık bir durum, kalite testine girer gibi Allahım....
Bekaret testi acilen kaldırılmalı ülkemizde!
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile hayata bakarsanız, koca dünyada bencil bir insan olmaktan fazlasına eşiremezsiniz.Ne
Ne yani başkasının durumu yüzünden kendinizi mi tehlikeye atacaktiniz, arkanizda bekleyeniniz yok mu sizin
Bu durumlarda ilgili adli kontroller bile geliyor, dava içeriğinde geçiyor ise hakim istiyor mesela...Ben diş hekimi olmama rağmen bize hocalarımız hasta istemediği takdirde ölümcül bir durum bile olsa yakınına söyleme hakkınız yok diye ogretmislerdi. Yani hastanın gizliliğini korumak esas. Hasta izin verdiği takdirde soyleyebiliyoruz. Tipta da farklı olacağını sanmıyorum ben. Ama bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum.
O zaten şart ama yasal olarak böylesi bir kontrol testi, insan haklarına aykırı ya!Erkeklerin zihniyetini anneler olarak değiştirmemiz lazım.. ülke ile alakası yok bence
Niye sizin yüzünüzden ölecek, bekareti sizin yüzünüzden mı bozulmuş oluyor.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile hayata bakarsanız, koca dünyada bencil bir insan olmaktan fazlasına eşiremezsiniz.
Benim yüzümden biri öleceğine, başkası beni öldürsün daha iyi!
Ben veremeyeceğim vebale girmem, bunun bekleyenle alakası yok.
Bemce ayni olmali heleki bu konuda resmen cinayetler isleniyorBen diş hekimi olmama rağmen bize hocalarımız hasta istemediği takdirde ölümcül bir durum bile olsa yakınına söyleme hakkınız yok diye ogretmislerdi. Yani hastanın gizliliğini korumak esas. Hasta izin verdiği takdirde soyleyebiliyoruz. Tipta da farklı olacağını sanmıyorum ben. Ama bakirelik konusunda nasıl bilmiyorum.
Karısını doktora götürüp bakire mi diye soran koca ve kayınvalide kişisi, tarlaya işçi yapmayacaktır herhalde o kadını, değil mi?Niye sizin yüzünüzden ölecek, bekareti sizin yüzünüzden mı bozulmuş oluyor.
Doktor sadece isini yapar..
Burda kulaktan duyma bilgilere göre değil de ; hakim , doktor çok tanıdığım var onlara sorup öğreneceğim bunu.Bu durumlarda ilgili adli kontroller bile geliyor, dava içeriğinde geçiyor ise hakim istiyor mesela...
Bu ülkede erkeklerde bu zihniyet oldugu sürece devlet kaldırsa bu kontrolü, doktor yapmasa, kv kontrol eder...O zaten şart ama yasal olarak böylesi bir kontrol testi, insan haklarına aykırı ya!
Ancak adli yollardan başvurulara karşı cevap veren bir mekanizma olmalı.
Ailemde 1. dereceden 2 hakim var, doktorlarla da 9 yıl çalıştım..Burda kulaktan duyma bilgilere göre değil de ; hakim , doktor çok tanıdığım var onlara sorup öğreneceğim bunu.
Yasal olarak suclu bu doktor o zaman. Sonucu cinayet olsada olmasada. Bir kisinin ozel bilgileri ulu orta konusulur mu ya?Veriyorlarmış, yukarıdaki üye anlatıyordu.
Çoğu doktor da veriyordur.
Be kadar aşağılık bir durum, kalite testine girer gibi Allahım....
Bekaret testi acilen kaldırılmalı ülkemizde!
Gerçi şuan hala gelin hamamı yapılıyor, işin eğlencesi deniyor ama ben o fikre bile alışamıyorum.Bu ülkede erkeklerde bu zihniyet oldugu sürece devlet kaldırsa bu kontrolü, doktor yapmasa, kv kontrol eder...
Ben de aynı şeyi düşünüyorum işte, kadına yönelik her türlü olumsız duruma bu kadar aşina olmuş bir toplumda, doktorun 1 kelimesi canına kasttır.Yasal olarak suclu bu doktor o zaman. Sonucu cinayet olsada olmasada. Bir kisinin ozel bilgileri ulu orta konusulur mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?