Cok gecms olsun o pis akraban kimse sikayetci ol bide mardinin neresindesn cnmKızlar merhaba ben 7 8 yaşlarındayken oe akrabamız tarafından 3 4 kere tecavuze uğradım o yaşta tecavüzün ne olduğunu bile bilmiyordum bakireligim bozuldu mu bozulmadı mi bilmiyorum devlet hastanesinde bakıyorlar mi cok utanıyorum derdimi kimseye anlatamadım ve şahıs bunu asla kimseye söylememem gerektiğini söylersem beni oldureceklerinj söylediği için korktum,suan 23 yaşındayım yıllardır bu olayı atlatamadım cinsellikten korkuyorum evlenmekten de korkuyorum ben mardinde yaşıyorum ve burda maalesef bakirelik cok onemli ,mardinde kizlik zarı dikimi yapan bi doktor var mı gerçekten çok psikolojim bozuk sırf bu durum yüzünden 2 kez jntihara kalkıştım lütfen mardinde olan yada bu konj hakkında tecrübesi olan var mi yardımcı olun
Neden sordunuz? Bunu paylaşması hoş olmaz.Cok gecms olsun o pis akraban kimse sikayetci ol bide mardinin neresindesn cnm
Hani kendisi mardinde olan vs yazms ya belkj yardima ihtiyaci vardir diyeNeden sordunuz? Bunu paylaşması hoş olmaz.
Kadın doğum uzmanına gidip muayene olabilirsiniz. Size sözel olarak ifade edebilirler durumu. 18 yaşınızı doldurmuş olmanız ve yalnız gitmeniz daha iyi olur. yakınlarına bu bilgiler verilmez ve muayene yapılmaz. Durumu öğrendikten sonra kararını verirsin işlemeç yapıp yaptırmamak için, yine burda bir sürü sayfa sayfa yazılar var bu konu hakkında.Kızlar merhaba ben 7 8 yaşlarındayken oe akrabamız tarafından 3 4 kere tecavuze uğradım o yaşta tecavüzün ne olduğunu bile bilmiyordum bakireligim bozuldu mu bozulmadı mi bilmiyorum devlet hastanesinde bakıyorlar mi cok utanıyorum derdimi kimseye anlatamadım ve şahıs bunu asla kimseye söylememem gerektiğini söylersem beni oldureceklerinj söylediği için korktum,suan 23 yaşındayım yıllardır bu olayı atlatamadım cinsellikten korkuyorum evlenmekten de korkuyorum ben mardinde yaşıyorum ve burda maalesef bakirelik cok onemli ,mardinde kizlik zarı dikimi yapan bi doktor var mı gerçekten çok psikolojim bozuk sırf bu durum yüzünden 2 kez jntihara kalkıştım lütfen mardinde olan yada bu konj hakkında tecrübesi olan var mi yardımcı olun
Dr paylaşmanız için neresinden olduğunu bilmenize gerek yok özelden veya buradan öneride bulunabilirsiniz.Hani kendisi mardinde olan vs yazms ya belkj yardima ihtiyaci vardir diye
Ben onunla konusuyorm yardimci olmaya calisiyorum hayrdir siz niye bukadar sorun yaratiyorsunuz gece gece lutfen isine bakkDr paylaşmanız için neresinden olduğunu bilmenize gerek yok özelden veya buradan öneride bulunabilirsiniz.
O kişi şikayet edemem üstünden 15 yıldan fazla zaman geçti kendimi kanıtlayamam kaldı ki kimse bana inanmaz ailem bile ,zorla başka biriyle evlendirilirimNeden o kişiyi ifşa etmiyorsunuz? Toplum tarafından dışlanmalılar. Size artık zarar verebilir mi?
Sizin için zor bir durum evet, psikolojik destek görmenizi tavsiye ederim. Kızlık zarı olayına takılmayın ben eşimle tanışana kadar hiç ilişki yaşamadım ilişki yaşadığım zaman hafif bir lekelenme oldu sadece. Benden başka kimse görmedi. Üstelik eşim tutucu bir aileden geliyor. Size değer veren birini seçerseniz bunu dert etmeyecektir. O yüzden kızlık zarından ziyade psikolojik olarak kendinizi toparlamaya bakın.
Neresinden olduğunu bilmeniz ne tür bir yardım sağlayacak? Şu toplumun meraklı melahatlığı hiç çekilmiyor.Ben onunla konusuyorm yardimci olmaya calisiyorum hayrdir siz niye bukadar sorun yaratiyorsunuz gece gece lutfen isine bakk
Ben onunla konusuyorm yardimci olmaya calisiyorum hayrdir siz niye bukadar sorun yaratiyorsunuz gece gece lutfen isine
Bildiğiniz garanti veren bi doktor varsa buyurun söyleyin bu konuda yardıma ihtiyacım var ve tam olarak neresinde yaşadığımı söyleyememBen onunla konusuyorm yardimci olmaya calisiyorum hayrdir siz niye bukadar sorun yaratiyorsunuz gece gece lutfen isine bakk
Bende ordayim bir kadin olarak belki gorusur moral veririm bi destek cikarim beni kendinle karistirma ben kizla konusurken araya girme isine bakNeresinden olduğunu bilmeniz ne tür bir yardım sağlayacak? Şu toplumun meraklı melahatlığı hiç çekilmiyor.
Bakirelerde de bazen esnek zar yapısından dolayı kanama olamayabiliyor. Tabi karar sizin. Çok küçük yaşlarda istismara uğramışsınız, bunun yükü zaten ağır. Eğer sizi bir nebze rahatlatacak ise yaptırın.O kişi şikayet edemem üstünden 15 yıldan fazla zaman geçti kendimi kanıtlayamam kaldı ki kimse bana inanmaz ailem bile ,zorla başka biriyle evlendirilirim
Aynen aynen ondan. İşine bakması gereken sizsiniz.Bende ordayim bir kadin olarak belki gorusur moral veririm bi destek cikarim beni kendinle karistirma ben kizla konusurken araya girme isine bak
ergenAynen aynen ondan. İşine bakması gereken sizsiniz.
Kaybol.
Teşekkür ederim ama bu insanlar sadece kan ister esnek zardan anlamazlar bileBakirelerde de bazen esnek zar yapısından dolayı kanama olamayabiliyor. Tabi karar sizin.
Çok küçük yaşlarda istismara uğramışsınız, bunun yükü zaten ağır. Eğer sizi bir nebze rahatlatacak ise yaptırınTeşekkür ederim ama bu insanlar sadece kan ister esnek zardan anlamazlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?