- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.074
- 1.123
Hanımlar eşlerinizle evlendiginizde onlara bakir misiniz diye soranınız oldu mu ?
İstisnalar hariç kanımca hayır :))
Niye bu durumu çok dert ediyorsunuz sevgili zerdali en kızdığım şeyi şuan siz de yapıyorsunuz...
Evleneceği adam bakir olacak mı peki ? Kanımca yine hayır...Eee neden bu kadar bu olayı işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz ki biz hanımlar..Diktirse bile vicdanen bu işin sorumluluğunu taşıyabilecek mi ? Belki taşır ama içinde !
O sebeble böyle birşeye gerek yok evleneceği adam bakireliğini her kavgada suratına çarpacaksa eğer sonuçta yiğeninizde onu bakir almadı ! Olay bu kadar basit..
Ha diyelim hiçbir kadınla el ele tutuşmamış bir erkekle birlikte (fazla utopik oldu ) o zaman da dogruyu ona açıklasın kabul etmiyorsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna memlekette erkek kıtlıgı mı ?
Gene benzer bir konudayız ve yine sizin benzer yorumlarınız!
Bir insanın güvenirliliği bekaretinde mi yatıyor?
Hiç düşündünüz mü o 'akıllı' diye tabir ettiğiniz hanımlar neden zar diktirim operasyonu geçiriyor, işte sizin gibi düşünen insanlar üzerine çullanmasın diye korktuklarından...
ayrıca bu diktirip evlenen akıllıların eşleri olucak kişiler akılllık yapıp rapor isterlerse ?artık erkek milleti bakire olmayan kadınlara daha çok güvenir oldu bu işlerden dolayı bakire değil ama en azından beni kandırmıyor diyor .bakirelere şüpheli bakıyor kurunun yanında yaşda yanıyor işte .kendini evliliğie saklayan yıllarca birşey yaşamadan evinde bekleyen eline erkek eli değmemiş kızlarımız yargılanıyor ne kötü .
Topraaam güzel düşünüyorsun ama fazla iyimser düşünüyorsun.
Katılıyorum ama aynı zamanda da maalesef erkeklere bu kadar güvenmemeli diyorum...
Söylesen dert söylemesen dert...
O rapor isteyen acaba AKILLILARIN kaçta kaçı bakir sorarım size ?
Birde bu rapor olayı ne çirkin şeydir yahu eşiniz sizden istese takkkk diye gidip şeyinizi çatala gerip alın bana bakire raporu verin mi diyeceksiniz ?
Kurunun yanında yaş sizin gibiler yüzünden yanıyordur emin olun
arkadaşım anlamıyorsunuz bu iki insan arasında birşey .ikide bir toplum yargılıyor falan filan .toplum nerden bilicek o kızın bakire olup olmadığını .onu kabullenicek kişi o erkek .insanın güvenirliliği bakire olmaktan geçmez ama bir erkek el değmemiş birinle evlenmek isteyebilir bu çok doğal birşey .erkeksel bir iç güdü .lütfen yorum yapmayın alıntı yapıp benden çünkü ben yalana dolanan gelemem bunu kimse bana savunamaz .madem önemli saklayın kendinizi .
arkadaşım anlamıyorsunuz bu iki insan arasında birşey .ikide bir toplum yargılıyor falan filan .toplum nerden bilicek o kızın bakire olup olmadığını .onu kabullenicek kişi o erkek .insanın güvenirliliği bakire olmaktan geçmez ama bir erkek el değmemiş birinle evlenmek isteyebilir bu çok doğal birşey .erkeksel bir iç güdü .lütfen yorum yapmayın alıntı yapıp benden çünkü ben yalana dolanan gelemem bunu kimse bana savunamaz .madem önemli saklayın kendinizi .
alıntı yapmayın rica ediyorum diyorum yine alıntı yapılıyor .arkadaşım benim düşüncem bu .benim düşüncemden dolayı neden böle düşünüyorsunuz demen saçma .ben böle düşünüyorum sen öle .benim bekaret raporu göstermeme zaten gerek yok benim eşim dr .ama istese verirdim aklında en ufak bir şüphe olmasını istemezdim .böle erkekleri kekleyerek evlenmek çok doğru dimi ?madem yaşadın ben yaşadım arkadaşım ben buyum ister evlenirsin ister evlenmezsin diyen kadınlarda var .onlarda evleniyor evlenen herkes kız değil yada diktirmiş değil .
