Bakire olmadigini esine aciklayip evlenen varmi?Yada kizlik zarini diktirip evlenen?

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Daha önce bi konu acmistim yegenimle ilgili günlerdir onunla birlikte benimde psikolojim altüst olmus durumda

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570083-yegenim-yikildi-psikolojik-tedavi-goruyor.html

Simdi sorum size özel mesajda atabilrisiniz tabi.

Daha önce cinsel iliski yasamis ve bunu dürüstce esine aciklamis evlenip mutlu olan varmi?Tanidiginiz arkadasiniz veya akrabaniz?
Ya da kizlik zarini diktiripte evlenmis kisiler?
Yegenim suan zor bi karar asamasinda nekadar dogrudur yanlistir bilmiyoruz ama bi karara baglamak istiyoruz.

Her iki şekilde de evlenen tabiki var.
Önceden evet şöyle yapmalı diyemeyiz.
Karşısına çıkan insanın tavırlarına göre hareket edebilir ancak
Ama ben diktirmemesi taraftarayım
Evleneceği adam da bir insan kimse kandırılmayı haketmez...

Ahmet'in faturasını Mehmet'e kesmeyin..

Dürüstlükten yanayım her zaman..

Erkekler çok sorun ediyorsa bu durumu, önce kendilerine baksınlar..

daha önce yaşayıp şimdiki eşine söyleyip evlenen ve cok mutlu olan arkadaşım var
çokta mutlular Allah bozmasın...yeğeninin karşısındaki adamın karakteriyle de alakalı bi durum bu
kişisel fikrimi sorarsan diktirilip hiçbişey yokmuş gibi davranmaktansa dürüst olmak daha ahlaklıca

Ben eşimle ilk kez evlenmeden 3 yıl önce birlikte oldum, bakire değildim, olup olmadığımın konusu da hiç açılmadı. Bu konuda yalan söylemek en büyük namussuzluk bence. Eğer evlenmek için bakire olmam gerektiği dayatmasıyla karşı karşıya kalsaydım asla ve asla zar diktirmeyi düşünmez evlenmemeyi tercih ederdim. O kafalar çok eski kafalar.

her ne olursa olsun rıza ile bakireliği bozulduysa bireyin madem ki yaptı arkasında durmayı da bilecek

yani kesinlkle başta söylemeli tabi dürüstlük önemli..bende yeni evliyim sanırım hala bakireyim yada az geldi eşim de önce sordu bak ne olursa olsun seni kabul etmişim açıklaman varsa söyle diye..kesinlikle hayır dedim olsa söylerim ki ben korkarım böyle şeylerden de..doktora gittim devlet bakmadı özele gittim oda hamilesn bozulmştr gibi baştan savdı açıkçası bende karmaşadayım şuan.mutlaka netlik getirmem lazım ama bakalım doktor değişince artık belli olur zarın çeşidi..

Ben bakire olmasaydım kesinlikle erkek arkadaşıma durumu anlatırdım bu sırla yaşamak çok zor helede yeğeninizin psikolojisinde bir insan ben eşimi kandırıyorum diye daha çok bunalıma girer ve evlendıkten sonra falan Allah korusun intihara kalkışır ama bu durumu en az 7-8 aylık bir ilişkide açıklamak gerekir bence

İlişkide herşeyin dürüstçe konuşulması taraftarıyım.
Ama yinede size böyle yapın diyemiyorum.
Ailenin muhafazakarlığı, karşısına gelen adamın tavrı tarzı net birşey dememi engelliyor.
Töre cinayetlerini, bakire çıkmadı diye babasını evine gönderilen kızlar var memlekette.
Karşısına gelen adama bağlı, hayata bakışına, kafa yapısına.
Yurt dışında durum nedir bilmiyorum ama bunu zamana bırakın şimdilik.
Sürekli bunu düşünüp kurmak yeğeninizin psikolojisini daha da zorlar şu anda..

