elbette üzülmesini anladım ama bilmiyorum bazı insanların sürekli aklında kalıyor karşısındaki kişiye artık bakışı değişiyor tabii ki o benim ablam ama gelecekte tekrar konusu açılır mı bilmiyorumkötü olmazsın neden kötü olasın ama yanı canım bravo iyi yapmışsın diyecek hali yok Türkiye şartlarındayız ve ablan küçük bir kaynar su dökülmüş olabilir tepesinden
konuşmuşsunuz artık ve söylemişsin geçmişe bakma önüne bak kötü olmazsın merak etmeelbette üzülmesini anladım ama bilmiyorum bazı insanların sürekli aklında kalıyor karşısındaki kişiye artık bakışı değişiyor tabii ki o benim ablam ama gelecekte tekrar konusu açılır mı bilmiyorum
Geçmiş dediğinizde yaş kaçtı? 19 yaş, uzun zaman, geçmiş falan? Reşit değilseniz size bunu yapan da reşitse suç oluyor.
Reşit olmadan lütfen böyle şeyler yapmayın genç kızlar. Ne evlenin ne de cinsellik yaşayın! Yazık daha çok küçüksünüz olmaz!
karar değildi aslında ergenliğin verdiği hormonlar merak vs. o anlık olan birşeydi sonradan zaten aklıma bile gelmedi bu konukendim yaptım demiş ya..
konu sahibesi bakire olup olmamanız sizi değiştirmez ablanızın gözünde merak etmeyin.
yalnız ben merak ettim nasıl ve niye böyle bir karar verdiğinizi açıkçası.
Kaza ile değil bilinçli tek seferlik cinsellik yaşadım diye anladım ben onu.kendim yaptım demiş ya..
konu sahibesi bakire olup olmamanız sizi değiştirmez ablanızın gözünde merak etmeyin.
yalnız ben merak ettim nasıl ve niye böyle bir karar verdiğinizi açıkçası.
yok cinsel birleşme olmadıKaza ile değil bilinçli tek seferlik cinsellik yaşadım diye anladım ben onu.
E nasıl bakire değilsin ?yok cinsel birleşme olmadı
Anladım. Peki zarın zarar gördüğünü nereden anladınız? Belki de zarar görmedi. Bir de ablanız biraz etkilenmiştir birisi mi yaptı diye sanırım ondan üzülmüştür diye düşünüyorum. Bir de aileniz nasıl insanlar. Yetiştirilme tarzı da düşünceye etki eder biliyorsunuz.yok cinsel birleşme olmadı
illa karşı cinsle ilişkiye gerek yok kendim yaptım diye konuda belirtmiştimE nasıl bakire değilsin ?
Onu anlamadım ki ben.illa karşı cinsle ilişkiye gerek yok kendim yaptım diye konuda belirtmiştim
yok haklı zaten onu anlıyorum ama kimisi kızdığı zaman bu konuyu açıp o kişiye söyleyebiliyor ya da gelecekte tekrar gündeme gelebiliyor ondan dolayı endişe ettimReşit olsan da yaşın küçük. Sonuç itibariyle aklı başında birisi durduk yere kendi kendime şu işi halledeyim de demez. Bilinçli hareket etmek kendiniz istismardan koruman, doğum kontrol, hastalıklardan korunma gibi meseleler için bilinçli olarak cinsellik yaşamak gerek.
Kimisi dini görüşleri, kimisi toplumsal tabular sebebiyle evlilik sonrası yaşıyor. Ancak 18-19 yaş reşit oldum bu işi de aradan çıkarayım demenin hiç bir manası yoktu ablanızın endişesini bu anlamda haksız görmemelisiniz.
Bir de ister yüzeysel ister gerçek anlamda cinsellik yaşayın bunu iki kişiden başkası bilmemeli. Bunun özel olduğunu da bilmel yine bilinçli olmakla ilgili bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?