Bakire olmayip evlenen var mi?

Cinselliği çok zor yaşadım eşimle. .korkarak. .o geceyi unutamam. .yorganı sesim duyulmsn diye nasıl ısırdığımı, ayrica eşim kendini kötü hissetmesin diye..bir hata kanama bile oldum. .

Hal böyleyken ben seni cesaretin icin tebrik ediyorum valla.

hahahaha nasıl yani sizin durumunuzla konu sahibinin ne alakası var? siz kendinizi kasmışsınız o kasmamış ya da ne bileyim belki onun da ilk ilişkisi zor oldu nerden biliyorsunuz?

Cok tesekkurler umarim. Sizce bunu soylemeli miyim peki yeniden gucum olursa biryle tanisirsam? Bundan beni birakirsa ya da evlenince bunu basima kakarsa nasil dayanicam ki? Cok basit bisey degil bu ben bakire degilim haberin olsun istemezsen ben de seni istemem zaten gibi bi tavra takinamam ki dediginiz gibi. Ask oluyo sevgi oluyo. Bunu soyledikten sonra da bakis acisi degisiyor adamin
Önceki mesajımı okudun mı bilmiyorum ama sen öncelikle kendi bakış açısını değiştir melisin hala kusura bakma ama "ezik" gibi konuşuyorsun bak yaşında 31 miş işin de varmış lütfen kendine bu haksızlığı yapma lütfen

Bence tanıştığınız insana direk söylemeyin çünkü niyeti bozuk olup bunu kullanmaya kalkabilir.
Konusu açılırsa "Ya bir şey merak ediyorum bakirlik veya bakirelik senin için önemli mi? Ne düşünüyorsun? " tarzında sorular yönetin.

Ayrıca da kimse sizi ilişki yaşadınız diye suçlayamaz. Sizde kendinizi suçlamayın ezmeyin böyle.

cesaretim? Ne icin?
Ayni seyi yasayan bi iki arkadasim vardi biri yeniden kızlık zari diktirdi evlendi cok guzel hayati vardi kaynanasi kotuydu yasatmadi bosandi bekar biriyle evlendi suan cok mutlu bi hayati var Allah bozmasin ikinci kiza gelince o aşk oldugu insana garcekleri soyledi ister kabul et ister hayatina devam et dedi ayrildilar ama tekar barışıp evlendiler yaptigiz hatayi kinayamam kotu yaptin iyi yaptin diyemem bu szin hayatiniz ama şuanda szn gibi hata yapan pek cok kiz var onlar da hayatina devam ediyo evleniyo sz neden bunu yapamicaginizi düşünüyorsunuzki siz isteyin yeter ki ozguveninizi kaybetmeyin. Ozur dilerim de boyle ezik gibi olmayin inşallah hersey gonlunuzce olur

Yaşanmış bitmiş geçmiş hiçbir önemi yok yaşadığınızın. Ortalık bakir olmayıp bakire arayan hanzolarla dolu mesela ama kendinizi onlara layık görmeyin. Tabii ki söylenmeli bu karşı tarafa ama bence bunun için kullanılmamak adına mesela evlilik teklifi aldığınız zamana dek, yani ciddi bir hareket görene dek, söylememelisiniz ki o kişinin sizi gerçekten sevdiğini görebilin, o zamana dek size böyle bir soru yöneltecek olursa da bulunduğunuz ilişki pozisyonunda bunu sormasının doğru olmadığını söylersiniz ve kişiyi iyi gözlemlemelisiniz geçmişini öğrenmelisiniz.

Ayni seyi yasayan bi iki arkadasim vardi biri yeniden kızlık zari diktirdi evlendi cok guzel hayati vardi kaynanasi kotuydu yasatmadi bosandi bekar biriyle evlendi suan cok mutlu bi hayati var Allah bozmasin ikinci kiza gelince o aşk oldugu insana garcekleri soyledi ister kabul et ister hayatina devam et dedi ayrildilar ama tekar barışıp evlendiler yaptigiz hatayi kinayamam kotu yaptin iyi yaptin diyemem bu szin hayatiniz ama şuanda szn gibi hata yapan pek cok kiz var onlar da hayatina devam ediyo evleniyo sz neden bunu yapamicaginizi düşünüyorsunuzki siz isteyin yeter ki ozguveninizi kaybetmeyin. Ozur dilerim de boyle ezik gibi olmayin inşallah hersey gonlunuzce olur
Cok tesekkurler. Boyle bisey yasadim yani anlattim ayrildik ve bu bana agir geldi. Sanki hep bu basima gelcekmis gibi sanki herkes duycak bilcek gibi.

Yaşanmış bitmiş geçmiş hiçbir önemi yok yaşadığınızın. Ortalık bakir olmayıp bakire arayan hanzolarla dolu mesela ama kendinizi onlara layık görmeyin. Tabii ki söylenmeli bu karşı tarafa ama bence bunun için kullanılmamak adına mesela evlilik teklifi aldığınız zamana dek, yani ciddi bir hareket görene dek, söylememelisiniz ki o kişinin sizi gerçekten sevdiğini görebilin, o zamana dek size böyle bir soru yöneltecek olursa da bulunduğunuz ilişki pozisyonunda bunu sormasının doğru olmadığını söylersiniz ve kişiyi iyi gözlemlemelisiniz geçmişini öğrenmelisiniz.
Cok tesekkurler. Evlilik teklifinden sonra birakirsa bu defa da. Offf korkuyorum ben iste bu nedenle terk edilmedikten bi daha. Yasim da var. Ne bileyim bu hep onume cikacak gibi geliyor

