bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlik ile ama eski gibi değil artık kapalı kızların da aktif sex hayatı var bu biliniyor genel olarak cemaat ablalarının bile var ayrıca benim arkadaşım kapalıydı lise ve üni.den o grup sex e kadar katılırdı ailesinin isteği ile kapalıydı sonuçta kendi değil ve müezzin bir adam ile evlendi düşün

Igrenccc marifet sanki öyyy

Kesinlik ile ama eski gibi değil artık kapalı kızların da aktif sex hayatı var bu biliniyor genel olarak cemaat ablalarının bile var ayrıca benim arkadaşım kapalıydı lise ve üni.den o grup sex e kadar katılırdı ailesinin isteği ile kapalıydı sonuçta kendi değil ve müezzin bir adam ile evlendi düşün
işte ruhundakı o..... saklayanlardan korkacaksın...

Böyle bişeye destek olmam o kadar geniş değilim çünkü o kızcağız yıpranacak benim arkadaşımın ablası aynı şey oldu sonra sözlendi çocuğa söyledi çocuk ilk kabul etti sonra çocuk döndü kıza vurmaya eşek yerine koyup tepinmeler kız bıraktı mecburen sözü attı . Böyle daha çok yiprandi emin ol .

note3 kadinlar_klubü

Ben arkadaşa 'aferin canım doğru yoldasın' demedim, yaptığı hata olabilir evet ama karalar bağlamasına gerek yok, ömrü hayatı boyunca bu yaptıgı hataya takılıp kalsa ne olur bu kızın hali? sürekli pişmanlık krizleri geçirse, hayatı kendine zehir etse? hayata 1 kere geliyoruz ve yaptıgımız hatalardan ders çıkarıp daha güçlü adımlarla devam etmeliyiz. Evet arkadaş bir hata yapmış ve pişmanlık duyuyor, bize düşen ona doğru yolu göstermektir, ' aa tüü kaka ne ayıp hem de türbanlı, zina yapmış, yazıklar olsun! ' deyip taşlamak değil, ben size bunu anlatmaya çalıştım, olan olmuş, ayıplamakla elinize ne geçiyor kızcağınızı daha da utandırıp üzmekten başka?

işte ruhundakı o..... saklayanlardan korkacaksın...

Kesinlik ile yaşamak suç mu asla ama zevk için takılıp bide mağdur edebiyatı yapıyorsa kişi o zaman kişi en büyük suçu hem kendine hem karşındakine işler onur olacak insanda kız erkek fark etmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başı açık ya da kapalı diye bir şey yok... Allah beni bu yönde sınadı bende yenildim:26:

öyle ama toplum geneli bu şekilde düşünmüyor. Buradaki yorumların çoğuna katılıyorum fakat gerçekte böyle değil malesef. Kapanmaya hazır olmadan başını kapatmışsın, kapalılar dini haramı daha iyi bilir diye düşünüyorum o yönden böyle tepki verdim, evleneceğiniz adamda bu tepkiyi verebilir. Başınız kapalı olduğu için buna ihtimal bile vermeyecektir bence ,öğrenince kafası karışacaktır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben arkadaşa 'aferin canım doğru yoldasın' demedim, yaptığı hata olabilir evet ama karalar bağlamasına gerek yok, ömrü hayatı boyunca bu yaptıgı hataya takılıp kalsa ne olur bu kızın hali? sürekli pişmanlık krizleri geçirse, hayatı kendine zehir etse? hayata 1 kere geliyoruz ve yaptıgımız hatalardan ders çıkarıp daha güçlü adımlarla devam etmeliyiz. Evet arkadaş bir hata yapmış ve pişmanlık duyuyor, bize düşen ona doğru yolu göstermektir, ' aa tüü kaka ne ayıp hem de türbanlı, zina yapmış, yazıklar olsun! ' deyip taşlamak değil, ben size bunu anlatmaya çalıştım, olan olmuş, ayıplamakla elinize ne geçiyor kızcağınızı daha da utandırıp üzmekten başka?

niye tartışıyorsunuz arkadaşlar :) bir konu açayım dedim konu mute nikahına kadar dağıldı... hakkatende herkesin görüşleri farklı.. ama herkes orta noktada buluşuyor

Cevap bile yazmayin gercekten ayni sacma seyleri tekrarlayip duruyo bide tvde bi hoca demisti demezmi?komik cok komik bi kadin:)yorumlarida okumaz cunku karsiliginda verebilecek cevabi yok.enerjimize yazik:)

Valla ya orası ayrı bir komedi :) Muta nikahını normal görmek.. asıl bu dehşet verici, o zaman tüm hayat kadınları tek gecelik ilişkilerinde muta nikahı kıysınlar, zina denen şey ortadan kalksın, tek gecelik ilişkiye nikah kıyılırmış ha.. Vallahi saçmalık.

