Bakirelik mevzuu

ağzınıza sağlık olaya bak ya .Tutturdu kızın da kızın .Hayret bir şey .
Vallahi ben bile sinirlendim ...kizin falan...konuyla uzaktan yakindan alakasi Yok kizinizin.. bunu yazan sahsimuhteremin bir kizi var mi acaba... Hicbir Anne boyle sacma laflari kaldiramaz cunku..

çapkın bir kişi .Bekarlık hayatı çok hızlı geçmiş biri .Ben çok genç evlendim .20 yaşında .3 yıl çıktım sonra evlendik .

o zaman kurcalamadan hayatınıza bakın.O da sizin o zamanki tercihiniz.Çok kurcalarsanız o zaman da kafayı sıyırırsınız.Bırakın ,suyu bulandırmayın.

çapkın bir kişi .Bekarlık hayatı çok hızlı geçmiş biri .Ben çok genç evlendim .20 yaşında .3 yıl çıktım sonra evlendik .

Birde geçmişi sorgulamak kimseye birşey kazandırmaz şu aşamada.Eşinize karşı soğuma hissedersiniz.En güzeli kapatın o sayfayı,üzmeyin birbirinizi

Soru gereksiz taa 16 sene geçmiş hala bunu takmak daha da gereksiz çocuğunuz filan olmuştur da büyümüştür yani. Siz evlendiğinizde bakire olduğunuza göre eşinizle de bir sorun yaşanmadığına göre daha neyin sorgulaması ha demek ki sevse de ayrılacaktı evlenmeyecekti o kadar da sevmiyormuş aslında diye takıyorsanız gerekeni o zaman yapacaktınız ayrlacaktınız belki de ya da tepkinizi o zaman verecektiniz 16 sene sonra neyin tepkisi? dürüstçe söylemiş eşiniz siz de o an bir şey demeyip konuyu kapatmışsınız şimdi yine açsanız eşiniz ne oldu 16 sene sonra demez mi eşinizle aranız iyiyse problemleriniz yoksa dertsiz başınıza dert arıyorsunuz diyeceğim böyle düşünmeyen erkek yok denecek kadar az ne yazık ki o zamanda hemen değil 2 sene sonra sormuşsunuz.

Konu Türkiye olunca benim bedenim benim kararım olmuyor maalesef.
Burada öyle bir yapı oturmuş ki kadınsan sen namusu temsil edersin.
Namusun da 2 bacak aranda ölçülür.
Böyle bir toplumda yetişmiş bir adam da bunu savunur, buna göre eş seçer.
Büyütmeye bile gerek yok söylenilen şeyi, sadece eşiniz ona dayatılanı uygulamış hepsi bu.

erkeğin hatası olmaz .Baksanıza yorumlara . :) :) :)

hayır erkeğin hatası olmaz demiyor kimse.. sen kalkıp da ben flört etmeyen biriyle evlenmek istiyorum diyebilirdin, ama çapkın olduğunu bilerek evlenmişsin.. o da ilişki yaşamamış biri olduğunu bilerek evlenmiş.. toplumun iki yüzlülüğü, erkeklerin birliktelik yaşamamış kız istemeleri ayrı bir tartışma konusu.. ama senin evliliğinde her iki taraf da razı.. 16 sene boyunca kafaya takacak birşey yok, kaldı ki ilk seneler (daha önce ne kadar çıkarsan çık) birbirini tanıma dönemi olduğundan o zaman verdiği cevapla, şimdi vereceği cevap farklı olacaktır..

Konu Türkiye olunca benim bedenim benim kararım olmuyor maalesef.
Burada öyle bir yapı oturmuş ki kadınsan sen namusu temsil edersin.
Namusun da 2 bacak aranda ölçülür.
Böyle bir toplumda yetişmiş bir adam da bunu savunur, buna göre eş seçer.
Büyütmeye bile gerek yok söylenilen şeyi, sadece eşiniz ona dayatılanı uygulamış hepsi bu.
biraz öyle oldu :) :)

hayır erkeğin hatası olmaz demiyor kimse.. sen kalkıp da ben flört etmeyen biriyle evlenmek istiyorum diyebilirdin, ama çapkın olduğunu bilerek evlenmişsin.. o da ilişki yaşamamış biri olduğunu bilerek evlenmiş.. toplumun iki yüzlülüğü, erkeklerin birliktelik yaşamamış kız istemeleri ayrı bir tartışma konusu.. ama senin evliliğinde her iki taraf da razı.. 16 sene boyunca kafaya takacak birşey yok, kaldı ki ilk seneler (daha önce ne kadar çıkarsan çık) birbirini tanıma dönemi olduğundan o zaman verdiği cevapla, şimdi vereceği cevap farklı olacaktır..
hiç sanmam farklı olacağını . Keşke öyle olsa :)

Yani iliskiye 17 yasinda basladiniz. Bu durumda bakire olmamaniz icin resit degilken iliskiye girmis olmaniz gerekirdi ve bu kolay kolay kimsenin kaldiramayacagi bir durum zaten.. esinize kizmayin.kim ister ki sevdigi insanin cocuk yasta cinsel birliktelik yasamasini..

sizin sorduğunuz soruya ve aldığınız cevap değil bence sizi kıran. ne sebeple olursa olsun sizinle evlenmeme ihtimaline üzülmüşsünüz bence....
valla bilinçaltı işte .Her türlü şeyi düşündürüyor insana .

