bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beynin bakire olsun. Sevmişsindir, yaşamışsındır akli selim bir insan seni bu konuda yargılamaz. Ha şu da var, bazıları için bu konu hayat memat meselesi oluyor bunu anlamak için de öyle çok zaman geçirmeye gerek yok o bazılarıyla. Dikkat edersin öyle birini hayatına dahil edip ne kendini ne karşı tarafı üzersin. Sana saygı duyacak olduğun gibi kabul edecek biri elbette vardır neden evde kaldım korkusu sardı ki şimdiden yaşın kaç? Bir de benim merak ettiğim nokta, konudan cok bağımsız ama cevaplamak ıstemezsen de saygı duyarım, bekaretini kaybettikten sonra mı kapandın?

bekaretiğimi kaybettiğimde kapalılığımın ilk aylarıydı...

üniv 2 ye geçtim ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum

okulunu güzelce bitir, kendi ayakların üzerinde dur ve sakın kendime karşı şerefimi kaybettim diye kendini küçük görme. Güçlü bir insan ol eğer bunu bir günah olarak görüyorsan unutma her günahın tövbesi de var. Kendini bir erkeğe mecbur hissetme elbette karşına seni anlayacak biri çıkar. Hem erkekler çok mu masum? Kendine güven başını dik tut. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez :16::16:

biliyorum :( artık yapacak bir şey yok geçmiş

Surat asma sevdiğin ile yaşadın bunu arkasında duramayacaksan yaşamayacaktın. Bundan sonra ya yaşarsın yada hata der yapmazsın bir daha türbanlı olduğun için çok dikkat çekecek ama seni sen olduğun için kabul eden insan da çıkar karşına bakire olmadığı halde evlenen arkadaşlarım oldu ki artık sixin nesilde çok önemli değil bunlar kaldı ki daha okulu bitirecen vs vs o zamana kadar hiç kalmaz bu durum.

Kk şu bölümüne keşke yapmadan önce girseydiniz.
Ne kadar çok bakirelik konusu açılıyor.
Evlenirsin niye evlenemeyesin de , madem pişman olcaksınız niye yapıyorsunuz.

Simdiden korkman yersiz,ileride hayatiniza giren kisi belki bu konuda anlayisli olur ve bunca korkuyu bosuna yadamis olursun
Birde neden serefimi kaybettim diyorsun ki,bekaret serefin ispatimi ki?
Tamam bir hata yapmissin keske olmasaymis ama dunyaninda sonu degil yani...

yaptığım kişi basit biri olduğunu anladım bu kadar basit bir insana aşık olduğum inandığım için şerefimi kaybettim :14: bir de aile durumu var tabi öğrenmemeleri gerek

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Bekareti sorun yapmayacak kafa yapısında birini seç,
yaptığın altı üstü cinsellik önce sen bunu aş. Gerisi kolay. Ama bunu sorun edecek birini de bulma boşu boşuna sıkıntıya girme.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

benimle evleneceğine yemin etmişti bende güvendim:14:

Ya yapma bu kadar basit mi ? Aile durumu her zaman vardı yaptıktan sonra ortaya çıkmadı ya bundan sonra her yemine inanma artık bukonuyu açman bile saçma o yemine değil kendine bakacaktın ben bunu kaldırabilirmiydim diye.

Ben ce bekaret onemlı..hemen dıyeceksınız kı erkekler sankı bakır mıı.her kez kendınden sorumlu.benım namusum baskasından degıl bana aıttt.her kez kendı korumalı.erkekler yapıo dıe bızdemı onlarla es duruma dusucez.erkekler kımle yapıoo kadınlarla...bıraz zor ısınız.en adı erkek bıle gece gunduz onla bunla bırlıkte olan erkek bıle kendı karısının bakıre olmasını ıster...turkıyedetabıı...kendısı ıse namus tımsalı sankı...

