Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bilmiyorum ama ailesi muhafazakar bi aile o yüzden anlatırsam ters tepki vereceğini dusunuyorum
Ah be çocuğum bile bile hayatını yakacaksın.
Bu tiple evlenmek zorunda mısın!
Evlenme yahu evlenme.
Düzgün biri çıkar karşına, aileler maileler girmez araya en azından

Yahu o zaman görücü usulü tanıdıktan mı bulur evlenir adam. Görücü usulü olunca sorma gereği duymamış.
Ailesine söylerse beni öldürürler dediğine göre öyle bir ortam da yok.
Hastalık olmasaydı sizin düsünceniz yinemi aynı olacaktı peki ?

Ah be çocuğum bile bile hayatını yakacaksın.
Bu tiple evlenmek zorunda mısın!
Evlenme yahu evlenme.
Düzgün biri çıkar karşına, aileler maileler girmez araya en azından
Nisanlımı seviyorum ama düğünede 3 ay kalmışken nasıl ayrılıyım ne diyip ayrılıyım gerçekten çok zor

Evet muhafazakar ailenin görücü usulünü tercih eden çocuğuyla evlenmeye kalkıp böyle bir risk almazdım ben.
Kendine yapıyorsun kendine.
Peki şuan gerçeği anlatsam sizce ayrılırmı yoksa kabullenip yoluna devam edermi kimseye söylemeden yoksa çevreye anlatıp öylemi ayrılır bunlardan hangisini yapacağını bilmediğim için korkuyorum

Peki şuan gerçeği anlatsam sizce ayrılırmı yoksa kabullenip yoluna devam edermi kimseye söylemeden yoksa çevreye anlatıp öylemi ayrılır bunlardan hangisini yapacağını bilmediğim için korkuyorum
Nişanlın nasıl biri bilemem ki?
Bınu sen bileceksin

Peki sana bir soru görücü üsulu muhafazalar biriyle tanışıp nişanlanırken ne düşündün nasıl olacak diye hiç düşünmedim mi bu?
Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende

Ben anlatırım diye düşünüyodum kabul ederse eder kafasindaydim tanışma asamasindayken ama ablam anlattirmadi etrafa yayar diktirirsin söyleme tarzında şeyler soyledi korktum bende
Konu nerden tutsan elinde kalıyor ablaya da bak, şunuda söylim bazı şeyleri yaşamadığım için sallıyor değilim eşimin tarafı haremlik selamlık şeklinde muhafazakar insanlar ayrıca eşimden önce uzaktan bir akrabasiyla sevgiliydim ama hiç kendimi saklamadım benimle biri evlensin diye hatta bi sefer bu konuda konuşacak oldu dedim aha kapı çıkarmısın totona mı sokarsin sen karar ver çıkmadı totosuna soktu galiba bilmiyorum

Vicdanen bende rahat değilim gerçekten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum aklıma kendime bisey yapmaktan başka bi ihtimal gelmiyo
Kendine bir şey yapmaya kalkma.
Daha gençsin. Önünde uzun bir ömür var. Bu adam tek şansın değil. Ayrılırsın bir bahaneyle.
Ayrıca muhafazakar ailesi olan, görücü usulü arayan adam zaten matah bir koca da olmaz zaten. Bu adam için canında olma. Ayrılır önüne bakarsın. Bir daha da böyle yalan dolanla bir işe kalkmazsın

Siz evlenmeden önce bakiremiydiniz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…