- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Bir kızın en güzel çeyizi bakireliği midir? Bu kadını ne kadar aşağılayıcı bir cümledir böyle. Bizler sadece vajinadan oluşan canlılarız değil mi? O yüzden kalbimiz, ruhumuz, karakterimiz değil de, zarımız en güzel çeyizimiz oluyor. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım, erkek de kadın da kendini evleneceği insana saklamalı deseydiniz, katılmamama rağmen sizi anlar, saygı duyardım emin olun. Ancak şu en güzel çeyizi cümlesi ve ardından gelen çarşaf saçmalığı bende acayip öfke uyandırdı. Bu zihniyet yüzünden bu ülkede kadınlar aşağılanıyor, dövülüyor, öldürülüyor çünkü. Umarım bir gün hemcinsleriniz için daha insancıl düşünmeye başlarsınız.Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
Gerçekten benim de nevrim dönüyor aklim almiyor.. Yazmayayım dedim ama yazacağım..Bir kızın en güzel çeyizi bakireliği midir? Bu kadını ne kadar aşağılayıcı bir cümledir böyle. Bizler sadece vajinadan oluşan canlılarız değil mi? O yüzden kalbimiz, ruhumuz, karakterimiz değil de, zarımız en güzel çeyizimiz oluyor. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım, erkek de kadın da kendini evleneceği insana saklamalı deseydiniz, katılmamama rağmen sizi anlar, saygı duyardım emin olun. Ancak şu en güzel çeyizi cümlesi ve ardından gelen çarşaf saçmalığı bende acayip öfke uyandırdı. Bu zihniyet yüzünden bu ülkede kadınlar aşağılanıyor, dövülüyor, öldürülüyor çünkü. Umarım bir gün hemcinsleriniz için daha insancıl düşünmeye başlarsınız.
Gerçekten benim de nevrim dönüyor aklim almiyor.. Yazmayayım dedim ama yazacağım..
Ben de şunu çok merak ediyorum.. Bu çarşaf ve çeyiz zihniyetindekiler tecavüz sonucu bekaretini kaybedenler için ne diyor acaba?
Neyse daha fazla yazmayalım yoksa bu konu kapanır
Çarşaf mı?Yok artık bakireligi bu kadar hafife almakta neyin nesi bir kızın en guzel ceyizidir bakirelik gerdek gecesi niye var o carsaflar fln elin gevurlarını gecmisiz bz haberimiz yok cnm olmus bir hatan 7 snedrde berabrmisinz demekki bir iliskin olmamıs ki ogrenememis burdan belli cinsellikle ilgin olmadigi bu hatanı bastan sole ki evlenince o gece buyuk sorunlar acabilir ve dikkat et smdi kabul etse bile basına kakabilir
Eski haline gelmiştir evet ama bir erkek salak değilse bunu çok rahat bir şekilde anlar lütfen dürüst olun ve ona anlatın fakat yavaş yavaş düşüncesini öğrenmeyede çalışın bu konu hakkındaDiktirme yazık günah. Ama bir kereliğe mahsus bi ilişkin olduysa emin ol eski haline çoktan dönmüştür. Doğum yapan kadınlarınki eski haline dönüyor seninki mi dönmeyecek. Adetin son gününe getir ya da kendini kas. Ben son ilişkimde kendimi çok kasmıştım uzun zamandır ilişkiye girmiyordum çünkü. onun için biraz kan gelmişti mesela.
Bir de boşanan veya eşi ölmüş kadınlar olmeli bir daha evlenmemeli bu düşünceye göreGerçekten benim de nevrim dönüyor aklim almiyor.. Yazmayayım dedim ama yazacağım..
Ben de şunu çok merak ediyorum.. Bu çarşaf ve çeyiz zihniyetindekiler tecavüz sonucu bekaretini kaybedenler için ne diyor acaba?
Neyse daha fazla yazmayalım yoksa bu konu kapanır
Dimi bide o var çok sıkıntılı be amaanAçıklama yapıp yapmamak bişey değil de açıklama yaptiktan sonra erkek arkadaşınla cinselligi yasamazsan evlenmeden önce olmaz dersen o zaman sıkıntı buyuk işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?