Haklısınız ama o kadar sinirime dokunuyor ki böylesi önyargılı, sağduyusuz yorumlar, iki kelam edemeden geçemiyorum, desteğiniz icin teşekkürler:)

Son düzenleme:
Arkadaş bence güzel söylemiş ki yani başın kapanıyor ise dini görevlerini yapmak adına değilmidir ? Neyin serbest neyin yasak olduğunu bilirsin ona göre yaşarsın sonuçta kapanmak budur çünki yok aile zoru ile kapanıyorsa zaten kapalı değildir.

Anlayışa bak.. Kapanan her insan hiç hata yapmıyorsa, nefsine asla yenilmiyorsa, eksiksiz hayat yaşıyorsa söyleyin de biz de bilelim. Kapanan kişi de insan sonuçta hatalar insana özgüdür. Bu yorumunuz akla direk "kapalı olanlar açık olanlardan daha namuslu, dürüst, dindar, iyilik meleği" getirir. Oysa ben buna asla katılmıyorum.

Kesinlik ile yaşamak suç mu asla ama zevk için takılıp bide mağdur edebiyatı yapıyorsa kişi o zaman kişi en büyük suçu hem kendine hem karşındakine işler onur olacak insanda kız erkek fark etmez.

öylelerı çok tehlıkelı işte... ruhu fa...şe olursa ınsanın ölene kadar o şekilde devam eder. görenlerde böylelerını ınsan sanıyor işte:ssz:

wıldfıre canım ben anladım seni sonuna kadar katılıyorum sağol Allah razı olsun :34:

Pardonda hangi peygamberin zamaninda 1 gecelik iliski icin nikah kiyiliyormus?? Iyi walla ozaman kim kime gum gume. Herkes bir gecelik iliski icin nikah kiysin! Lutfen bilip bilmeden boyle yazmayin ya. Dinimizde zina hem erkek hem kadin icin gunahtir. Nikahsiz beraber olamiyorsun. Beraber olmak icin nikah kiymak mecburiyetindesin. Sirf iliskiye girmek icinde dinimizde NIKAH yoktur! Merak ettim acaba bu bilgileri nerden aldiniz burada paylasirmisiniz??

Kusura bakmayın dinimizde kesinlikle yeri yoktur bu kadar açık ve net suan yorumunuzu bile tam okumadım ama asılsız basın cezasını ayaklar çeker !!! Azcık yaşadığınız dini bilin ya ! Ah canım hata yapmışin boşver sen kendini bil demek falan yanlış artı ben sen kapalısin yapamazsin demedim senin herkese örnek olman lazım kusura bakma evlenmeden ilişki genişliktir valla iyi şimdiden sonra zar yok rahim yoluna bol mikrop gitsin töbe Yarabbim ya :) insan sadece eşine acmali kendini bu kadar! Tabi erkekler de aynı yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum . Peygamber Efendimiz in zamanin da tek gecelik ilişkiler için bile imam nikahı yapilirmis . Hem kadın ahlakiyla güzeldir bu kadar .

note3 kadinlar_klubü

Allah onu oraya erkekler kadınları kontrol etsin diye koymamış...o bir organdır ve toplumun kadını sınıflandırmasından (ahlaklılar ve ahlaksızlar) başka daha önemli görevi var....

