bakire değilim nasil evlenicem

Ayse Arman

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
13
4
6
24
merhaba ben çok büyük pişmanlıkları olan biriyim sevgisiz bir ailede büyüdüm gördüğüm ilk kişiye aşık oldum 16 yaşında onunla birlikte oldum ve bakireligimi kaybettim beni seviyor sanıyordum ama sadece cinsellik icin kullanmış bunu anlayınca 4 yıllık ilişkimi sonlandirdim ayrıldım ama cok korkuyorum bundan sonra ne yapicam ben nasıl evlenicem kime bunu nasıl acikliycam aranızda bu durumu yaşayan var mı ölmek bile istiyorum artık fikirleriniz benim için önemli

16 yaşında biri sizinle birlikte olduysa sizi şikayet edelim o pislik ceza alsın.
16 yaşında çocuğun rızası, aşkı falan dinlenmez aradan isterse 20 sene geçsin.
Ben sizi cimere bildiricegim.
O kişi eğer doğruysa cezasını alsın sizde burda paylaşın sonra ne yapacağın konusu da açarsin...

İlk cinsel birlikteliğini çok çok küçük bir yaşta tecrübe edinmişsin. Benim için asıl onemli olan bu yanlış birliktelikten daha büyük sorumluluk alacağın bir bebeğin oluşmaması enazindan.. bu açıdan sevinebilirsin.. kimseyle bu durumu paylasamiyorsan da enazindan bir piskologa gitmeni tavsiye ederim. Kendini öldürmeni gerektiren bir durum yok.. bundan sonrasında nasıl yaşamak istediğine, nelerden pişman olmayacağına iyice emin olarak yol al..

merhaba ben çok büyük pişmanlıkları olan biriyim sevgisiz bir ailede büyüdüm gördüğüm ilk kişiye aşık oldum 16 yaşında onunla birlikte oldum ve bakireligimi kaybettim beni seviyor sanıyordum ama sadece cinsellik icin kullanmış bunu anlayınca 4 yıllık ilişkimi sonlandirdim ayrıldım ama cok korkuyorum bundan sonra ne yapicam ben nasıl evlenicem kime bunu nasıl acikliycam aranızda bu durumu yaşayan var mı ölmek bile istiyorum artık fikirleriniz benim için önemli

Bakırköye randevu alıcam eninde sonunda
La havle vela guvvete
Ben bu kızada birşey diyemiyorum ki, toplumun dayattığı olay yüzünden ölmek istiyormuş. 16 yaşında yaşamış olman zaten kabahatın en büyüğü
bile isteye yaşamışsın bundan sonrası için gözünü aç önüne bak. Açıklarsın yada açıklamassın senin bileceğin işdir, karakterine ahlakına huyuna suyuna değer vermeyip 1 damla kana değer veren bir erkeklede zaten evlenme

16 yaşında biri sizinle birlikte olduysa sizi şikayet edelim o pislik ceza alsın.
O kişi eğer doğruysa cezasını alsın sizde burda paylaşın sonra ne yapacağın konusu da açarsin...
eğer sikayet edersem ailemde ogrenir o yüzden bisey yapmak istemiyorum

eğer sikayet edersem ailemde ogrenir o yüzden bisey yapmak istemiyorum
Ben vatandaş olarak şikayetimi yaptım aynı durumda başkası olsa yine yapardım.
Böyle insanların cezasız kalmasi pek çok kızımız için felaket olucak 😤

Bakırköye randevu alıcam eninde sonunda
La havle vela guvvete
Ben bu kızada birşey diyemiyorum ki, toplumun dayattığı olay yüzünden ölmek istiyormuş. 16 yaşında yaşamış olman zaten kabahatın en büyüğü
bile isteye yaşamışsın bundan sonrası için gözünü aç önüne bak. Açıklarsın yada açıklamassın senin bileceğin işdir, karakterine ahlakına huyuna suyuna değer vermeyip 1 damla kana değer veren bir erkeklede zaten evlenme
Katiliyorum size cok guzel soylediniz

Doğru kişiyi bulduğun da bunların önemi olmayacak bunu bir sorun gibi düşünürsen karşı tarafta sorun gibi algılar. Başım dik olsun. Bundan sonra yapacaklarını düşün. Hayatında başarılar.

