Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik teklifi etti mi, yani evlilik hazırlıkları var mı, böyle bir konuşmadan sonra etmeme ihtimalini yüksek görüyorum ben, çünkü bu konuları önemsemeseydi aranızda yakınlaşma olurdu

Ben hiç söyleme gereği duymadım çünkü ilişkimiz ‘tek gecelik kaçamak’ olarak başladı benim için. Ondan sonra sevgililiğe, sonra evliliğe dönüştü bir gün bile konusu açılmadı. Ondan önce birden fazla kişiyle olduğumu biliyor bal gibi. Bende onunkini biliyorum. Ondan sonra başkası olmadı önemli olan bu onun için. Evlilikten öncede epey sevgilim oldu, çoğu ciddi düşündüğünü belli ediyordu, evlilik teklifi de aldım bunları kafaya takan bir erkekle karşılaşmadım. Şanslıyım galiba.
Çok yakın bir arkadaşım yalan söyledi şimdiki eşine. Bir hastalığı vardı ameliyat olması gerekmişti kadın hastalıklarından. Bakireyim ameliyat oldum sadece dedi. Çocukta yedi. Şimdi bakıyorum onlarda gayet mutlu, bizde mutluyuz. Niye yalan söyledin diye çıkıştım arkadaşıma bunu kaldıramaz gerek yok dedi. Karşı tarafı tanıyıp ona göre karar vermek lazım ne yapacağına dair.

Ben.
Şu an evliyiz, çoluk çocuğumuz var.
Fakat Benim karşımdaki adam çok düzgün bir adamdı. Elimi bırakmayacagından emin olana dek elimi bile tutmamıştı. Karşınızda böyle düzgün biri varsa ne ala. Kendisini ilgilendirmeyen şeyle muhattap bile olmayacaktır.
Fakat şunu da unutmayın, her ilişki her dürüstlüğü kaldırmaz.

Cinsellik kadar doğal bir şeyi hata olarak görmen yanlış. Senden bekaret bekleyecek olan kendi de bakir olmalı. Kimseye açıklama yapman gerekmiyor.

Boyle bi durumda napardim bilmiyorum.cok sakincali bi konu ama baska carenizde yok zaten.ameliyat falan yaptirmayacaksaniz dugun gecesi belli olur.ben olsam sanirim en bastan soylerdim is ciddiye binmeden.tabi ilerde yuzunuzu de vurabilir bu durumu.

Neden yazık günah olsun. Günahı bari bu işe katmayın. Bu günaha gelecek olursa oho ne günahlarımız vardır belkide . Ki yargılamak kimsenin hakkı değil.

Ayrıca vajina eski hale dönse bile bekareti bozulduysa nasıl tamir olsun. Bu şekilde yönlendirmeyin lütfen. Karşımızda bir kadının hayatını etkileyecek bir konu var

diktrsem çok mu iki yüzlülük yapmıs olurum ya ya doktora gidelim derse

Gidip doktora operasyon geçirmek elbette dürüstlük olmaz. Yaşadığınızın arkasında durun derdim ama erkekler bu konuda katı oluyor derler. Onca düğün dernek hayal kurulacak belkide ilk gece kabul etmeyecek. Bu sizin geçmişiniz sizi ilgilendirir. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.

Sen 7 yıllık sevgilini, evlenmeyi düşündüğün adamı tanımıyor musun? Bunu dert eder mi etmez şimdiye bilmen lazımdı. Bunu sorun edecek, başıma kakacak biriyle evlenmek istemezdim ben. Ama durup dururken de anlatmazdım ben böyle bir şey yaşadım diye. Anlamaya çalışırdım düşünce yapısını.

bence karşındakine göre davran
karşındaki bu gibi şeylere dini sebeplerden önem veriyorsa söylemen gerek
ancak zaten çok önemsemeyen bir tip gibiyse boşuna söyleyip kafa bulandırma

Ne o dalga mi geçiyorsunuz
Ne deselerdi kocan seni vurur ömür boyu bunu senin suratına vururlar
Mutsuz olursun
Günah hepiniz cehennemliksiniz yorumu nasıl peki
Memnun olur musunuz bu yorumdan

Bogazmanzarasi bu konuda herkesin fikri kendinedir ve kimsenin kimseyi yargılama gibi bir hakkı yoktur..

Geçmişte olanı hata olarak neden düşünüyorsunuz? Bence hiç de hata degil bu. Erkeklerin ne kadar hakkıysa kadınlarin da bir o kadar hakkı bence. Toplumumuzda bu forumda da okuduğumuz gibi cinsellik evlilikte yasanan en büyük sorunlardan biri. Hatta evliliği bitiren ciddi sorunlar.. Bu sorunu yaşamamak için de evkenmeden önce gayet tabi cinsellik yaşanabilir. Hadi yaşamadın evlendin ve evlendiğin ilk gece eşinin ereksiyon sorunu olduğunu farkettin. Peki o zaman ne yapacaksınız? Bu tabuların artık beyinlerden yıkılması lazım diye düşünüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…