Ha bu arada atlarda da vardır bu zar....yalnızca insanlara özgü bişey değildir yani...

bunlar konunun bu bölümü ile ilgili son sözümdür polemik olursa cevap vermeyeceğim...

bakire olmadan, gerçek aşkla sevgiyle evlenen çok...ve öyle bir evlilliğin çok sağlam olacağını düşünüyorum ben...dürüstlük en büyük erdemdir ve her daim karşılığı güzel gelir (tecrübe ile sabittir)

Ben çevremde böyle olaya çok Sait oldum o yüzden diyorum mutlu olanı görmedim çevre derken arkadaş değil duyduklarim yani . Ben o zar onun için orda demedim ama insanın bakire ligi ordan anlaşılıyor dimi ? Atlar da varsa bi at kadar olamıyorum desenize işin şaka tarafı bu . Herkese göre göreceli bi kavram bu elestirilcek bi durum değil inanın bana göre ak size göre siyahtır zaten ciddi bi ilişkisi olursa bencede söylesin burda okuyorum da yok diktircem falan asıl salaklik onlarda kendini kandırıyorlar söylemesi daha iyi . Ne bilim inşallah düzgün bi insan çıkar . Kizcagiz daha hata yapmaz insallah

note3 kadinlar_klubü

niye tartışıyorsunuz arkadaşlar :) bir konu açayım dedim konu mute nikahına kadar dağıldı... hakkatende herkesin görüşleri farklı.. ama herkes orta noktada buluşuyor

Canım sen nasıl sakin kalabiliyosun yaa sana da hayret :))
Vallahi takdir ettim seni, tartıstıgım bayanın yorumlarını benim sinirime cok dokundu bir kadın olarak, ama neyse ki su an sakinim :)

Ben kınamiyorum ki ! Aklı başında bi insan yapmış bunu baştan aşağı yanlış bu ! Kınamak zorla bişey olmuştur bende mesela diyim ki hadi sende cilde yapmış indir derim kızı kinamis olurum ama aklı salim iken yapmış . Dinden soğutmak bu kadar kolay sa senin işin zor kardesim

note3 kadinlar_klubü

Aklı başındayken yapmış öyle mi? Peki dinden sorumlu olanlar zaten aklı başında olanlar değil mi? Ya da deliler mi günah işler, sahi delilerin günah ehliyeti var mı?

Ben söyleyeyim sevap da günah da aklı başında insanlar içindir. Bu yüzden bu savunmaniz geçersiz maalesef.

Dogru olduğunu zaten savunamam. Elbette yanlış, hatta günah. Fakat bizler de kuluz, aciziz, artistlik yapmamaliyiz.

Sahi sizin gibi aklı başında biri nasıl oluyor da şeytanın kapanirsan hakkını verebilecek misin vesvesesine kanıp bir de bunu tatlı dille süsleyip inanıyor. Ne kadar ilginç, değil mi?

Anlayışa bak.. Kapanan her insan hiç hata yapmıyorsa, nefsine asla yenilmiyorsa, eksiksiz hayat yaşıyorsa söyleyin de biz de bilelim. Kapanan kişi de insan sonuçta hatalar insana özgüdür. Bu yorumunuz akla direk "kapalı olanlar açık olanlardan daha namuslu, dürüst, dindar, iyilik meleği" getirir. Oysa ben buna asla katılmıyorum.

Bende onu demiyorum zira ne kapalılar var

Ben diyorum ki kapanan kişi dini sorumluluk adına kapanır günahı haramı bilir ve der ki benim dinimce kapanmam şart değil mi ?

He işte bu hata lükse girer sen o noktaya bile getirmezsin kendine anlatabildim mi ?

öylelerı çok tehlıkelı işte... ruhu fa...şe olursa ınsanın ölene kadar o şekilde devam eder. görenlerde böylelerını ınsan sanıyor işte:ssz:

Görenler hepimizi yani her bakire olmayanı bir sanıyor

Aklı başındayken yapmış öyle mi? Peki dinden sorumlu olanlar zaten aklı başında olanlar değil mi? Ya da deliler mi günah işler, sahi delilerin günah ehliyeti var mı?

Ben söyleyeyim sevap da günah da aklı başında insanlar içindir. Bu yüzden bu savunmaniz geçersiz maalesef.

Dogru olduğunu zaten savunamam. Elbette yanlış, hatta günah. Fakat bizler de kuluz, aciziz, artistlik yapmamaliyiz.

Sahi sizin gibi aklı başında biri nasıl oluyor da şeytanın kapanirsan hakkını verebilecek misin vesvesesine kanıp bir de bunu tatlı dille süsleyip inanıyor. Ne kadar ilginç, değil mi?

He konu kalkıp benim başımın acikligina geldi sanane bundan :)

note3 kadinlar_klubü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X