Son düzenleme:

Umarim oda karsina zardan cok kendisine deger biriyle karsilasir. Bu arada özel mesaj atan kardesimede cok tesekkür ederim yegenime mutlaka okutacagim!

Yazanlardan Allah razi olsun yorumlarinizi ve tecrübelerinizi esirgemeyin ne olur!

Evleneceği adamın günahı nedir ? Bir ömür boyu yalan içinde yaşamak zorunda değil yaşanmak istenmiş iyi yada kötü yaşanmış. Ben karşıyım hem kul hakkına girer hemde kendini aşağılamakdır bu.

Dediğiniz gb bir süreç yaşıyorsa yeğeniniz, diktirmenin çözüm olacağını sanmam. Evleneceği adama karşı hep vicdan azabıyla yaşayacak ömür boyu ve belki aralarında istemeden de soruna yol açacak. Onun bu durumu kendisinin kabullenmesi lazım öncelikle, onu seven her haliyle sever

Kimse de kusura bakmasın ama zarı namus gb görmek saçmalıkların en büyüğü...Yeğeniniz sevmiş ve birlikte olmuş, evleneceğini düşündüğü, karısı olmanın hayalini kurduğu adamla hem de... Zarına zarar gelmesin diye diğer her tür ilişkiyi yaşayanlar namuslu mu oluyor bu durumda? Ya da her ay sevgili değiştirenleri geçtim aynı anda 1den çok kişiyle sevgili olup sadece öpüşen-el ele tutuşanlar masum mu?

sizi anlamaya çalışıyorum ancak diktirmek bana çok korkunç geliyor.yeğeniniz isteyerek,kendi rızası olarak bir ilişki yaşamış..ve o ilişki bitmiş..şimdi hiç suçu günahı olmayan başka bir adamı kandırmak niye? bunun yükünü ömür boyunca taşır inanın..

eğer kızlık zarına değil beyin zarına önem veren bir adam bulursa hiçbir şeye gerek kalmaz zaten..

bence dürüst olmak lazim zaten onu sorun eden biriyse ondan uzaklaşsın derim.çünkü namus iki bacak arasında değil beyindedir..benim fikrim bu benim başıma gelse açık açık söylerdim..

Ben dürüstlükten yanayım, kızlık zarı diktirmek bana göre sahtekarlık.

Eşime tutupta senden önce birlikteliğim oldu birlikte gel sana kısa bir hayat hikayemi anlatayım demedim, biz birlikte olmaya başladığımızda yaşını başını almış aklı başında insanlardık zaten bir sürede birlikte yaşadık. Birşey açıklama zorunluluğum olduğunu düşünmüyordum zaten sorsa birlikte olmazdım.

Ama çocuk işi tedavi gerektirince evlendik. (tüp için)

Çokta mutluyum.

bizde ve çevrede bu tabu olmadığı için evet var.çünkü bizim çevremizdeki erkeklerinde bu konuda bakış açıları aynı..ama bu çevreye göre değişiyor tabi.

Yeğeniniz diktirme yoluna giderse, daha büyük bir bunalımın içine atar kendini. Sürekli bir yalanı sürdürmeye çalışmak, onunla yaşamak zor bir şey

İlişkilerde dürüstlük taraftarıyım ancak bu konunun konuşulması bile abes benim için. Namusun orada olmadığını bilen biriyle evlenmek gerek.

Bütün arkadaşlar dürüstlük dürüstlük demişte,sanki erkekler çok mu dürüst?Dürüst olan erkek sevdiğini yarı yolda bırakmaz,eşini sevdiğini aldatmaz,dövmez,onu bir eşya gibi görüp tabiri caizse kullanıp atmaz, ve buna örnek verilebilecek bir çok durumlar var.Erkek yapınca bişey olmuyor,kadın yapınca namuzsuz oluyor maalesef bizim toplumumuzda...Ve sonuç olarak bende arkadaşlara katılıyorum,açıkca herşeyi anlatsın...Ama vicdanen rahat edecekse,beynen mutlu olacaksa diktirsin..Sanki erkek eşine bakir olarak mı geliyo?Onlarda eşlerinden önce hiç bişey yaşamasın,yaşamasın ki kadınada bu soru sorulmasın...

