- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi papatyalarr
-
Diktirmek nedir yahu ? İleride evlendiğim kişi bakire sansin beni demek degil midir? İnsan kandirmak degil midir ?
Buda konu sahibine;
Bari bir şey yasiyorsa kişiler arkasında dursun. Hem karnim doysun hem pastam dursun ,yok öyle yağma !
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
Benim anlayamadığım şu; Neden kadın kullanılmış oluyor? Sende zevk almıyor musun? Sende onu kullandın o halde? O da kendini kullanılıp atılmış hissediyor mu? Hayır tabiki. Çünkü onların zarı yok. Evet özet bu..
Bekarete önem vermeyip,önüne gelene verenler sen pişmalık duyuyorsun diye ateş püskürecektir.
Ne var anlamadım? Bakire değil diye zengin bir adamla evlenemez mi?
belkide o kızın kişiliği mükemmeldi. iyiydi. belki komikti. belki,kültürlüydü. herşey cinsellik değilki. erkeğin illa baktığı şey kadının çentik sayıosı değil demekki. bazı erkekler kafaya,bazıları onu mutlu etmesine bakarŞans mı? Kızın hiç mi güzel tarafı yoktu? Ya da belki de evlendiği adam saçma salak herifin teki?
Konuya cevap yazıcaktım bunu görünce iğrendim.
Yemediği halt kalmadı zenginle evlendi yanına kar kaldı he. Çok avam bir anlatım. Sizler bunu yaşayamadığınız için kıskanıyor gibi konuşuyorsunuz. Kime ne?
Sefası olsun.
Cevap veriyorum veriyorum: Cinsiyetçi ve kadını aşağılayıcı bir kelime.
Bu nasıl bi kelime Allah aşkına?
Nasıl daha mutlu olacaksa öyle yapsın. Erkekler hak ediyor bu muameleyi. Kadının üstünde bu baskıyı yaratan erkekse çok normal.
Keşke karşısına eski ilişkilerini anlatabileceği cinsellik konusunda eahat bir erkek çıksa. Ama herkesin çevresi bir değil.
Eğer dininize göre düşünürsek de zaten islam inancında işlenen günahların kimseye anlatılmaması öğütlenir. Eğer bunun günah olduğuna inanıyor ve tövbe ederse kimseyle paylaşmasına gerek yok. Böylece kendi inancına göre daha mutlu bir hayat sürer.
Ayrıca hiçbir erkeğe de vajinasına ne yaptığını anlatması gerekmiyor. İster diktirir ister korur. Kime ne?
Bu nasıl aşağılamaktır hemcinslerinizi? Yazıklar olsun!!!!Bekarete önem vermeyip,önüne gelene verenler sen pişmalık duyuyorsun diye ateş püskürecektir.
Kendinizi dinen mi vicdanen mi rahatsız ediyorsunuz bilmiyorum.Dinen ise tövbe edin ve bir daha yaklaşmayın böyle şeylere,erkek arkadaş edinmemek en iyisi.Nasuh sağlam bir tövbe olmuş olur.Vicdanen rahatsız iseniz,ileride evleneceğiniz kişiye dürüst olmaktan başka çareniz yok.Şimdiden düşünüp dert etmeyin.
Vermek ne demek yazık ya. Hemde ne aşağılayıcı. İkinci sınıf insan muamelesi yapar mı bi kadın bi kadına?Cevap veriyorum veriyorum: Cinsiyetçi ve kadını aşağılayıcı bir kelime.
Belki yalnızca sevgilileriyle yaşadı. Bizim toplumuzda seksi sevgilisiyle yapanlar da kaşar, onla bunla yatıyor zaten. Öyle olmasa bile bu neden zengin bir kocayla evlenmesini ayıp kılsın ki? Hem zengin bir kocayla evlenmek marifet mi? Bakire olanlar bakire olmayanlardan üstün mü?Bir gün onunla bir gün bununla olmak övünülecek bir durum mu?
sonunda mutluluğu yakalamış tebrikler ne diyelim
Avrupada neden dayak yemede ve kadın cinayetlerinde birinciyiz sanıyorsunuz?Vermek ne demek yazık ya. Hemde ne aşağılayıcı. İkinci sınıf insan muamelesi yapar mı bi kadın bi kadına?
dogru, zar kalacak gerı kalan her sey olacak. konu sahıbının derdi ileride evlenırsem ne olacak? ailem duyarsa ne olacak? korku yanı.. ama bu kadar korkan bırının de her haltı zarı koruyacak sekılde yapmaya calısıpBekarete önem vermeyip,önüne gelene verenler sen pişmalık duyuyorsun diye ateş püskürecektir.
Kendinizi dinen mi vicdanen mi rahatsız ediyorsunuz bilmiyorum.Dinen ise tövbe edin ve bir daha yaklaşmayın böyle şeylere,erkek arkadaş edinmemek en iyisi.Nasuh sağlam bir tövbe olmuş olur.Vicdanen rahatsız iseniz,ileride evleneceğiniz kişiye dürüst olmaktan başka çareniz yok.Şimdiden düşünüp dert etmeyin.
Ben orasını bilmem anlatma tarzına göre yorumladım sadece öyle bir anlatmış ki sanki marifetBelki yalnızca sevgilileriyle yaşadı. Bizim toplumuzda seksi sevgilisiyle yapanlar da kaşar, onla bunla yatıyor zaten. Öyle olmasa bile bu neden zengin bir kovayla evlenmesini ayıp kılsın ki? Hem zengin bir kocayla evlenmek marifet mi? Bakire olanlar bakire olmayanlardan üstün mü?
Belki o kız senden de benden de çok daha iyi ve merhametli bir insan. Mesela sen sırf bakire değildi diye onun iyiliği hak etmediğini düşünüyorsun, ama o belki de senin iyiliğini isterdi. Belki o fabrikatör kocanın da bu kızı sevmesini sağlayan bu temiz kalbi oldu.
HaklısınAvrupada neden dayak yemede ve kadın cinayetlerinde birinciyiz sanıyorsunuz?
Şans mı? Kızın hiç mi güzel tarafı yoktu? Ya da belki de evlendiği adam saçma salak herifin teki?
Konuya cevap yazıcaktım bunu görünce iğrendim.
Yemediği halt kalmadı zenginle evlendi yanına kar kaldı he. Çok avam bir anlatım. Sizler bunu yaşayamadığınız için kıskanıyor gibi konuşuyorsunuz. Kime ne?
Sefası olsun.
Bir adamla cirilciplak sevistikten sonra, zarina zarar gelmeyince mi bakire oldugunu dusunecektin yani? Hay beyni tozlanmis guzel toplumum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?