Bakirelik..

Nasıl daha mutlu olacaksa öyle yapsın. Erkekler hak ediyor bu muameleyi. Kadının üstünde bu baskıyı yaratan erkekse çok normal.

Keşke karşısına eski ilişkilerini anlatabileceği cinsellik konusunda eahat bir erkek çıksa. Ama herkesin çevresi bir değil.

Eğer dininize göre düşünürsek de zaten islam inancında işlenen günahların kimseye anlatılmaması öğütlenir. Eğer bunun günah olduğuna inanıyor ve tövbe ederse kimseyle paylaşmasına gerek yok. Böylece kendi inancına göre daha mutlu bir hayat sürer.

Ayrıca hiçbir erkeğe de vajinasına ne yaptığını anlatması gerekmiyor. İster diktirir ister korur. Kime ne?

Arkasında duramayacağınız şeyleri yaşamayın arkadaşım.

Ya her şeyi sonuna kadar yaşayacaksın ya da hiç elletmeyeceksin kendini, bekaret gitmeden istediğin gibi oynaş ama tertemiz kal, bekaret gidince yandı gülüm keten helva.

Ben her zaman kendi kız kardeşime de söylüyorum, o da seninle aynı yaşta. "Psikolojinin kaldıramayacağı şeyleri yaşama, ne zaman iyisiyle kötüsüyle yaptıklarının arkasında durabilirsen o zaman istediklerini yaşa" derim.

Dünyanın sonu değil, hayat sadece bekaretten ibaret değil.
Bundan sonra bazı şeyleri yaşarken daha dikkatli ol. Herkese açma kendini. Ketum ol, herkese anlatma yaşadıklarını.

belkide o kızın kişiliği mükemmeldi. iyiydi. belki komikti. belki,kültürlüydü. herşey cinsellik değilki. erkeğin illa baktığı şey kadının çentik sayıosı değil demekki. bazı erkekler kafaya,bazıları onu mutlu etmesine bakar

Güzelim madem hata olarak görüyorsun ders çıkar bundan. Bir daha arkasında duramayacagin işlerin altına girme ve de sadece kendine güven, başkalarına güvenerek iş yapma.

Ayrıca kirli falan değilsin.

Kimse kimseye baskı yapmıyor yaşamak istersin yaşarsın kimseyi ilgilendirmez sanki tecavüz ediyorlar

Karşı tarafın hak ettiğini nereden biliyorsunuz çoğu saf oluyor nikah kıydırılıyor herkesin diktirme parasımı var sanıyorsun

Sen et parçası gibi davranırsan tabi ikinci sınıf olursun dik duracaksın kendin olacaksın yine kendi kafa denginle evlenirsin bunu kandırırım ben diye evlenilir mi ?

Erleklerin malum sözleri nerden geliyor hayır o kadar kutsalmı bu erkekler bu kadar numaraya dalavereye giriyorsunuz ? İstemeyene kapı orada diyeceksin yoksa yaşamayacaksın azcık kadın olun ya

Bu nasıl aşağılamaktır hemcinslerinizi? Yazıklar olsun!!!!

he erkekler kandırılmayı hak eder diyerek onlardan ne farkınız kalıyor?

onları kandıracaksınız da yukarıdakini nasıl kandıracaksınız ve yahut vicdanınız nasıl rahat edecek?

herkes kendine yakışanı yapar

Bir gün onunla bir gün bununla olmak övünülecek bir durum mu?

sonunda mutluluğu yakalamış tebrikler ne diyelim
Belki yalnızca sevgilileriyle yaşadı. Bizim toplumuzda seksi sevgilisiyle yapanlar da kaşar, onla bunla yatıyor zaten. Öyle olmasa bile bu neden zengin bir kocayla evlenmesini ayıp kılsın ki? Hem zengin bir kocayla evlenmek marifet mi? Bakire olanlar bakire olmayanlardan üstün mü?
Belki o kız senden de benden de çok daha iyi ve merhametli bir insan. Mesela sen sırf bakire değildi diye onun iyiliği hak etmediğini düşünüyorsun, ama o belki de senin iyiliğini isterdi. Belki o fabrikatör kocanın da bu kızı sevmesini sağlayan bu temiz kalbi oldu.

Şimdi iki tür düşünce şekli var. Birincisi; evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olmak, ikincisi; evlilik önemli değil cinsel ilişkiyi rahat rahat yaşarım düşüncesi.. Ya ilkini savunursun ya ikincisini savunursun. Ben birinciyi savunuyorum. Bir başkası ikinciyi de savunabilir, kendi kişisel tercihidir, saymam sövmem böyle yapan birine.. Gel gör ki benim karşı olduğum şu; sen cinselliğini özgürce yaşa yaşa, sonra git evlenmeden önce diktir. Bu düşünceye kesinlikle karşıyım. Sen bir fikri savunuyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın. Bu kadar basit!

dogru, zar kalacak gerı kalan her sey olacak. konu sahıbının derdi ileride evlenırsem ne olacak? ailem duyarsa ne olacak? korku yanı.. ama bu kadar korkan bırının de her haltı zarı koruyacak sekılde yapmaya calısıp
basarısız olması da ders olsun ona. ya hançer sonuna kadar gırsın
ya da kınından hiç çıkmasın
dur bunun acıklamasını yapayım da hancer olayını önüne gelene baglama ( bir şeyi ya tam yapıcaksın, ya da hiç yapmayacaksın)

Ben orasını bilmem anlatma tarzına göre yorumladım sadece öyle bir anlatmış ki sanki marifet

onunla bununla yatıp zengin koca bulmuşmuş.

ben kadın iyiliği hak etmez etmiyor demedim sadece eğer anlatıldığı gibiyse yanlış davranışlar dedim.

Buradaki yorumları okudum inanamıyorum... Daha çok üstüne gidin kızın, vurun ...!!! Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız ya !!! Her şeyin en doğrusu sizin yaşadığınız küçük dünyanızın kurallarına göre belirlenmiştir.
Üniversite de yaptı yaptı yanına kaldı ne demek, ne biliyorsun mutluluğunu... nedir yani ben yapmadım ama onun gibi mükafatlandırılmadım mı ?? Fabrikatör koca benim olmalı mıydı?? Demek ki bazı şeyler, bazı hareketlerin sonucunda elde edilmiyor.

hiç hoş değil .... Yorumlarınız kırıcı ve yıkıcı, yapıcı olmalısınız... Bu dünyadan binlerce kültür geldi geçti gitti... Sizin küçük dünyanızın kültürü genel geçer evrensel kanun değil bunu öğrenin artık...

Dinleme arkadaşım sen bunları, sen bir hata yapmış olabilirsin ? Ne biliyor bunlar görgüleri bilgileri ne? En görgülünün bilgilinin bu dünyada bildiği ne? Kim biliyor ölümden sonrasını.. Yapmış olabilirsin.. tövbe et canım.. Kimselere ve kimselere anlatma geçmişine göm. Ders al yaptıklarından, tekrar yapma, kimseye güvenme, çalış et kimseye muhtaç olma.. Duygusal anlamda da kimseye muhtaç olma.. Tek ol ama gururlu ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…