- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi papatyalarr
-
güzel benzetmekızları okutmayıp doktora götürünce kadın doktor isterim diyen zihniyetle aynı bunlar
Tabiki öyle ama herkes sen ben gibi güçlü durmak zorunda mı? Herkesin karakteri bir mi? Birlikte oldu canı istedi. Pişman olmak dünyanın en kötü şeyi. Ama oldu işte. Ne yapsın ya? Arkasında duramıyor diye kadına kinlenmek neden?
Emin olun suanki tavrim olsayfi yaptiklarmin hicbirini yapmazdim. Cahildim dunyanin rengine kandim derler ya oyle oldu. Eger sevdigim kisi ilk olay oldugu zamanki gibi yanimda olsaydi bir nebze kendimi yalniz hissetmezdim fakat afedersiniz orospu yerine bile koydu beni. Simdi o mutlu hicbirsey olmamis gibi devam ederken ben bakirelik konusunu duydugum yerden kose bucak kaciyorum. Cevremden duyduklarim beni gelecege karsi korkuttu birine aoylerimde benden faydalanirmi diye dusunup durdum kendimi surekli uzdumbak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''
eger ufak tefek seyler yasanıyorsa bekarette söz konusu olmaması gerek
kirlenmiş hissedıyormus kendını ? zar gıdınce hissedıyor ama o ufak tefek olaylar masumcuk olaylar dımı?
burada kımsenın yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. yaşadıgı şeyin arkasında olmaması, hatta kendını kirlenmiş hissetmesi, yok küçük kız cocugu gorunce bılmem ne olması falan filan...
arkadas düşünce yapın buna müsait degılse, neden sevgılınle bişiler yaşadın, adam sana zorla mı sahıp oldu, bu ne yaman celıskı? demezler mı adama?
bu arada ben evlılık öncesi ilişkiye karsı bırı degılım
olana da saygım var
ama bişileri yaşamayı göze alıyorsan arkasında olacaksın
Niye ezecek ayol. Geçmişi gizli tutacak o kadar. Diktirmeye falan da gerek yok, 1 kere birleşme olmuş o da tam değil sanırım. Yani karşıdaki adamın anlaması imkansız kızın bakire olmadığını.kinlenmek değil bu pişman olduysa yaşamaz bi daha ama arkasında da durur canı istemiş sonuçta güçlü olacak ki ezilmeyecek sen kendini ezersen oo
Bu nasıl bi kelime Allah aşkına?
Bu nasıl aşağılamaktır hemcinslerinizi? Yazıklar olsun!!!!
dogru, zar kalacak gerı kalan her sey olacak. konu sahıbının derdi ileride evlenırsem ne olacak? ailem duyarsa ne olacak? korku yanı.. ama bu kadar korkan bırının de her haltı zarı koruyacak sekılde yapmaya calısıp
basarısız olması da ders olsun ona. ya hançer sonuna kadar gırsın
ya da kınından hiç çıkmasın
dur bunun acıklamasını yapayım da hancer olayını önüne gelene baglama ( bir şeyi ya tam yapıcaksın, ya da hiç yapmayacaksın)
Niye ezecek sanırım. Geçmişi gizli tutacak o kadar. Diktirmeye falan da gerek yok, 1 kere birleşme olmuş o da tam değil sanırım. Yani karşıdaki adamın anlaması imkansız kızın bakire olmadığını.
Ayy yok nereden anlayacak ayol. Mümkünatı yok anlayamaz.Ezilme olayını dik durarak geçebiliriz diye genel söyledim evet bir defa ise anlması zor ama gerçekten bir defa mı orası muamma ayrıca deneyimli erkek bazı noktalardan anlar zaten daha önce yaşamışmı yaşamamışmı diye
En temizi ben buyum demek istemeyene kapıyı göstermek ha bende istiyorum diyorsa nikahı bekle diyeceksin beklemiyorsa yine kapı orada
Ayy yok nereden anlayacak ayol. Mümkünatı yok anlayamaz.