O rapor isteyen acaba AKILLILARIN kaçta kaçı bakir sorarım size ?
Birde bu rapor olayı ne çirkin şeydir yahu eşiniz sizden istese takkkk diye gidip şeyinizi çatala gerip alın bana bakire raporu verin mi diyeceksiniz ?
Kurunun yanında yaş sizin gibiler yüzünden yanıyordur emin olun
Pardonda doktor olan eşiniz sizin bakire olup olmadıgınızı nasıl anlayacak zifaf gecesi öncesinden rutin olarak kontrol mu etti kurdelayı açmadan ?
Ayrıca eşinizin ne doktoru oldugunu bilmeden şunu da diyeyim çocuk doktoru ne anlar bakirelikten misal :)))
alıntı yapmayın rica ediyorum diyorum yine alıntı yapılıyor .arkadaşım benim düşüncem bu .benim düşüncemden dolayı neden böle düşünüyorsunuz demen saçma .ben böle düşünüyorum sen öle .benim bekaret raporu göstermeme zaten gerek yok benim eşim dr .ama istese verirdim aklında en ufak bir şüphe olmasını istemezdim .böle erkekleri kekleyerek evlenmek çok doğru dimi ?madem yaşadın ben yaşadım arkadaşım ben buyum ister evlenirsin ister evlenmezsin diyen kadınlarda var .onlarda evleniyor evlenen herkes kız değil yada diktirmiş değil .
Keşke tıp ilerlese de şu erkeklerin en doğal (!) hakkı olan raporu biz kadınlarda onlar için alabilsek...
Ne kadar doğal değil mi ?
ben evlenmeden birlikte olmuşsam o değer yargısına sahip bir insanımdır zaten,kendi düşünce yapıma uygun biriyle evlenirim evleneceksem de..Bir arkadaşım vardı üni hayatı boyunca bazı şeyler yaşayan,ben beni bu halimle kabul edecek birini istemem,daha muhafazakar,ciddi düşünen biriyle evlenmek isterim derdi :)
erkeklerin kandırılmayı hak ettiğini söyleyen erkeklere arkadaşlara katılmakla beraber hiçbir kadın kendine böyle bir kötülüğü yapmamalı diye düşünüyorum,çok aşağılık birşey kadın açısından.Değmez yani hiçbir erkek.
şahsen ben böyle ameliyat tarzı bişey düşünseydim eşime bunu itiraf eder,biriktirdiğim iki milyarı da onla beraber yerdim :) Beyefendi üç damla görecek mutlu olacak diye çekilecek stres mi?? Zaten iş güvenmekte bitiyor.Bakire olduğu halde kanamadığını farzet,aynı hesap değil mi?? O şekilde kandırmak yerine adetli olduğu bir gün ilişkiye girecek ortam hazırlayabilir,ya da ilk geceden korkuyo numarası yapıp,bunu eşiyle paylaşabilir.Böylece eşi kan görmediğinde yılların posta gazetesi birikimiyle esnek zarı olduğuna kanaat getirebilir :) o adiyse bu da adi,o kandırmaksa bu da kandırmak,ameliyat ne ya:))
İlahi adalet tek taraflı değildir. Cinsel beraberlik günahsa 2 tarafa da günah. Bunu sadece kadına mal edenlerinde aklından şüphe ederim. Pembepınar, az araştırmanı, ya da mantığın nasıl işlediğini öğrenmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?