Yani iliskiye 17 yasinda basladiniz. Bu durumda bakire olmamaniz icin resit degilken iliskiye girmis olmaniz gerekirdi ve bu kolay kolay kimsenin kaldiramayacagi bir durum zaten.. esinize kizmayin.kim ister ki sevdigi insanin cocuk yasta cinsel birliktelik yasamasini..
aramızda 10 yaş var .Olgun da olsaydım yaş olarak farkeden bir şey olmazdı sanırım

sanırım çevrende çok çalkantılı sorunlu evlilikler var
sende kendine sorun aramışsın bunu bulmuşsun gibi
18 yıl sonre neyin sorgusu bu
alemsin :)

sanırım çevrende çok çalkantılı sorunlu evlilikler var
sende kendine sorun aramışsın bunu bulmuşsun gibi
18 yıl sonre neyin sorgusu bu
alemsin :)
yok be canım ne sorun araması .Ben sadece yanlış mı düşünüyorum diye sadece kadın kadına dertleşmek istedim .Düşünsenize adam sırılsıklam aşık kız da ona aşık evleniyorlar .Sen lekeli olsaydın almazdım der gibi .Sen benim karakterime aşık olmadın mı ?Hata yapmış olsaydım kötü insan mı olacaktım olay bu .Bana çok katı geliyor düşünce tarzları . Söyleyince de ben Malatya erkeğiyim diyor .

Kadincagiz birseyi kafasina takmis, uyeleri kadinlardan olusan bir sitede hanimlarin fikirlerini almak icin sormus siz olsaniz ne dusunurdunuz diye, kadinin ne pre_menapozlugu kaldi, ne 10 yasindaki kizinin bekareti...
Kardeş bunu hanımlar yapıyor erkekler yapmış çok mu dimi .Baksana akbaba gibiler . Anlayamıyorlar anlamadıkları gibi hakaret ediyorlar .Geçmiş konularımı biliyormuş da pre menapozmuşum .Hemen de teşhisi koydular haaaa . Doktorlar bile zor teşhis koyuyor ama burdaki hanım pat diye anladı .Bravo :) :)

Konuya takılı kaldım sanırım ama hemcinsimiz olan kadınların bile bu kadar duyarsız oluşunu görmek üzücü..
Sorununuz bana şunu anımsattı.;
5 yaşındayken babamızın söylediği bir lafı, yıllar geçse bile hatırlar ve 30-40 yıl sonra bile kalp kırıklığımız sürer ya..
Ama sonuçta o bizim babamızdır ve ne olursa olsun sevmeye devam ederiz ama o sözü unutamayız da..
Sanırım sizin hissettiğinizde buna benzer bir durum..
Seviyorsunuz ama sevdiğiniz insanın sebep olduğu kalp kırıklığını unutamıyorsunuz..

Konuya takılı kaldım sanırım ama hemcinsimiz olan kadınların bile bu kadar duyarsız oluşunu görmek üzücü..
Sorununuz bana şunu anımsattı.;
5 yaşındayken babamızın söylediği bir lafı, yıllar geçse bile hatırlar ve 30-40 yıl sonra bile kalp kırıklığımız sürer ya..
Ama sonuçta o bizim babamızdır ve ne olursa olsun sevmeye devam ederiz ama o sözü unutamayız da..
Sanırım sizin hissettiğinizde buna benzer bir durum..
Seviyorsunuz ama sevdiğiniz insanın sebep olduğu kalp kırıklığını unutamıyorsunuz..
aynen öyle ama bir kadın olarak yaralayıcı .Keşke sormasaymışım .Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz .Down sendromlular gibi hayata bakabilseydik keşke .Onlarla ilgili şöyle bir şey okumuştum .Down sendromlu insanlar bana çok sempatik sevimli gelir .Hep mutlu bir ifadeleri vardır ve öyledirler de .Bizim kendilerinden farklı olduğumuzu farketmezlermiş .Mutluluk ifadeleri ondanmış .Keşke biz de öyle görebilsek çevremizi ve yakınlarımızı .

yok be canım ne sorun araması .Ben sadece yanlış mı düşünüyorum diye sadece kadın kadına dertleşmek istedim .Düşünsenize adam sırılsıklam aşık kız da ona aşık evleniyorlar .Sen lekeli olsaydın almazdım der gibi .Sen benim karakterime aşık olmadın mı ?Hata yapmış olsaydım kötü insan mı olacaktım olay bu .Bana çok katı geliyor düşünce tarzları . Söyleyince de ben Malatya erkeğiyim diyor .
Imagemaker, karisma enisteye, malatyaliymis eniste , vay allahina kurban ben de malatyaliyim :) kabul etmez vesselam amma seni Cok sever , sevgisini bu lafiyla sinama Tatlim.. yetistirilme tarzimiz bu napalim :)

Back
X