- Konu Sahibi duygusalmelek
Karsindaki kisiye dürüst olduğun yalan soylemedigin sürece suç deil..yeter ki ilerde hayatına aldığın adama karşı açık yürekli ol..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlara bakıyorum da bu devirde bu kafalar vallahi beni benden alıyor. Yok efendim kapalilar Allahın emrinden çıkmazmış. Cehalete gel! Ya hu peygamberler bile hataya düşmüştür ki ilah yerine koyulmasinlar, insan oldukları unutulmasin diye. Gerci onlar hemen tevbe ederler.
DOLAYISIYLA "kapalı yapmamalı açık yapabilir" mantalitesi yerin dibine batsin. Günahsa hepimize günah, ki Allah diyor ki günah islemeseniz sizi helak edip yeni bir kavim yaratirdim. Ne yazık ki kitap okuma konusunda yarışan onca insan Kuran'dan bihaber, dolayısıyla fitratindan da bihaber.
Size gelince güzel kardeşim, tevbe edin, halis niyetle Allahtan bağışlanma dileyin. Tabi bunun günah olduğunu kabul ediyorsanız.
Başörtülü olun olmayın toplumumuzda bakirelik malum önemli bir kavram. Ama ben buna bir erkeğin namus olarak değil de geçmişteki bir hata gözüyle bakmasını beklerim. Zira insaniz, sevabimizla günahimizla bi imtihanin içindeyiz. Elbet bir gün sevgisi bu durumu alt edebilecek bi adam karşınıza çıkacaktir inşallah. Fakat bu durum bi süre imtihaniniz olacak, basınız ağrıyacak.
yok ben kesinlikle dürüst olma taraftarıyım sahtekarlık gibi geliyor diktirmeler falan... sevgilim yok ilerisi için diyorum gelecekten korkmaya başladım![]()
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
Esim ve tum erkek arkadaslarimdan gordugum onemli , esimin eski sevgilisi baska biri ile evlendi, bakire degildi buyuk ihtimal diktirdi, ailesinden kirmizi kusakla cikti evlenirken ustelik bir yere haber olmus o haberde de bizde kirmizi kusak namustur, biz ailece cok onem veririz buna diye de demec vermisti , yani yeni esine soylemeyip bide oraya buraya namus demeci verdi. Ben esimle yasamadim bu durumu o nisanlaninca yapariz diye dusundu ama ben prim vermedim cunku insanlar dugun gunu bile ayrilabilir. Niye boyle yazdim bilio musun sen evlendigine soz verdigii icin yasamissin, keske sadece askindan dolayi yasamis olmus olsaydin bu denli pismanlik olmazdi. Benim fikrim esim ve cogu arkadasim dunyanin en modern erkegiyiz derler ama ilk basta ogrenseler ayrilacak tipteler, ben olsam soylemezdim cunku basin kapali oldugundan icindeki kini bunun ustune giderek seni buradan yaralayarak cikarabilir bi erkek. Ya cok sevdigini dusundugunde , yasadigin seyin arkasinda durarak soyle ya da hic soyleme canim
başı kapalı biri bunu nasıl yapar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başı kapalı biri bunu nasıl yapar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bakire değilim ve diğerlerine bok yemek düşerher türlü boku yıyıp, zarı koruyan hatunlara da ifritim..
bi halt yedıysen arkasında duracaksın. hele el değmemiş bir goncayım ayaklarında dolasan kızlara delı olurum..Keşke herkes sizin gibi olsa ya yaptığının arkasında dursalar yada hiç böyle şeylere kalkışmasalar.
Sonra buralara yok sürtüntük hamilemiyim yok nasıl diktiririm diye konu açmasalarsürtünmeyide kkden duydum sayelerinde
O beden senin degil mi? Senin yani sana ait. Bedeninle ilgili senden baska kimse seni yargilayamaz su dunyada suc degil bence. Sana ait olan seylere kimsenin laf soylemesine seni ezmesine izin verme. Sen cok degerlisin bunu da unutma. Kapali acik olman fark etmez insan degilmisin canli degil misin cok degerlisin iste bu deger zardan gelmiyor. Sen nefes alip verdigin icin geliyor. Kendi degerini fark et sen o zardan fazlasisin.
erkeklerde bu kavram bu kadar önemsizken yani bakir mi değil mi bakılmazken kadında neden NAMUS bu demek oluyor anlamıyorum. sevdiğin insanlara birlikte olmak mı namussuzluk? namus kavramı bu kadar basit mi yani!!! hele ki onca namussuz insan varken.. bakireyim diye gezip her naneyi yiyen kızlar çok mu bakire o zaman! konu sahibi arkadaşım şerefimi kaybettim de yazmışsın öyle şeyler hiç düşünme. şerefle ne ilgisi var bunun.... adam mı dolandırdın, milletin yuvasını mı yıktın, şerefsizlik için gerçek suçlar var dünyada.. sıkma canını..
evet.. teşekkür ederim her insan özel ve değerlidir tabiki ama diyorum keşke bu aklım bunu yaparken olsaydı nereye çekerlerse oraya gidiyorum her şeye çarçabuk inanıyorum. ben daha çocuğum büyüyemedim galiba:26:
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
Canım tecrübe oldu de geç akıllan bununla ayrıca kucaktan kucağa gezen kızlar mı kötü yok ise sevdiğin ile yaşayan sen mi üni.desin görmedin mi bu tipleri hiç senin masumluğun var yıpratma kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.