Bakire olmayip evlenen var mi?

Bu evlendiğin kişiye göre değişir. Bazıları için hala çok önemli bir mevzu bu. Kızlık zarı dedikleri şeyin ne olduğunu bile bilmezler ama olsun isterler. Birbirini seven bir çiftin sevişmesi kadar doğal bir şey yok. Yaptığınız şeyden pişman olacaksanuz hiç yapmayacaksınız olmuş bitmiş birşey arkasında durun. Ben hayatım boyunca bekaret olayına takılmadım eşimde takılmadı. Doğru insanlar seçin. Sizi siz olduğunuz için seven, saygı duyan. Unutmayın bizi rezil edende vezir edende seçimlerimizdir.

Cok haklisiniz. Benim tereddutum su yonde. Ben bunu nasil soyleyecegim? Zaten bir yara aldim bu nedenle terkedildim bi kere zaten. Benimle ilgili bu cok ozel seyi bilen kisi kotu biriyse bunu yayabilir kotuye kullanabilir. Diktirme olayini dusunmuyor degilim. Artik kimseye soylemek istemiyorum cunku kalbim cok aciyor.
Ne kendini ne başkasını kandır her zaman dürüst ol. Arkadaşım evlenirken eline geçmişinden bahsetmedi. Adam bunu bakire sanıyormuş. Evlendiler inde kız buna bir şekilde inandırmış. Ve bi gün arkadaş ortamında biri o kızla ben yattım demiş. Sonrasını tahmin ettiniz zaten. Yaptınız ayıo değil. Ayıp olan devam ettirmek., ama siz pişmanınız

boyle bir konusmanin gectigi sanal bir ortamda, "ben ikinci el kadin almam" diyen muhafazakâr(!) bir gruba, ama peygamberiniz ilk evliligini bosanmis (dolayisiyla bakire olmayan) bir kadinla yapmisti demistim.
Bekarete yuklenen anlam dinin, ahlakin, vs vs seylerin cok otesinde, sifir mal almak gibi bakan erkeklerin zihniyetinde önemli sadece. Siz de sifir mal olacaginiza evlenmeyin daha iyi, yaniliyor muyum?
Tatlim o soyleyen hata yapmis, lakin vurgulanmak istenen bekaretten ziyade nikahsiz yasanan cinsellik olmaliydi..dinen bakilcak olursa olaya

bakire değilim. şimdiki sevgilim bunu yaşadığım ilk erkek oldu. son olmasını da her şeyden çok istiyorum.

diyelim ki olmadı ve ayrıldık,o zaman karşımdaki kişi eğer bakir değilse benim bekaretime dil uzatmaya hiç hakkı yok. eğer bakirse ve bakire kız arıyorsa da benimle işi yok demektir. sabah istesem diktiririm ama ihtiyaç duymuyorum çünkü sevdim seviştim olay bundan ibaret. çok da doğal bir şey. dini kısmı da beni ilgilendiriyor. karşıma eğer benimle aynı görüşte birisi çıkarsa zaten evlenirim. ha yok çıkmazsa da herkes kendi yoluna. bu konu yüzünden ezilip büzülüp hayatım boyunca başıma kakılmasına müsaade etmem. siz de böyle yapın. kabul etmiyorsa yol verin. kafa yapısı uyuşmuyor demektir.

bakire değilim. şimdiki sevgilim bunu yaşadığım ilk erkek oldu. son olmasını da her şeyden çok istiyorum.

diyelim ki olmadı ve ayrıldık,o zaman karşımdaki kişi eğer bakir değilse benim bekaretime dil uzatmaya hiç hakkı yok. eğer bakirse ve bakire kız arıyorsa da benimle işi yok demektir. sabah istesem diktiririm ama ihtiyaç duymuyorum çünkü sevdim seviştim olay bundan ibaret. çok da doğal bir şey. dini kısmı da beni ilgilendiriyor. karşıma eğer benimle aynı görüşte birisi çıkarsa zaten evlenirim. ha yok çıkmazsa da herkes kendi yoluna. bu konu yüzünden ezilip büzülüp hayatım boyunca başıma kakılmasına müsaade etmem. siz de böyle yapın. kabul etmiyorsa yol verin. kafa yapısı uyuşmuyor demektir.
Aferin kız işte herkes böyle olsun. Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz illet oluyorum "kabul etme" lafına ne demek ya ne demek

Sadece konu sahibine degil genel bir mesaj yaziyorum;
Su zar meselesine su kadar takilmayin.
Ben bir anneyim. Zar hala yerinde.
Bozulmadi mi bozulmuyor simdi ben bakire mi oldum?

