- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Diktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.
Farkındaysan sana söyleyince pek bi fark etmediğinden, ben arkadaşla konuşuyorum.Sana cevaben yazmamıştım.Özgüvenliyim kız merak etme. Ailem evet bunu kaldıramadı. Ama onlara layık olmadığı,varoş biri olduğu için kaldıramadı. Hamilelikle zorları yoktu yani,düzgün bir insan olsa zaten evlenirdik. Ha sen benim konularımı karıştıracağına lütfen kendi hayatına bak. Ben bu yaşta yaşıyorum çünkü hayat benim zevk benim hamilelik benim,bedende benim. İstediğimi yaparım. Geri kafalı değilim yobaz hiç değilim. Lütfen sende artık dedikodumu yapma. Üzülüyorum kızzz.
Ama hakkımda konuşuyosun kız üzülüyorum bana da alıntı yap :) geleceğim güzel Allah'a şükür,ailem babam abim herkes bu konuyu unuttu uzun süre de bi şok yaşatmam onlara,belki gizliden evlenirim o kadarcık :)Farkındaysan sana söyleyince pek bi fark etmediğinden, ben arkadaşla konuşuyorum.Sana cevaben yazmamıştım.
Dedi-kodu değil ya, Türkiye ve Dünya daki kız nesilin geleceği ile ilgili endişelerimizi paylaşıyoruz. Gayet kültürel bir aktivite
Kürtajı kendi soyadımla olmadım,hamilelik kontrollerinde de genel muayene yazdırdım,hani olurda sağlık ocağından evimi,babamın ofisini arayıp gebelik takibi yapmasınlar diye. Akıl bu akıl. :)
Olabilir,geleceği de düşünmek lazım ilerideki arkadaş sağlıkçı çıkar mazallah,uğraşamam anlatmaya.beynim error verdi şuan.
Bu akılla yakında marsa falan gidebilirsin
Bizde olmadığından sen bana değişik geliyormuşsun demek
Buram buram yargılama kokuyor yazın. Öncelikle ben nişanlımı unutamadığımı yazmadım,olanları bebeğimi unutamadığımı yazdım. Yaşadıklarımla ilgili,bebeğime olan özlemle ilgili içimi döktüm çok yazımda. Kızgınım merak etme,aileme ailesine nişanlım olacak insana ama en çokta kendime. Attığım bir adım sağlam değil diye 2.si sağlam olmayacak diye bi kural yok. Birlikte olduğum insana gelince de "hayat kadını" değilim,rastgele insanlarla birlikte olmuyorum. Tanıdığım güvendiğim biri,saygın biri. Bakirelik kısmına gelince de. Her ilk ilişkide kanama olmuyor biliyorsundur. Bu konuyu sorun edecek biriyle zaten ilişki sürdürmem,kafa yapısını ilişkinin başında belli edeceğini düşünüyorum. Yani karşıma gelip sen bakire misin anlat bakayım derse de seni ilgilendirmez evet bakireyim ya da hayır değilim ne önemi var demeyi düşünüyorum. Çünkü gerçekten önemsiz gereksiz bir konu. Yani bakireyim diyip türlü entrikalar çevirmeyeceğim merak etme. Ben bu ilişkiyi hata olarak görmüyorum ki,bana zorla tecavüz etmediler ki ben kendi rızamla ilişkiye girdim,bunun sonuçlarına da hamileyken katlandım zaten. Şuan görüştüğüm insanda bakiresin ya da değilsin demedi,sormadı.. belki onunla evleneceğim nerden biliyorsun ki? Şuan hayatımda olan adamda gayet kültürlü biri geri kafalı yobaz biri değil. Ayrıca yaşını başını almış olgun saygın birisi.
Ben hızlı yaşıyorumz,seni ilgilendimez ve son olarak; yav he he.Attığın adımın yine sağlam olmadığı o kadar aşikar ki. Birkaç ay içinde nasıl tanıdın adama da ne ara güvendin cinsellik yaşamaya bile başladınız? Seni yargılandığımız falan yok hatalarını duymaktan rahatsız oluyorsun sadece. Ama gerçekler acıdır ne yazık ki . Yaşım senden büyük, 2 senelik de ilişkim var daha sizin şu bir kaç ayda geldiğiniz aşamaya gelemedik. Sen mi hızlısın ben mi yavaşım bilemiyorum ama daha bir kaç aydır görüştüğün insana lütfen "tanıyorum, güveniyorum, saygın biri" deme.
