Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendin mi ne yaptın?Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
2018 Türkiyesinde hala bekaret muhabbeti.
Herkesin hayatı kendine. Ama şunu dipnot olarak bırakayım.
Vajinusmus tedavisi gören kadınların %100 ü bakire ...
Evlenmeden önce hamile kalmamak icin yeterli cinsel eğitimi almak gerek ki bu bizim ulkemizde her aile icin geçerli degil. Oglum 17 yasinda dayısı bu konu ile ilgili herseyi simdiye kadar anlattı.Evlenmeden once hamile kalanlar bakire degiller.
Adam evliyken birlikte olup hamile kalanlar da bakire degiller.
Keske tek derdimiz bakirelik olsa onlarin en azindan baska hayatlara zarari yok.
Bir insana suna neden inaniyorsun diyemezsiniz belki inanclarindan dolayi bakire kaliyorlar saygi duymak lazim.
Cok mu garip:)) zaten iliskiye giremedigi icin bakire:))) aguhaha2018 Türkiyesinde hala bekaret muhabbeti.
Herkesin hayatı kendine. Ama şunu dipnot olarak bırakayım.
Vajinusmus tedavisi gören kadınların %100 ü bakire ...
Yok canım tabi ki garip degil.Cok mu garip:)) zaten iliskiye giremedigi icin bakire:))) aguhaha
Ee tabiiki psikolojik bi baski olusuyodur illa yapcam diye.. ilkte acemilik olur. Sevgiliyken olmasa takmazsin ama evliyken illa olacak havasina gireceginden dolayi...Yok canım tabi ki garip degil.
Iliskiye girebilmek icin evleniyor.
Ama giremiyor çünkü vajinusmus.
Hic sevgilimle birlikte olacağım ama olamıyorum diye dr dr gezen yok.
Demek ki bazı seyler anlık oluyor.
Eger doğru zamansa vajinusmus olmuyor.
Korku olmuyor.
Tedirginlik olmuyor.
Bu mesajda söylemek istediğim buydu.
Herkesin hayatı , doğrusu, yanlışı iliskisi kendine...
Evlenmeden önce hamile kalmamak icin yeterli cinsel eğitimi almak gerek ki bu bizim ulkemizde her aile icin geçerli degil. Oglum 17 yasinda dayısı bu konu ile ilgili herseyi simdiye kadar anlattı.
Adam evliyken birlikte olup hamile kalanda da tek suç kadında değil. Herkes evine bağlı kalacak. Benim kocam kadının biri ile yatıp onu hamile bırakıyorsa tek suçlu kadın mı? Kocam ne olacak ? Erkeksin erimsin sen yaptın o o...puya lanet olsun mu diyeceğiz?
Ben kimseye şuna neden inaniyorsun demedim. Fikir beyan ettim. Ben evleneceğim adamın cinsellik anlayışını bilmek isterim olay bu. Sonra 10 dk lık ön sevişmeyi bana efsane performans diye yutturmasin
Bu konu da bencil mi ?
Iktidarsiz mı ?
Erken boşalma sorunu var mı ?
Beni hak edecek mi ?
Yoksa banane . Ben kendime bakarım.
Allah bozmasın benim çok güzel bir evliliğim var . Cevremde ki iliskilerden daha farklı olması , doğum sonrası uyum vs bunların temeli cinsellik.
Ten uyumunu tutturamadigim biri ile evli olmak bir kabus olabilirdi...
Dolu bakir erkek var. Milletin atıp tutmasına bakmayın. Bazı erkekler gururuna yediremedigi için milli oldum diyor.Şunlatı gördükçe, erkeklere daha çok acıyorum. Bakir erkek gören var mı acaba ? Bu adamlar kimlerle sevişiyor?
Hala konuyu takip ediyor musun bilmiyorum ama sana en az 10 kişi sayabilirim. Hatta benim flörtümü tavlayan sonra ondan 2kez çocuk aldıran arkadaş demeyeceğim insancık bile bir doktor buldu evlendi mis gibi yaşıyor.Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Ucu acik kavramlara sinirlari cok keskin anlamlar yukleyip herkesin uymasini bekleme✓Globalleşen dünyada değerlerimizi kaybetmemeye çalışmak benim için önemli bir şey . Bir insan nefsini tutamıyorsa bence onun sevmeye ve sevilmeye hakkı yok . İt nefisli insanlar bazı özel şeylerin anlamını yitirmeyi dilese de böyle bir şey mümkün değil . İnsan sevdiği ile eşi ile yaşamalı ilkleri .
Ne muhafazakar olusunuzla ne de 'degerleriniz'le ilgileniyorum, keske hakaret etmeden kendinizi ifade etmeyi becerebilseniz. Bu ulkede tek basiniza yasamiyorsunuz, sizden baskalari da yasiyor ve cok ilginc ama sizinkilerden cok baska 'degerler'i benimsemis kisiler mevcut. Toplum icinde bir yer edinmek istiyorsaniz saygi duymak, en azindan gostermek zorundasiniz; ama siz cogunlugu olusturdugunuz, mutlak dogrulari ve toplumun huzur icinde yasamasini saglayacak kurallari buldugunuzu dusunup mutlu oldugunuz guvenli alaninizdan baska bir toplulukta yer edinmek istemiyorsaniz harika gidiyorsunuz, aynen devam ediniz.Ucu acik kavramlara sinirlari cok keskin anlamlar yukleyip herkesin uymasini bekleme✓
Hakaret✓
Toplumu sahiplenerek cogunluk ayagina yatip mahalle baskisi olusturma✓
Tebrik ederim tam bir saygisiz muhafazakar tipisiniz.