- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
İşte erkek üni.de şurda burda kız değilim zaten diye takılanlar ile takıldıkça aklına diğerleri geliyor buda onlardan diye yaftayı yapıştırıyor sonra o arkadaşın kekleme yolunu seçiyor erkek yine yaftayı yapıştırıyor "En namuslusu bile kaç kere diktiriyor" diye.
Kişinin kararı yaşayacağını yaşar kimsede bişey diyemez ama azıcık onuru gururu var ise kendini böyle et parçası gibi görmez.
Konuda ki bayan arkadaşımız bir kişi oldu derse inanacak mı ?
Benim erkek arkadaşım bunu öğrendiğin de yıkıldı neler saydı ama bende oturup ağlamadım daha fazla saydım sonra geri dönmk istedi ama çok geç işim olmaz ne kadar sevsemde.
İlla beni ben olduğum için sevecek biri olacak bakire olmadan evlenen arkadaşlarım var diktirip kekleyende benim anlamadığım o eşin olacak adamı ilk gün aldattın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ?
İnsan her yaptığının arkasında durmalı ama bu dünyada, özellikle de bu ülkede kandırılmayı fazlasıyla hakeden erkekler var. İşte o grup adına hiç üzülmüyorum.
tamamda ben kimseye bakire evlenin demiyorum ki .sadece kandırmak yanlış diyorum .ilahi adalete güvenmek gerek tabiki iki taraflı ama adam demiyor ki benim elime erkek eli değmedi diye yani adamlar söylüyor genelde kandırmaca yok .kandıran kadın .ben anlamıyorum zaten bu şekilde yaşayan insanlar zaten gidip dengi insanlarle evleniyor .yani böle rahat yaşıyorsa gidip mühafazakar adamla neden evlenmek sitiyolar kendi gibi rahat adamlara gitsinler o zaman sorun olmaz .
Evet aynen öyle, "ben bakir değilim" diyorlar, "ohoo (affedersiniz) elimden kaç kız geçti" diyorlar, "elimin kiri ne olacak ki" diyorlar, sonra aynı adamlar "evleneceğim kız bakire olmalı, eline erkek eli değmemeli" diye de şart koşuyorlar. Hangi hakla? Normal olan bu mu yani? "Bakire olmamak" senin için istenmeyen, kötü bir durumsa sen de ayıbını bil otur, ahkam kesme madem.
kesnlkle söylemesin eskiye dair hiç bir şeyi..
bir dini kitapta bile hoca; dürüst olun fakat her yanlışı doğruyuda açığa çıkarmak belirtmek zorunda değilsiniz gibi birşey diyordu..
peygamber efendimizde; bir günah işlediyseniz Allah onu örtecektir(tövbe ettğiniz sürece) bunu açığa çıkarırsanız o zaman hata edersiniz, Allahın örttüğünü ortaya dökmek yanlıştır..(tabi daha farklı söylemşti)
neyse söylemek zorunda değil..karşıdaki erkek neler yapıyo söylüyor mu? üstelik zina her iki cins içinde günahtır..
önemli olan yaptığı hatanın farkında olması..
bence dikim işlemini yaptırsın..diğer türlüsü hiç çıkar yol değil..arkadaşım yaptırdı böyle bir operasyon gayet mutlu bir evliliği var..önemli olan sonrasında namusla yaşamak
Pardonda doktor olan eşiniz sizin bakire olup olmadıgınızı nasıl anlayacak zifaf gecesi öncesinden rutin olarak kontrol mu etti kurdelayı açmadan ?
Ayrıca eşinizin ne doktoru oldugunu bilmeden şunu da diyeyim çocuk doktoru ne anlar bakirelikten misal :)))
genelde kaba konuşmam ancaak benden bekaret raporu isteyip öyle evlenecek adamın alnını karışlarım ben!
de get ordan derim..olaya bak ya..
bir arkadaşım hep der bunu;keşke erkekler kadının kızlık zarına değil beyin zarına bakarak evlense diye...
yok arkadaş,ben erkeklere bişey demiyorum artk,vallahi kızmıyorum.sonuç da onları yetiştiren de biz anneleriz değil mi?
o zaman öle erkeklerle işi ne kızların ?böle karekterde birinle olmasın .sanki zorlayan var yani .gidin bakireyle evlenmek isteyen erkek bulun mu diyolar .yoo .rahat bir sürü adam var bulun evlenin ne şiş yansın ne kabap .
Daha önce bi konu acmistim yegenimle ilgili günlerdir onunla birlikte benimde psikolojim altüst olmus durumda
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570083-yegenim-yikildi-psikolojik-tedavi-goruyor.html
Simdi sorum size özel mesajda atabilrisiniz tabi.
Daha önce cinsel iliski yasamis ve bunu dürüstce esine aciklamis evlenip mutlu olan varmi?Tanidiginiz arkadasiniz veya akrabaniz?
Ya da kizlik zarini diktiripte evlenmis kisiler?
Yegenim suan zor bi karar asamasinda nekadar dogrudur yanlistir bilmiyoruz ama bi karara baglamak istiyoruz.
o zaman öle erkeklerle işi ne kızların ?böle karekterde birinle olmasın .sanki zorlayan var yani .gidin bakireyle evlenmek isteyen erkek bulun mu diyolar .yoo .rahat bir sürü adam var bulun evlenin ne şiş yansın ne kabap .
İnsan her yaptığının arkasında durmalı ama bu dünyada, özellikle de bu ülkede kandırılmayı fazlasıyla hakeden erkekler var. İşte o grup adına hiç üzülmüyorum.
Yani bakire olmayan kadınlarla ancak rahat erkekler mi evlenir?
Onlar istenmeyen oluyor yani.
Normal erkekler(topluma gore) bakireleri tercih eder, rahat erkekler bakire olmayanları.
Bu mudur?
Evet zaten bakir/e olmayanlar değil, bu zihniyettekiler "beni bu halimle isteyen çıkar mı?" ddiye tedirgin olmalı. Ama ne yazık ki toplumda bu mantık tersine işliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?