Bakirelik ,tecavuz

Çok küçük yaşlarda istismara uğramışsınız, bunun yükü zaten ağır. Eğer sizi bir nebze rahatlatacak

İşinde iyi bir doktor bulamıyorum, çoğu kullanıcı yorumu dikiş tutmadı diyor ve yaşım artık evlilik yaşına geldiği için evlilik baskısı var, şu ana kadar tek bir doktor iyi denildi o da İstanbul’da. Ne maddi durumum yeterli ne de seyahat özgürlüğüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ama bu insanlar sadece kan ister esnek zardan anlamazlar bile
Sen de hayatına bu zihniyette insanları almazsın olur biter. Kadın bakire bile olsa kan gelmiyor diye tartışma çıkaranlar oluyor. Yani o düşüncede olan biri sen dikim yaptırsan da bir şeyine takılıp yine bu konuda tartışma çıkartabilir. Sevgili seçimini kendin yaparsın. Destek almayı da unutma

Ailesi zorla evlendirebilirmiş. Hangi devirdeyiz diye soruyor insan.

Ailesi zorla evlendirebilirmiş. Hangi devirdeyiz diye soruyor insan.
Ailesi evlilik konusunu açıp duruyor diye derslerine çok iyi çalışıp iyi bölüm okuyan arkadaşlarım vardı. Okumasak evlendirirler demişlerdi hatta yurttan eve döndüklerinde bir an önce atanmaya çalıştılar çünkü aileleri evlilik muhabbetini açmaya tekrar başlamış

Ben en çok esnek zarlı kadınlara ne muamelelerde bulunuyorlar bunu merak ettim. Maalesef öyle, Mardin değil ama yakın yöresinden bir arkadaşım 22 yaş bizim ordakiler için evde kalmış denilen bir yaş demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…