bakiremiymişim......

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...

Senden kesin bir Hayır cevabını duyamayınca arkasına bakmadan gitti demek ki. İyiliğinize olmuş hiç üzülmeyin. Erkek biriyle birlikte olunca namusuyla ilgili bir değişiklik olmuyor, kadın birlikte olunca namussuz.. Yok öyle bir dünya. Geri dönse bile kabul etmeyin bu zihniyetle ömür geçmez.

Yani kendi 30 kadınla yatsa sorun yok ama sen yatamazsın. Ağzını yoklamış, onun için de kendi kirli çamaşırlarını dökmüş saçma sapan. Birçok erkek gibi bekarete önem veriyor ve bakire değilse yol veririm diyor ama kendi kimbilir kaç kadının bekaretini alabiliyor. Böyle de iki yüzlü olur bi tipler...

Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.

Ağzını aramış resmen,sen de aa ne münasebet erkek sinekle bile tokalaşmadım kendimi sana sakladım diye pireMses masalı anlatacaktın
Höst deyince de yan geldi adama.İstediği cevabı alamadı.
Bırak gitsin kendi cehaletinde pis düşüncelerinde boğulsun.

ama aylard
Ben sana laik değilim demenin erkeklik kitabındaki anlamı kızım ayrılmak istiyorum senden hani olurda bir kapı kalsın:))))
ır ne kadar çabalayıp üstüme düştüğünü neler yaptıgını bıl bılsenız dokunmadı bıle bana ve bır anda böyle değişince kabullenemiyorum çok kötü oldum

Bende öyle düşündüm nedense .

haklıısnız ama sırf bakıre değilim diye evlenemeyecek mıyım duzgun ilişkim olmayacakmı benım depresyondeyım dunden berı bu yuzden ya

yok öncekı sevgılılerı onu kandırmışmıs ama hep öğrenmiş terketmış bilmem ne iğrenç iğrenç konustu durdu kısacası

sanmıyorum çünkü daha once hıc dokunmadı bırsey yapmadı hep dikkat etti aylarca öpüşmenın otesıde olmadı bence bakıre oldugumu sormayı bekledı aylarca kendınce evlenecek kız arıyor hasta adam

Kendisi her haltı yesin sonra bakire istesin. Sinir oldum bak şimdi

onuda düşündüm ama eski sevgilim ona ulaşşa derdı aramızda gecenlerı hersey dah kotu olurdu o yuzden ınkar etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…