Evlilik oncesi de iliskim oldu. Esim de bunu biliyor. Hic dert etmedim. Zaten namusumu iki bacak arasinda arayacak kadar sığ bir adamla evlenmezdim, evlenmedim de. Lafi bile gecmedi aramizda.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Karşındaki insanla alakalı. Ço tutucuysa bulaşma. Ama tam terside olabilir. Seni çok seven her hatanı kabullenen biriysede sorun yaratmaz. Bu kadar üzülme bi hatadır yapmışsın dua et allaha. Insallah hakkında hayırlısı olur.

Evet aynen oyle oldu :KK43:
Bı anda olmaya kesınlıkle inanmıyorum ben evlendim 10 günde anca yapabıldım çevremde çoğu kısıde böyle bı anda olacak bısey degıl bile isteyedır ama ben cok takılmıyorum her önüne gelenle ilişkıye gırmedıgın surece daha önce birliktelık yaşamış arkadaşlarım da var gayet evlendıler bana göre namus la degıl vucuduna verdıgın değer ile ilgılı Buda senın bılecegın iş..

Yaşanmış olmuş bitmiş artık.. Burada "Evet bakire değildim, evlendim" dese biri ne olacak ki? Evlendiğiniz kişiye bağlı yaşayacaklarınız.

Benim gibi birileri oldugunu duydugumda kendimi daha guclu hissedicem belki. Cunku ozguvenimi kaybettim yasadiklarimdan sonra dedim ya bu nedenle kabul edilmemek hem de evlilik hazirliklari yaparken terkedilmek zoruma gidiyor. Kucuk biyerde yasiyorum. belki de bu nedenle insanlarin buna bakis acisi farkli biraz daha ozellikle erkeklerin

bu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Burda bulamayınca yurt dışına açılmak lazım. Avrupa'da Türk kızları beğeniliyor, e bizimkiler de sarışın filan seviyor genelde. Mis gibi Hans'lar, Christian'lar ile evlenip sevimli bebeler yapmak lazım, hiçbir şeyi başa kakmazlar, saplantılı kaynana derdi de olmaz. :KK36:

Afferim...

Çünkü sevdim,seviştim...olay bundan ibaret...

Bak ağzını burnunu yediğim ne güzel demiş..

Eğer siz çok büyük hata yapmış gibi, dünyanın sonuymuş gibi, bu bir kusurmuş gibi davranırsanız karşınızdaki böyle düşünmüyor olsa bile durup "acaba hata mı gerçekten" diye düşünecektir. Kendinize güveniniz olsun. Birbirini seven insanların birbirinden uzak durması tuhaf geliyor bana da. Bunda ayıp bir yan yok ki sevmişsin ki sevişmişsin. Evet ülkemizde bu bir tabu, sevişmek için kırk takla atıp sonra bu kadınları aşağılayan karakter yoksunuyla dolu ortalık. O yüzden dikkatli olmak lazım, bir adamın bunu sorması bile kalitesizlik bana kalırsa. Umarım karşınıza düzgün bir insan çıkar ve mutlu olursunuz.

Sana laf yapacak insan önce kendine baksın sonra laf yapsın , bir kere şunu kafandan at '' kabul etmek '' sen istemişsin yapmışsın karşındaki kişi seni bununla yargılayamaz .
Özellikle bir sürü beraberliği olup bakire kız arayan erkekten uzak dur.

Cok tesekkurler umarim. Sizce bunu soylemeli miyim peki yeniden gucum olursa biryle tanisirsam? Bundan beni birakirsa ya da evlenince bunu basima kakarsa nasil dayanicam ki? Cok basit bisey degil bu ben bakire degilim haberin olsun istemezsen ben de seni istemem zaten gibi bi tavra takinamam ki dediginiz gibi. Ask oluyo sevgi oluyo. Bunu soyledikten sonra da bakis acisi degisiyor adamin

Cinselliği çok zor yaşadım eşimle. .korkarak. .o geceyi unutamam. .yorganı sesim duyulmsn diye nasıl ısırdığımı, ayrica eşim kendini kötü hissetmesin diye..bir hata kanama bile oldum. .

Hal böyleyken ben seni cesaretin icin tebrik ediyorum valla.

Karşılıklı isteyerek gerçekleşen bir şey. Yani şimdi mi hata oldu sevişirken bir şey yoktu da?
Kınamak için söylemiyorum neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Bekareti olmayan insan neden evlenemesin? Siz kendinize böyle yaparsanız karşınızdaki erkek neler yapar.. Hata olarak görüyorsanız da hatanızın da arkasında durun, dik durun, ezilmeyin. Bekarete değil size önem veren erkeklerle birlikte olun evlenirsiniz.

Back
X