- Konu Sahibi duygusalmelek
-
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
oooo ne kadar polemiklere gebe bir konu, yandık şimdi
bu çok göreceli bişey bana göre suç değildir
herkes önce kendine baksın ondan sonra eleştirsin kimse 4 4lük değil, her insan hata yapabilir. Merak ettiğim nokta bir mesleğin var mı kendi yakların üstünde duruyor musun
suç olup olmamasını geçtim. ilerisini düşünüyorum şuan 20 yaşındayım üç yıla ünivi bitirince evlilik çağına geleceğim biriyle oldu ilişkimiz ilerlerdi evlilk düşünüyoruz bu nasıl söylenir
İslam dininde ve toplumumuzda evlilik öncesi ilişki maalesef uygun görülmüyor fakat gayet tabii bir ihtiyaç.. Yobazlık büyük sorun maalesef... Duyarlı erkeklerimiz de var, umarım düzgün biriyle hayatını birleştirebilirsin tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence bu konudaki düşüncelerini tartmalısın sevgilinin, bi şekilde mesela bi haberden falan konu açıp, nasıl bakacak olaya bir fikir edinip ona göre yol almalısın
Suç değil sevdiğinle yaşar insan ama arkasında duramayım böyle konu açıyor ise sıkıntılı kişilik derim kusura bakma bir de kapalı olduğun için mevcut kapalılar ile bir tutulma niyetin var öylesine kapalı kızlardan diye çünki kapalılar Allah'ın emirlerinden çıkmaz biliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?