daha ortada evlilik bile olmadan yaşın küçükken ve üniversite okudugun halde, kendi ayakllarının ustunde duracak olmana ragmen bu kadar üzülüyosan bu kdar önemsiyosan keşke yapmsaydın kardeşim ya neyse olan olmus artık. sevgiline söylemek için çok erken okulunun bitmesine daha cok var ciddi kararlar almaya baslamadan önce söylerin. ama kesinlikle söylemen lazım bence gene de sen bilirsin. yoksa bu kadar takıyosan diktirme falan bile yaptırsan yalan söyllediğin için bunalıma girersin :31:

daha ortada evlilik bile olmadan yaşın küçükken ve üniversite okudugun halde, kendi ayakllarının ustunde duracak olmana ragmen bu kadar üzülüyosan bu kdar önemsiyosan keşke yapmsaydın kardeşim ya neyse olan olmus artık. sevgiline söylemek için çok erken okulunun bitmesine daha cok var ciddi kararlar almaya baslamadan önce söylerin. ama kesinlikle söylemen lazım bence gene de sen bilirsin. yoksa bu kadar takıyosan diktirme falan bile yaptırsan yalan söyllediğin için bunalıma girersin :31:

yok ben kesinlikle dürüst olma taraftarıyım sahtekarlık gibi geliyor diktirmeler falan... sevgilim yok ilerisi için diyorum gelecekten korkmaya başladım:31:

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Yorumlara bakıyorum da bu devirde bu kafalar vallahi beni benden alıyor. Yok efendim kapalilar Allahın emrinden çıkmazmış. Cehalete gel! Ya hu peygamberler bile hataya düşmüştür ki ilah yerine koyulmasinlar, insan oldukları unutulmasin diye. Gerci onlar hemen tevbe ederler.

DOLAYISIYLA "kapalı yapmamalı açık yapabilir" mantalitesi yerin dibine batsin. Günahsa hepimize günah, ki Allah diyor ki günah islemeseniz sizi helak edip yeni bir kavim yaratirdim. Ne yazık ki kitap okuma konusunda yarışan onca insan Kuran'dan bihaber, dolayısıyla fitratindan da bihaber.

Size gelince güzel kardeşim, tevbe edin, halis niyetle Allahtan bağışlanma dileyin. Tabi bunun günah olduğunu kabul ediyorsanız.

Başörtülü olun olmayın toplumumuzda bakirelik malum önemli bir kavram. Ama ben buna bir erkeğin namus olarak değil de geçmişteki bir hata gözüyle bakmasını beklerim. Zira insaniz, sevabimizla günahimizla bi imtihanin içindeyiz. Elbet bir gün sevgisi bu durumu alt edebilecek bi adam karşınıza çıkacaktir inşallah. Fakat bu durum bi süre imtihaniniz olacak, basınız ağrıyacak.

suç olup olmamasını geçtim. ilerisini düşünüyorum şuan 20 yaşındayım üç yıla ünivi bitirince evlilik çağına geleceğim biriyle oldu ilişkimiz ilerlerdi evlilk düşünüyoruz bu nasıl söylenir

Çocuğun konuya bakış açısını öğrenir ona göre davranırsın, kanı bozuk çok faydalanmak ister sağa sola anlatır ciddiyim dese bile bakire olmadığını anlayınca değişebilir. Seni sen olduğun için kabul eden birini illa ki bulursun, bunu suçmuş gibi anlatma pişmansan öyle olduğunu belirt ama ezikliği içerisine girme. He bir de mutlaka mesleğin olsun paran olsun sakın bunları sağlamadan evlenme.

Canim eger seni gercek seven biriyse bunun hicbir onemi olmaz. Seni yargilamakta kimseye dusmez. Cok hassas bir konu cunki bu konuda herkes baska dusunuyor. Bizim toplumumuz ERKEKTIR YAPACAK YAPAR dusuncesinden vazgecmesi lazim! Inananlar biliyorki dinimizdece hem erkege hem kadina gunahtir ama toplum sadece kadinlara yasak gunah zina olarak goruyor. Bu erkektir yapicak, erkektir tabi yapar dusunenlerden wallahi migdem kalkiyor.. Erkeklerin herseyi yapip bakire bir kiz ile evlenme cabalarini anlamiyorum. Bu konuda ben bizim toplumu suclu buluyorrum. Fazla derinlere inmiyecegim cunki eminim bu konu tartisma konusu olucak. Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin.

evet erkekler 50 kişiyle yapsa normal ama bayanlar günah erkek nefsine uydu kadın o... oldu falan bnmde böyle şeyleri hatırladıkça midem bulanıyor bakir olmayan erkek bunun hesabını kadına vermek zorunda değil ama bakire olmayan kadın hesap veriyor...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X