bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duygusalmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
89
10
0
Samsun
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Son düzenleme:
herkes önce kendine baksın ondan sonra eleştirsin kimse 4 4lük değil, her insan hata yapabilir. Merak ettiğim nokta bir mesleğin var mı kendi yakların üstünde duruyor musun

oooo ne kadar polemiklere gebe bir konu, yandık şimdi

bu çok göreceli bişey bana göre suç değildir

Suç falan değildir, kişinin kendine kalmış bir şeydir. :112:

İslam dininde ve toplumumuzda evlilik öncesi ilişki maalesef uygun görülmüyor fakat gayet tabii bir ihtiyaç.. Yobazlık büyük sorun maalesef... Duyarlı erkeklerimiz de var, umarım düzgün biriyle hayatını birleştirebilirsin tatlım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki suc degildir.
Ben evlenme dusuncesi oldugun insana bakire olmadigini soylemen taraftariyim. Tabi senin bekaretinden kime ne ama burasi Turkiye maalesef

oooo ne kadar polemiklere gebe bir konu, yandık şimdi

bu çok göreceli bişey bana göre suç değildir

suç olup olmamasını geçtim. ilerisini düşünüyorum şuan 20 yaşındayım üç yıla ünivi bitirince evlilik çağına geleceğim biriyle oldu ilişkimiz ilerlerdi evlilk düşünüyoruz bu nasıl söylenir

Suç değildir fakat madem birşey yapmışsınız arkasında durmamak suçtur bana göre,

hani şu evleneceği insanı binbir yalanla kandırmaya çalışanlara sözüm.

Simdiden korkman yersiz,ileride hayatiniza giren kisi belki bu konuda anlayisli olur ve bunca korkuyu bosuna yadamis olursun
Birde neden serefimi kaybettim diyorsun ki,bekaret serefin ispatimi ki?
Tamam bir hata yapmissin keske olmasaymis ama dunyaninda sonu degil yani...

Canim eger seni gercek seven biriyse bunun hicbir onemi olmaz. Seni yargilamakta kimseye dusmez. Cok hassas bir konu cunki bu konuda herkes baska dusunuyor. Bizim toplumumuz ERKEKTIR YAPACAK YAPAR dusuncesinden vazgecmesi lazim! Inananlar biliyorki dinimizdece hem erkege hem kadina gunahtir ama toplum sadece kadinlara yasak gunah zina olarak goruyor. Bu erkektir yapicak, erkektir tabi yapar dusunenlerden wallahi migdem kalkiyor.. Erkeklerin herseyi yapip bakire bir kiz ile evlenme cabalarini anlamiyorum. Bu konuda ben bizim toplumu suclu buluyorum. Fazla derinlere inmiyecegim cunki eminim bu konu tartisma konusu olucak. Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin.

Canım bu çok göreceli bir kavram, kimi uğruna cinayet işler, kiminin zerre umrunda değildir. Biz burdan ne desek boş. Ama şunu söyleyeyim, büyük bir şehirdeysen, mesleği olan güçlü bir insansan bunun zerre kadar önemi yok. Ne alaka nasıl sınıflandırdın diyebilirsin tabii ki, yüzde yüz bir şey söyleyemeyiz ama şunu düşün; Sen kendinden emin ol, hata yapmış gibi utana sıkıla söylersen karşındaki insan da bunu sana karşı kullanır. Güçlü bir duruşun olursa, sen bunu bir şekilde söylersin ve kendinden emin oluşun karşındakinin eleştirme cesaretini yıkar geçer. Karşındakine ne hissettirdiğin çok önemli.

Sen sevdiğine sadık, yalansız, temiz bir ilişki yürüttükten sonra adam seninle evlenmeyi sırf bakire değilsin diye istemiyorsa zaten hödüğün biri demektir, boşver. Neyse ki Türk erkekleri de yavaş yavaş bu kafadan kurtulmaya başladılar.

Suç değil sevdiğinle yaşar insan ama arkasında duramayım böyle konu açıyor ise sıkıntılı kişilik derim kusura bakma bir de kapalı olduğun için mevcut kapalılar ile bir tutulma niyetin var öylesine kapalı kızlardan diye çünki kapalılar Allah'ın emirlerinden çıkmaz biliyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence bu konudaki düşüncelerini tartmalısın sevgilinin, bi şekilde mesela bi haberden falan konu açıp, nasıl bakacak olaya bir fikir edinip ona göre yol almalısın

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. inşallah şimdiden bunu düşünmem yersiz dimi kafamda vesvese yapmam

Beynin bakire olsun. Sevmişsindir, yaşamışsındır akli selim bir insan seni bu konuda yargılamaz. Ha şu da var, bazıları için bu konu hayat memat meselesi oluyor bunu anlamak için de öyle çok zaman geçirmeye gerek yok o bazılarıyla. Dikkat edersin öyle birini hayatına dahil edip ne kendini ne karşı tarafı üzersin. Sana saygı duyacak olduğun gibi kabul edecek biri elbette vardır neden evde kaldım korkusu sardı ki şimdiden yaşın kaç? Bir de benim merak ettiğim nokta, konudan cok bağımsız ama cevaplamak ıstemezsen de saygı duyarım, bekaretini kaybettikten sonra mı kapandın?

biliyorum artık yapacak bir şey yok geçmiş

Kişinin kendine kalmış bir şey. Bakire kadın arayışının da oldukça azaldığını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…