Bende 18 iken çocukluk aşkımla birliktelik yaşadım hoş 18 de çok büyük bir yaş değil sadece reşit oluyorsun. Sonradan çok pişman oldum. Eşimle tanıştım, doğru insanın o olduğunu anladım sevgiliyken onunla da birlikte olduk şuan 22 yaşımdayım 1 senelik evliyim ve 9 haftalık hamileyim. Doğru insan mutlaka karşına çıkacaktır. Sadece nasıl olsa bakire değilim diye tanıştığın, sevgili olduğun insanlarla ilişkiye girme gerçekten sevdiğin, sevildiğin kişilerle birlikte ol. Kadınların da cinsel hayatı olmalı bu bir ihtiyaç sen bunu hata değil de ihtiyaçmış gibi görürsen kendine kızgınlığın hafifler, kendine olan güvenin yerine gelir. Ben çok isterdim eşimin ilkim olmasını ama olmadı yapacak bir şey de yok.

Not: 22 yaşında evli hamile olmama laf edecek arkadaşlarım, ablalarım lütfen etmeyin. Herkesin kendi hayatı. 🙃🌸

Duyarlı davranışınız taktire şayan🤗❤️ fakat bundan sonuç alabilir misiniz , alırsanız süreç nasıl ilerler acaba 🤔

Öncelikle kendini üzmek kendine kızmak için çok geç . Kendi gerçeklerinle yüzleşmişsin zaten . Eğer birini seversen ve evlilik düşünürsen o zaman evlilik yoluna girmeden anlatırsın eğer bu seni rahatlatacaksa . Kabul eder etmez o onun bileceği iş . Herkesin başına her şey gelebilir.her şeyin başı ailedeki sevgiden ilgiden geçiyor.önemli olan çocuk yapmak değil onu sevmek korumak hep yanında olmaktır.kendini öldürecek bir sorun gibi de bakma bu olaya böyle şeyler kader değildir ama sen kader de geç . O kişi de Allah’ın dan bulsun.
Belki bu yazını okuyup sevgilimle sürtündük hamile kalır mıyım diye forumda bağıran kızlara ders olur .

Bende 18 iken çocukluk aşkımla birliktelik yaşadım hoş 18 de çok büyük bir yaş değil sadece reşit oluyorsun. Sonradan çok pişman oldum. Eşimle tanıştım, doğru insanın o olduğunu anladım sevgiliyken onunla da birlikte olduk şuan 22 yaşımdayım 1 senelik evliyim ve 9 haftalık hamileyim. Doğru insan mutlaka karşına çıkacaktır. Sadece nasıl olsa bakire değilim diye tanıştığın, sevgili olduğun insanlarla ilişkiye girme gerçekten sevdiğin, sevildiğin kişilerle birlikte ol. Kadınların da cinsel hayatı olmalı bu bir ihtiyaç sen bunu hata değil de ihtiyaçmış gibi görürsen kendine kızgınlığın hafifler, kendine olan güvenin yerine gelir. Ben çok isterdim eşimin ilkim olmasını ama olmadı yapacak bir şey de yok.

Not: 22 yaşında evli hamile olmama laf edecek arkadaşlarım, ablalarım lütfen etmeyin. Herkesin kendi hayatı. 🙃🌸
Eleştirmek için söylemiyorum, eşin bu onuya sıkıntı yapmadı mı?

Duyarlı davranışınız taktire şayan🤗❤️ fakat bundan sonuç alabilir misiniz , alırsanız süreç nasıl ilerler acaba 🤔
Cimere buradan şikayetler oluyor
Yöneticiler tüm bilgileri gönderiyorlar
Ve ip den tespiti yapılıyor.
Buradan şikayet edilerek bir çok sonuç alındığını biliyorum.
Ama bu durumda ne olur bende bilmiyorum.
Sonuçta 16 yaşında çocuğun cinsel istismarı söz konusu.benimde konu sahibinin yaşlarında kızım var ilk düşündüğüm o oluyor ve empati yapmak lazım.Bu kötülerin dışarıda kalması çocuklarimiza zarar sonuçta.
Ben teşekkür ederim 🙏

Back
X