Kızın yanına nasıl da kar(!) kaldı gördün mü?
Ohh miss.
Ayyy tecrübe dediğin ne ayol? Jinekoloji stajı falan yapması lazım. Tam birleşme olmamış zaten. Mümkünatı yok anlamaz.Kız ondan akıllı ise numarasını iyi yapar ise anlamaz ama tam tersi erkek daha akıllı tecrübeli ise soru işareti başlar tatlım
Ayyy tecrübe dediğin ne ayol? Jinekoloji stajı falan yapması lazım. Tam birleşme olmamış zaten. Mümkünatı yok anlamaz.
Ne yapacak ışık tutup bakacak mı oraya zedelenme var mı dıye?Başka türlü anlayamaz. Jineokologlar bile anlayamıyormuş ufak ve seneler önce olan zedelenmeleri, KKde okudum.
İlahi Nihali.
Zarim zedelenmedi tamamen bozuldu tam anlamiyla birlesme 1 defa oldu aramizda daha sonra istemedigimde ilerleyen zamanda argo konusmaya badladi. tekrar afedersin "uzerinden kimper gecer ben askerdeyken" gibi cumleler kurdu. peki bunlar yanina kar mi kalsin? cevap verip daha cok uzmek istemedim kendimi fakat o benim nasil biri oldugumu bildigi halde sinirlendigi an boyle cumleler kurup benden kptu hicbir sozu esirgemedi. sustukca daha cok sustukca daha fazla rencide etti. bi cevap vermeli miyim bilmiyorumAyyy tecrübe dediğin ne ayol? Jinekoloji stajı falan yapması lazım. Tam birleşme olmamış zaten. Mümkünatı yok anlamaz.
Ne yapacak ışık tutup bakacak mı oraya zedelenme var mı dıye?Başka türlü anlayamaz. Jineokologlar bile anlayamıyormuş ufak ve seneler önce olan zedelenmeleri, KKde okudum.
İlahi Nihali.
benim durumumu yasamis biride varmia demekki. zaman neyi gosterir bilmiyorum ancak insanlar fazla duz dusunuyor gelecege dair korkularim var hayal kirikliklarim varSeni çok ama çok iyi anladım. Yaşadıklarının bir benzeri hatta daha acısı benim geçmişimde kilitli sandıkların içinde duruyor. O yüzden iyi kulak ver söyleyeceklerime.. Daha 19 yaşındasın. Zamanla masumiyetin bir zarla değilde daha önemli şeylerle kaybolduğunu anlayacaksın. Bakire olmayan ama masum olan, el değmemiş olan ama pislikten fesatlıktan kırılan insanlar tanıyacaksın. Masumiyetin ve namusun bacak arasında değil kalpte ve vicdanda olduğunu öğreneceksin. Asıl eksikliğin zar değil karaktersizlik olduğuna şahit olacaksın. O yüzden üzme kendini. Eksik değilsin. Yanlış değilsin. Olmaması gereken değilsin. Benim kararımdı de ve geçmişinin arkasında dur. Cinsellik herkesin doğal hakkıdır. Dert etme. İşin içinden çıkamıyorsan bir psikolog yardımı al.
Aaa olmaz zaman nasıl eve gidince anladım diyorsun? Yani nasıl da eve gidince anlayabiliyorsun? Aklım almıyor.Zarim zedelenmedi tamamen bozuldu tam anlamiyla birlesme 1 defa oldu aramizda daha sonra istemedigimde ilerleyen zamanda argo konusmaya badladi. tekrar afedersin "uzerinden kimper gecer ben askerdeyken" gibi cumleler kurdu. peki bunlar yanina kar mi kalsin? cevap verip daha cok uzmek istemedim kendimi fakat o benim nasil biri oldugumu bildigi halde sinirlendigi an boyle cumleler kurup benden kptu hicbir sozu esirgemedi. sustukca daha cok sustukca daha fazla rencide etti. bi cevap vermeli miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?