Bakire olmadığını dürüstçe söyleyip evlenen mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kızın en güzel çeyizi bakireliği midir? Bu kadını ne kadar aşağılayıcı bir cümledir böyle. Bizler sadece vajinadan oluşan canlılarız değil mi? O yüzden kalbimiz, ruhumuz, karakterimiz değil de, zarımız en güzel çeyizimiz oluyor. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım, erkek de kadın da kendini evleneceği insana saklamalı deseydiniz, katılmamama rağmen sizi anlar, saygı duyardım emin olun. Ancak şu en güzel çeyizi cümlesi ve ardından gelen çarşaf saçmalığı bende acayip öfke uyandırdı. Bu zihniyet yüzünden bu ülkede kadınlar aşağılanıyor, dövülüyor, öldürülüyor çünkü. Umarım bir gün hemcinsleriniz için daha insancıl düşünmeye başlarsınız.

Birlikte olduğunuz adamın yapısını bilmiyor musunuz? Bakın ben 21 yaşında bakireyken bir adamla tanıştım. İkinci görüşmede belli etti kendini. "Öyle herkesin ellediği kadından eş olmaz" gibi talihsiz bir cümle kurdu. "beni çok ellediler anacım ben eş olmayayım sana" deyip başlamadan bitirdim. Bakireydim ama böyle kadını mal gibi gören bir adamla olamazdım. Hatta teyzemin tanıdığıydı ayrılma sebebini söyleyememiş utancından haspam.

Diyeceğim o ki bence siz gayet bilirsiniz sevgilinizin bu konuya nasıl baktığını. Her şeyin açıkça konuşulduğu bir zamanda yaşıyoruz. Kaldıramayacak bir tipse zaten söylemeden ayrılın. Yok sorun etmeyecek biriyse söyleyin tabi ki. Lakin söylerken "ben bir hata yaptım yiğidim" ezikliğiyle söylerseniz, bunu bir ömür sorun eder normal görse bile. "bugüne kadar söyleme gereği duymadım nihayetinde benim özelim ama ben bakire değilim haberin olsun" deyin.

Söylemeyip napıcqksınız.. niyetiniz ciddiyse öğrenecek ni gün tabi..

Ama diyorsan ki kendisi bakir değil ama bakire kız istiyor söylersem beni ahlaksız ilan eder erkektir yapar diyorsa söyleme bence. .

Gerçekten benim de nevrim dönüyor aklim almiyor.. Yazmayayım dedim ama yazacağım..
Ben de şunu çok merak ediyorum.. Bu çarşaf ve çeyiz zihniyetindekiler tecavüz sonucu bekaretini kaybedenler için ne diyor acaba?
Neyse daha fazla yazmayalım yoksa bu konu kapanır

Çok çok aşırı merak ediyorum. Acaba burda Kuran ayetleri paylaşıp çarşaf zihniyetinde olan insanların kocaları evlenmeden o Kuran ayetlerine uymuş mu? Bilirsiniz Allah ilk olarak erkeğe farz kılmıştır namusunu korumasını. Biraz kendinize değer verin. Herkesin kaderi aynı değildir. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Bekarete bu erkeklerden bile daha çok anlam yükleyen Kadınlar umarım kendileri gibi insanlarla evlenmişlerdir. Söyleyeceklerim bu kadar.

Öyle magdurlarla bu zihniyetlilere göre zaten evlenilmez. Tecavüze ugrayanlarin hakkinda bile "kuyruk sallamistir" zihniyetidir. Hani "erkek her halti yer,ama kadin 2. El mali durumuna düser" zihniyeti. Bizim toplum kafasini elalemin yatak odasindan cekmedigi sürece,zaten ilerleyemez. Ama bunu anlamayan bir sürü insan var maalesef

Böyle bir durumda söylemeyi tercih ederdim. Karşımdaki kişi ilişkiye girmediyse ayrılmak isteyebilir buna saygı duyarım fakat aksi bir durumda hayatımdan çıktığı içim sevinirim. Karakteri bozuktur zira bana göre.