Son düzenleme:
Ben tecrübeli biri değilim. Hatta yaşım da küçük, 18 yaşındayım. Ama size benim de söylemek istediklerim var. Siz de bunları yeğeninize anlatın.

Sizin bedeninizden siz sorumlusunuz. Kimle, ne zaman, neden, kaç kere, nerede birlikte olduğunuz sizin kararınız ve sizin tercihinizdir. Bunu kimse yargılayamaz. Yargılamak isteyene de izin vermeyin. Ne yani yeğeniniz sevdiği insanla birlikte oldu diye kötü biri, kirli biri mi oldu? ASLA. Burası sadece kadınların bulunduğu bir platform. Kadını ezdirmeye, ataerkil toplum kurallarını beynimize sindirmelerine izin vermeyelim. Ne olmuş olduysa? Bakın, "ya evleneceğim adam beni böyle istemezse" demeyin. Sizi böyle istemeyecek bir adamı SİZ İSTEMEYİN. Geçmişinizle, yaşadıklarınızla sizi bir bütün olarak sevebilecek bir erkekle evlenmeyi düşünün. Böyle dar kafalı, beyni örümcek ağıyla kaplanmış bir insana gönlünüzü vermeyin. Böyle adamlar sizi bir et parçası olarak görür. Biz bacak, kol, kafa, vajinadan mı ibaretiz yani? Bizim bir YÜREĞİMİZ var. Bizim bir BEYNİMİZ var. Düşüncelerimiz, duygularımız var. Sevişmek hata değildir. Sevişmek suç değildir. Eğer siz istediyseniz bunu yaşamayı, hiç kimsenin yorum yapma ve yargılama hakkı yoktur. Karşınızdaki insan sizi KABUL EDER ya da KABUL ETMEZ diye bir olay yoktur! Bu kabullenilip kabullenilmeyecek bir şey değildir. Sizin yaşamınız, tercihleriniz, duygularınız ve düşüncelerinizin bir sonucudur bu. Ve sizi seven daha önce hiç ilişki yaşamamış vajinanızı değil BEYNİNİZİ sevmeli. Eğer gerçekten böyle severse, sormaya bile gerek duymaz zaten! Yukarılarda yorum yazan biri var, "eşimle evlenmeden 3 yıl önce ilişkiye girdik, bakire değildim ve sorgulanmadı bile" diye. İşte böyle olmalı. Doğru ve mantıklı olan, olması gereken budur...

Merhaba arkadaşım..kullanıcı adımdan bile anlayabilirsin başımdan bişeyler geçtiğini..Normalde çok yorum yazmam konulara ama bu konuyu görünce dayanamadım..Yeğenin neler çekiyor, neler hissediyor o kadar yakınen biliyorum ki..Ama gözünüzü seveyim operasyon fikrini düşünmeyin bile..Allahın bildiği kuldan saklanmaz..Kesinlikle kolay değil bunu açıklamak evleneceği insana ama yapmak zorundayız. 'Zorla mı yaptırdım' lafıı eski erkek arkadaşımdan bir değil birçok kere duydum ben..Yeğeniniz bunları yaşayıp terk edilen ne ilk ne de son kişi.. Vicdan sahibi, ,inançlı bir insan asla bunun vebali ile hayatta kalamaz . Şu an bişey yazamıyorum ama konuşmak isterse özelden mesaj atabilir bana ..Çok değil iki hafta önce intihara kalkıştım ben..Sonuç ortada üzülen sadece ailem oldu, hasta abimi üzdüm , ona üzüldüğümden yaptığımı sandı, beni terk kişinin haberi bile olmadı bu olaydan..İnan bana ölmek de hiç kolay değil, vereceğim hesap bu dünyadakinden çok daha ağır..Çok şükür ki iş güç sahibi yeğeniniz o adama muhtaç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…