- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Bir aynı dilden konuşmuyoruz ya da birbirimizi anlamakta problem yaşıyoruz ya da ben anlatamadım. Benim anlatmak istediğimi anlamadınız. İyi günler gerçekten.Ilgilendirmiyorsa beni tiye almiyorsan cevap verme okuma gorme oyleyse
Zira ben sana geyik sohbetlerinde gececin dalganin burasi olmadigini soyluyorum
Simdide diyor ki ben kendi kendine onarir mi dedim eski haline doner dedim diyorVallahi anlamadım ki. İlişki yaşamış cahil bir kızcağız burayı okusa, bir sefer yaşadım uzun süre ilişki yaşamazsam demekki bakire olurum diye düşünür diye yorum yaptım ben. İnsanları yanlış yönlendirmek doğru değil. Yanlış mı düşünüyorum bilmem ama.
Lütfen okuyun. Vajina esnek değil midir hanımefendiler? Eski haline döner dedim. Vajina ve kızlık zarı aynı şey mi yahu?Simdide diyor ki ben kendi kendine onarir mi dedim eski haline doner dedim diyor
Hic bilmedigimiz konulara burnumuzu sokmasak keske..
Ikisi arasindaki farki bize soylesin oyleyse
Ilk alintiladigim mesajda zira cunku direk belli sure sonra eski haline donecegini soyluyor sayin jinekolog hanfendi
Her neyse girme cahille munakasaya demisler
Simdide diyor ki ben kendi kendine onarir mi dedim eski haline doner dedim diyor
Hic bilmedigimiz konulara burnumuzu sokmasak keske..
Ikisi arasindaki farki bize soylesin oyleyse
Ilk alintiladigim mesajda zira cunku direk belli sure sonra eski haline donecegini soyluyor sayin jinekolog hanfendi
Her neyse girme cahille munakasaya demisler
Canim eski yorumlarini görmedim ama vajina ve kizlik zari tabikide ayni sey deil kızlık zari vajinanin girisi.vajina eski haline donebilir ama zar asla dönmezLütfen okuyun. Vajina esnek değil midir hanımefendiler? Eski haline döner dedim. Vajina ve kızlık zarı aynı şey mi yahu?
Evet bende öyle söyledim eski mesajlarımda da vajina dedim zar demedim. Vajina esnektir belli bi süre ilişkiye girmedikten sonra eski haline gelebilir ama uzun süre ilişkiye girmezsen yeniden bakire olursun demedim.Canim eski yorumlarini görmedim ama vajina ve kizlik zari tabikide ayni sey deil kızlık zari vajinanin girisi.vajina eski haline donebilir ama zar asla dönmez
Ebelik öğrencisiyim,konuyu cevirdikçe cevirdiniz, vaginanın esnek olmasıyla eski haline dönmesi ne alaka, kızlık zarı ne alaka? Aynı şey değilse ona göre carptırmadan yorum yapın, lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın, önce kızlık zarının eski haline döneceğini söylemek istediniz şimdi de vagina,Lütfen okuyun. Vajina esnek değil midir hanımefendiler? Eski haline döner dedim. Vajina ve kızlık zarı aynı şey mi yahu?
Hayır. Anlatamıyorum. Ben vajina dedim kızlık zarı demedim. Kimseyi çevirdikçe çevirdiğim falan yok. Kızlık zarın eski haline döner mi yazmışım orda? Ben diyorum ki; VAJİNA ESNEKTİR İLİŞKİDEN BELLİ Bİ SÜRE SONRA GEÇİNCE ESKİ HALİNE DÖNER. ama arkadaşların anladığı; KIZLIK ZARI ESKİ HALİNE DÖNER. Ben kızlık zarı eski haline döner bakire olursun demedim. Ben yanlış anlattım sanırım. Bilgisiz olduğum falan yok merak etmeyin. Kendimden örnek vereyim. İlk ilişkimden sonra uzun süre ilişkiye girmedim (3 ay kadar.) daha sonra geçen haftalarda ilişkiye girdiğimde kendimi aşırı kastığım için tahriş oldu,kanadı ilişki sırasında da zorlandım. Ben bundan örnek veriyorum. Kızlık zarı eski haline döner demiyorum.Ebelik öğrencisiyim,konuyu cevirdikçe cevirdiniz, vaginanın esnek olmasıyla eski haline dönmesi ne alaka, kızlık zarı ne alaka? Aynı şey değilse ona göre carptırmadan yorum yapın, lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın, önce kızlık zarının eski haline döneceğini söylemek istediniz şimdi de vagina,
