- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Var, nişanlım söyledi bana, ben de sorun yaratmadım, benden önceki ilişkisi sonuçta. Gayet mutluyuz. Benim olsa o da yaratmazdı çünkü öncesinde denedim kendisini.Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Ne o dalga mi geçiyorsunuz
Ne deselerdi kocan seni vurur ömür boyu bunu senin suratına vururlar
Mutsuz olursun
Günah hepiniz cehennemliksiniz yorumu nasıl peki
Memnun olur musunuz bu yorumdan
Öncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Evet sahi bir de bu var.. Bir kadının bir çeyizi olur di mi..Bir de boşanan veya eşi ölmüş kadınlar olmeli bir daha evlenmemeli bu düşünceye göre
En güzel ceyizi yok çünkü
Bu konuda kimse kimseyi yargılayamayaz kardeşim, eminim suanki aklın olsa bu hatayı yapmazdın , koskoca 7 yıl geçmiş sunu unutma senin hayatın hiç bir erkeği ilgilendirmez, senin kabul eden böyle eder etmeyen de defolsun gitsin ,asla üzülmeÖncelikle lütfen yargılamayın.. Böyle bişeye niyetlendim ama bilmiyorum kaybetmekten çok korkuyorumtepkisini kestiremiyorum uzun süredir beraberiz 7 yıl önce yaptığım bi hata şimdi karşıma çıkıyo.. Hatayı yapmayı biliyosun gibi kırıcı yorumlar lütfen yapmayın yeterince mutsuzum pişmanım emin olun..
Sen çeyizini actırdınmı onu söyle.Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
Şurayı atlamıssın Allah zina edenlerin bile tövbesini affeder, siz yeter ki tövbe edin diyor..."Way bee" bnde söyle diyorum ozmn ve gdiyorm Kur’an-ı Kerim’de İsra ayetinde; “Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, çok çirkin bir iş ve kötü bir yoldur. Eslerimizden baskası bize haramdır bilmem anlasıldmı
Evlilik öncesi ilişkiye ben de karşıyım da çarşaf falan nedir ya ?? Bunlar çok eskide kalan yanlış ve cahilce davranislardi. Çarşafti , kan gelecekti diye diye köylerde kaç genç kızın hayatını mahvettiler.. Olmayana şeylere inanıp gerçeklerden uzaklasmayalim. Kandır, çarşaftir bunlar saçmalık sadece. Cahilce , bilimden uzak bir şekilde olusturulmuş saçma adetler.Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
Ben bu yazıyı dalga amaçlı yazmıştım. Diktireyim mi diye sordu (!) bende böyle böyle yap dedim. Dürüst olmayı her erkek hakediyor mu? Yüzüne vurmayacağı ne malum? Evlendikten sonra bir tartışmada yüzüne vursa bu kızın hali ne olur?Eski haline gelmiştir evet ama bir erkek salak değilse bunu çok rahat bir şekilde anlar lütfen dürüst olun ve ona anlatın fakat yavaş yavaş düşüncesini öğrenmeyede çalışın bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?