Evleneceğim adam sorarsa bakireyim diyeceğim diyordun şimdi sanane seni ilgilendirmez diyeceğim diyorsun ordan oraya dönüyorsun valla.
Ne yaptığın , ne yapacağın hakkında en ufak bir fikrin yok.
Benim sülaleden kimseyle evlenme de kimle evleneceğini ne merak ediyorum ne de umurumdaOlabilir,geleceği de düşünmek lazım ilerideki arkadaş sağlıkçı çıkar mazallah,uğraşamam anlatmaya.şaka bi yana gerçekten takacak biriyle evleneceğimi falan mı düşünüyorsun ya komik,şuanki arkadaşım 28 yaşında böyle şeyleri zerre sorun etmez merak etme.
Kocana yemek yap.. Tabiki..Benim sülaleden kimseyle evlenme de kimle evleneceğini ne merak ediyorum ne de umurumda
Sonuç olarak biz akıl olarak sana yetişemeyiz ya, dışlanmış gibi olma diye
Gerisi beni ilgilendirmiyor. Sen de sormadan her şeyini anlatıyorsun hiç zevki kalmıyor. Şimdiki sevgilin başka bir topik konusu
Ben şimdi gidip akıl seviyesi benle aynı kocama yemek yapayım. Hadi selametle
Ben hızlı yaşıyorumz,seni ilgilendimez ve son olarak; yav he he.
Kimse durustlugu haketmiyor deyipNişanlınla ilgili çok kısa bir süre önce konu açmıştın. Ne ara başkasını buldun da ilişki yaşadın? Amacım seni yargılamak değil lütfen yanlış anlama. Senin yaşında kardeşim var alıp karşıma aynı konuşmayı ona da yapardım. Yaşından büyük şeyler yaşamışsın , atlatmışsın. Ayrıca evlendikten sonra adama bakireyim diyeceksin ama bunu nasıl kanıtlayacaksın bunu merak ettim? Ne gibi bir planın var? Bakire olmadığın zaten anlaşılacak. Bende demek istiyorum ki güzel kardeşim bunu evlilikten önce dürüstçe anlat. Evlendikten sonra ya adam öğrenir seni boşar, ya tmm olsun önemli değil der (eğer şanslıysan) ya da devam eder seninle ama her fırsatta bunu yüzüne vurur. Sonra bir de boşanmayla uğraş artık. Evlilikten önce bu işten sıyırmak daha kolay adam kaldıramıcaksa yollarınız ayırırsınız. Yani işi evliliğe götürme riskini nasıl alabiliyorsun adam zaten öğrenecek kabul edeceğini nerden biliyorsun? Ha ama dediğim gibi benim bi planım var bakire olduğuma inandıracam diyorsan o ayrı bir sahtelik , iki yüzlülük. İnsanlardan dürüstlük bekle ama dürüst olma. İşinize geldiği gibi gerisi fasa fiso .Hayret vericisin gerçekten.
Kürtajı kendi soyadımla olmadım,hamilelik kontrollerinde de genel muayene yazdırdım,hani olurda sağlık ocağından evimi,babamın ofisini arayıp gebelik takibi yapmasınlar diye. Akıl bu akıl. :)
Böyle bir şey geçiyor mu gerçekten kur'an da.Allahın affettiğini kulun yargılama hakkı yok. Ceza hakkı yok. Erkekler bakir mi değilmi kadınlara açıklama yapıyormu kendini suçlu hissediyormu....
Dürüstlük yapıp anlatsanda eninde sonunda başına kalkacaktır.
Kendini kısıtlı duruma düşürerek anlatma. Ayrıntıya girmeden ona karşı dürüst olmak istediğini söyle yeter. Her ayrıntıyı bilmesin yani.
Öyle saçma bişey ki. Evet zina günah ama sadece kadına değil haram ilişki erkeğede haram.
Kuran fuhuş yapana yüz sopa cezası vermiş. Eğer ders alıp tövbe ettiyse eziyet etmeyin evlendirin demiş.... toplumun bunu yargılayıp irdelemesi bile günah. Allah ve sizin aranızda olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?