Cok tesekkurler. Evlilik teklifinden sonra birakirsa bu defa da. Offf korkuyorum ben iste bu nedenle terk edilmedikten bi daha. Yasim da var. Ne bileyim bu hep onume cikacak gibi geliyor
Yaşadıklarınızın arkasında olun.
Siz böyle suçlu çocuk gibi davrandıkça daha çok üzülürsünüz.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ;)

Cok tesekkurler. Boyle bisey yasadim yani anlattim ayrildik ve bu bana agir geldi. Sanki hep bu basima gelcekmis gibi sanki herkes duycak bilcek gibi.
Ya herkes duysa ne yapicak birakin insanlari bu szin hayatiniz ve şuan bakirelik konusuna takilmayan cok erkek var herkes duysa ne olucak en fazla konusucak dedikodu yapicak zaten bu onlarin hayati onlar dedikodusuz yasayamaz sz 18 yasindan gectiniz dimi artk bu szn hataniz szn hayatiniz herkes yanlış yapar eyni hatayi yapmazsa dahi mutlaka hatalari vardr ve bakire olupta ne b*klar yapanlari gorduk sz kimsenin malini calmadiniz kimsenin hakkini yemediniz hirsz deglsniz katil degilsiniz yaptiniz bi hata onu kimseye hesabini vermk zorunda deglsiniz tovbe ederseniz Allah affediyorken bi insan szi seven ask olan insan neden kabul etmesin ki eger garcekten seven biri cikarsa garcekten seviyorsa kabul eder yeterki sz kendinizi boyle uzmeyin hayata dolu dolu bakin

Ya herkes duysa ne yapicak birakin insanlari bu szin hayatiniz ve şuan bakirelik konusuna takilmayan cok erkek var herkes duysa ne olucak en fazla konusucak dedikodu yapicak zaten bu onlarin hayati onlar dedikodusuz yasayamaz sz 18 yasindan gectiniz dimi artk bu szn hataniz szn hayatiniz herkes yanlış yapar eyni hatayi yapmazsa dahi mutlaka hatalari vardr ve bakire olupta ne b*klar yapanlari gorduk sz kimsenin malini calmadiniz kimsenin hakkini yemediniz hirsz deglsniz katil degilsiniz yaptiniz bi hata onu kimseye hesabini vermk zorunda deglsiniz tovbe ederseniz Allah affediyorken bi insan szi seven ask olan insan neden kabul etmesin ki eger garcekten seven biri cikarsa garcekten seviyorsa kabul eder yeterki sz kendinizi boyle uzmeyin hayata dolu dolu bakin
Cok sagolun desteklerinizden dolayi. gercekten seven biri bulmak gerekiyor o halde. Ama ben onun gercekten sevdigini dusunmustum zaten

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?

Evet ben. Ama ben ilk ilişkimize başladığım günden beri bunu söyledim. Yani daha önce bir ilişkim olduğunu çok sevdiğimi ve birlikte olduğumuzu söyledim. Dürüst ol eğer söylemediysen açıkça söylemelisin.

Sevdigini dusunme o zaman anla.sana bunu soran adam zaten seni sevmiyor demektir.kendini aciklama yapmak zorunda gibi hissetme.dunya gorusune yakin,modern,anlayisli birini bulursan zaten bunlari yasamana gerek kalmayacaktir.gidip hodukleri bulup sizi anlamasini beklemeyin.sonra bosu bosuna uzulursun

Evet ben. Ama ben ilk ilişkimize başladığım günden beri bunu söyledim. Yani daha önce bir ilişkim olduğunu çok sevdiğimi ve birlikte olduğumuzu söyledim. Dürüst ol eğer söylemediysen açıkça söylemelisin.
Soyledim ve beni terk etti. Bundan dolayi kotu hissettigim icin yazdim.

Ama boyle bisey yasadim zaten anlattim ve kabul etmedi :KK43: bunu baskalarina anlatip sirrima ortak edip gitmelerini mi izlicem hep? cok kisi de gordum evlendikten sonra basa kakmislar filan. Bilmiyorum kizlar cok kotuyum
O giden hiç mı kimseyle birlikte olmamış? Yahu boşver kafana takma bundan sonrasına bak. İlla karşına seni sevecek ve evleneceğin birisi çıkar. Gayetde özgüven dolu cevaplarını ver. Evet yaptım bir hata ama pişman oldum birdaha da evlenene kadar kimseyle birlikte olmicam dersin. Bana sorduğunda direk böyle söyledim. Kalmak istersen kalırsın yoksa yolun açık dedim ve konu birdaha da açılmadı

Sevdigini dusunme o zaman anla.sana bunu soran adam zaten seni sevmiyor demektir.kendini aciklama yapmak zorunda gibi hissetme.dunya gorusune yakin,modern,anlayisli birini bulursan zaten bunlari yasamana gerek kalmayacaktir.gidip hodukleri bulup sizi anlamasini beklemeyin.sonra bosu bosuna uzulursun
Haklisiniz ama ben kendi kendime soyledim nolucaksa olsun diye

Benim tanıdığım iki kişi bu söylerek evlendi. Ikisi de önceleri sorun yok diyip evlenip daha sonra dert edip bu konuyu aileye de anlatarak kızları rezil ederek boşandı. Hala ailesine karşı boynu bükük hisseder. Bir kişi söyledi evlendi mutlu hala. Bir kızda kızlık zarını diktirip evlendi. Yinede mutlu olmadığı için ayrıldı. Yani bunu dert etmem diyip dert eden adamlar da var.

Back
X