Size sadece sunu söyleyim nasıl ,kulak zarı yırtılınca sağır kalıyorsunuz, durduk yere zar kendini onarmıyor sonuçta hymen de öyle bişey yırtılınca kendi kendini onarmıyor maalesef, ayrıca vagina vaginadır siz vagina derken neyi kastediyorsunuz ? Normal ilişki sonrası bile hemen eski haline dönüyor 7 sene beklemesine gerek yok bunun için
Sizde kasılınca kanadı diye başkasında da öyle olacak bir şey yok , bekarsınız herhalde, düzenli bir ilişkiniz olsaydı anlardımdın anlatmak istediğimi, 3 ay sonra kasıldı kanadı diye vagina eski haline dönmez, belki bir sağlık probleminiz vardır o yüzden kanamstır vagina tahriş olup ilişki sırasında kolay kolay kanamaz.Hayır. Anlatamıyorum. Ben vajina dedim kızlık zarı demedim. Kimseyi çevirdikçe çevirdiğim falan yok. Kızlık zarın eski haline döner mi yazmışım orda? Ben diyorum ki; VAJİNA ESNEKTİR İLİŞKİDEN BELLİ Bİ SÜRE SONRA GEÇİNCE ESKİ HALİNE DÖNER. ama arkadaşların anladığı; KIZLIK ZARI ESKİ HALİNE DÖNER. Ben kızlık zarı eski haline döner bakire olursun demedim. Ben yanlış anlattım sanırım. Bilgisiz olduğum falan yok merak etmeyin. Kendimden örnek vereyim. İlk ilişkimden sonra uzun süre ilişkiye girmedim (3 ay kadar.) daha sonra geçen haftalarda ilişkiye girdiğimde kendimi aşırı kastığım için tahriş oldu,kanadı ilişki sırasında da zorlandım. Ben bundan örnek veriyorum. Kızlık zarı eski haline döner demiyorum.
Yav ben anlatamıyorum sanırım. Kan geldikten sonra kendim jinekoloğa gittim. Zorlandığın için kan gelmiş olabilir dedi. Çünkü ilişki sırasında kendimi çok sıktım zar zor ilişki gerçekleşti. Daha sonra hatta smear testi istedi onda da herhangi bir hastalığım çıkmadı yani. Ben bende öyle oldu diye örnek verdim.Sizde kasılınca kanadı diye başkasında da öyle olacak bir şey yok , bekarsınız herhalde, düzenli bir ilişkiniz olsaydı anlardımdın anlatmak istediğimi, 3 ay sonra kasıldı kanadı diye vagina eski haline dönmez, belki bir sağlık probleminiz vardır o yüzden kanamstır vagina tahriş olup ilişki sırasında kolay kolay kanamaz.
Ben evlenip boşanmıştım onu bile herkesten saklıyordum.Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Bence is evlilige yururse sevgilin bi konu acip sorabilir :/Canım sen karaktersizlikle karıştırma benimkini. Ben yalan söylemeyeceğim ama anlatmayacağım da o günün ertesi günü yüssüz gibi "kan gelmediiiiiğğğ" soracağını da sanmıyorum. Bi sohbet esnasında sorarsa elbetteki anlatırım. Ama durup dururken "ben bakire değilim ona göre evlenelim ha" demem.
Tam da aynı şeyi yazacaktım. Siz yazmışsınız.Birlikte olduğunuz adamın yapısını bilmiyor musunuz? Bakın ben 21 yaşında bakireyken bir adamla tanıştım. İkinci görüşmede belli etti kendini. "Öyle herkesin ellediği kadından eş olmaz" gibi talihsiz bir cümle kurdu. "beni çok ellediler anacım ben eş olmayayım sana" deyip başlamadan bitirdim. Bakireydim ama böyle kadını mal gibi gören bir adamla olamazdım. Hatta teyzemin tanıdığıydı ayrılma sebebini söyleyememiş utancından haspam.
Diyeceğim o ki bence siz gayet bilirsiniz sevgilinizin bu konuya nasıl baktığını. Her şeyin açıkça konuşulduğu bir zamanda yaşıyoruz. Kaldıramayacak bir tipse zaten söylemeden ayrılın. Yok sorun etmeyecek biriyse söyleyin tabi ki. Lakin söylerken "ben bir hata yaptım yiğidim" ezikliğiyle söylerseniz, bunu bir ömür sorun eder normal görse bile. "bugüne kadar söyleme gereği duymadım nihayetinde benim özelim ama ben bakire değilim haberin olsun" deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?