- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Bu konuda anlamadığım kavram yaptıysa arkasında duracak kavramı.Bundan benim anladığım madem birşey yaptın tüm ömrünce bunun cezasını çek demek gibi birşey oluyor.Kızlık zarı dikiminin sadece kadına yaşatacağı yeni bir travmadan çekinirim.Yoksa yaptığının arkasında dur ,o adamın günahı ne ,onu kandırma zihniyetine katılmam mümkün değil.O adamın günahı ne ne demek ya o adam sana bakire olduğun için değer verme ve bakire değilsin diye hor görme lüksüne sahipse sen de ona daha önceki birlikteliğini söylememe lüksüne sahip olmalısın bence.Ayrıca söylesin yalan içinde yaşamasın diyenler olmuş,söylese de adam bişey demese evlenmeyi kabul etse ne olacak ,daha ilk kavgada yüzüne vurmayacak mı kızın ya da durduk yerde paranoyaklaşmayacak mı adam.Bence bu sadece kadının kendisini ilgilendirir eşine söylemek zorunda değil ,hatta kızlık zarı dikimine bile sıcak bakıyorum ben.Ha tabii ki toplumda bunu dert etmeyecek karşısındaki kadını buna göre değerlendirmeyecek olgunlukta erkekler var mı var tabii ki ama sayıları çok az.Toplum istiyor kadınlardan bunu.
Bu konuda anlamadığım kavram yaptıysa arkasında duracak kavramı.Bundan benim anladığım madem birşey yaptın tüm ömrünce bunun cezasını çek demek gibi birşey oluyor.Kızlık zarı dikiminin sadece kadına yaşatacağı yeni bir travmadan çekinirim.Yoksa yaptığının arkasında dur ,o adamın günahı ne ,onu kandırma zihniyetine katılmam mümkün değil.O adamın günahı ne ne demek ya o adam sana bakire olduğun için değer verme ve bakire değilsin diye hor görme lüksüne sahipse sen de ona daha önceki birlikteliğini söylememe lüksüne sahip olmalısın bence.Ayrıca söylesin yalan içinde yaşamasın diyenler olmuş,söylese de adam bişey demese evlenmeyi kabul etse ne olacak ,daha ilk kavgada yüzüne vurmayacak mı kızın ya da durduk yerde paranoyaklaşmayacak mı adam.Bence bu sadece kadının kendisini ilgilendirir eşine söylemek zorunda değil ,hatta kızlık zarı dikimine bile sıcak bakıyorum ben.Ha tabii ki toplumda bunu dert etmeyecek karşısındaki kadını buna göre değerlendirmeyecek olgunlukta erkekler var mı var tabii ki ama sayıları çok az.Toplum istiyor kadınlardan bunu.
Daha önce bi konu acmistim yegenimle ilgili günlerdir onunla birlikte benimde psikolojim altüst olmus durumda
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570083-yegenim-yikildi-psikolojik-tedavi-goruyor.html
Simdi sorum size özel mesajda atabilrisiniz tabi.
Daha önce cinsel iliski yasamis ve bunu dürüstce esine aciklamis evlenip mutlu olan varmi?Tanidiginiz arkadasiniz veya akrabaniz?
Ya da kizlik zarini diktiripte evlenmis kisiler?
Yegenim suan zor bi karar asamasinda nekadar dogrudur yanlistir bilmiyoruz ama bi karara baglamak istiyoruz.
ayrıca bu diktirip evlenen akıllıların eşleri olucak kişiler akılllık yapıp rapor isterlerse ?artık erkek milleti bakire olmayan kadınlara daha çok güvenir oldu bu işlerden dolayı bakire değil ama en azından beni kandırmıyor diyor .bakirelere şüpheli bakıyor kurunun yanında yaşda yanıyor işte .kendini evliliğie saklayan yıllarca birşey yaşamadan evinde bekleyen eline erkek eli değmemiş kızlarımız yargılanıyor ne kötü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?