Kalbi ,zihni bakire olsun insanın .Gerisi kimseyi ilgilendirmez beden senin bedenin,karar senin kararın.Yaşadıklarına sen saygı duymazsan kimse yaşadıklarına saygı duymaz !Önce sen .
Görüyoruz burda bir çok evli çift hayal kırıklığına uğruyor eşinin cinsel problemleriyle ilgili .En çok karşı çıkanlarda kendilerini bu konuda yetersiz hissedenler.Ego ego ego en iyi benim ,kıyas yapma ,yapama!

Karsidaki onem veriyosa baska onem vermiyosa sormaz zaten. Sosyal medyada baktigimda cogu erkek sexe karsi degil evlilik disi ama bekarete cogu onem veriyo gibi. Sanki evlilik disi sexi sisme bebekle yasiyolar. Bakire kiz isterken kendisi her naneyi yemisse bu is trajikomik

40 yaşındayım, milyon tane arkadaşım, duyduklarım gördüklerim yaşadıklarımın tecrübesinin özetini geçerek sana yapılabilecek en mantıklı şeyi söyleyeyim.

Bu konu açılmadığı sürece açma. Sorarsa elbette öyleyim de. Sormazsa konuşma. Evlendiğin gece kan gelmeyecek ama benim zaten kendim dahil kan gelmeyen 10’larca kişi duymuşumdur. Eşim sormadı bile. Neden gelmedi derse bilmem ki de geç. Elastik herhalde de. Bunun ispatı yok, erkek asla anlamaz yattığında bakire misin değil misin.

Hesap vermeyin. Kendinizi defolu görmeyin. Namus beyinde. Ben önüne gelenle yatıp kalktığı halde evlenip çoluk çocuğa karışan bir sürü kişi gördüm. Ama hepsi de kendine güvenli, ne istediğini bilen, beni istemeyeni ben hiç istemem diyen tiplerdi.

aslında sizin cevabınız önemli .
sizinle birlkte olmak istiyorsa evlilik öncesi birliktelik önemli degil demek ki.
çogu erkek için önemli
bunu şimdi söylediginiz de hem sizin hemde onun açısından ya devam ya eyvallah kısa sürecektir

Çarşaf mı?
Ve beyin koşarak uzaklaşır...

Sevgili konu sahibi bu konuda iki zıt fikrim var. Birincisi; dürütlük önemli, karşımızdakini kandırmak doğru birşey değil.İstemezse zaten sizi siz olduğunuz için sevmiyor demektir. Gelelim ikincisinee; bakire kadın isteyen erkeklerin artık bunu gelenek olarak istedikleri kanısındayım.Bekareti kaybetmeye gelene kadar neler yaşanır sormazlar.Ama bakire isen süper namuslusun.Maalesef ki erkeklerin birçoğu hala konuya takık, şimdi kabul etse içten içe dert edip ilerde size yansıtabilir. Kendilerinin her türlü şeyi yaşayıp, kadından bakire olmasını beklemeleri çifte standartına artık iyice sinir olduğumdan kandırın derim! Evet evet kandırın. Yani söylemeyin, herkes ilişkide kanamıyor.Erkekler bu kafa yapılarını değiştirmedikçe kandırılmayı hak ediyorlar.Erkek de bakirdir, bakire eş istemesini anlarım. Ama yap et yaşa sonra bakire olmayan kadına o..spu gözüyle bak. Şiddetle karşıyım.Etik olarak yanlış bu söylediklerim biliyorum, karşımızdakinin doğru ya da yanlış tercih hakkını elinden almış oluyoruz.Ama dedim ya ortada bir çifte standart var insan dayanamıyor.

Eski haline gelmiştir evet ama bir erkek salak değilse bunu çok rahat bir şekilde anlar lütfen dürüst olun ve ona anlatın fakat yavaş yavaş düşüncesini öğrenmeyede çalışın bu konu hakkında

Bir de boşanan veya eşi ölmüş kadınlar olmeli bir daha evlenmemeli bu düşünceye göre
En güzel ceyizi yok çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…