- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
ır ne kadar çabalayıp üstüme düştüğünü neler yaptıgını bıl bılsenız dokunmadı bıle bana ve bır anda böyle değişince kabullenemiyorum çok kötü oldumBen sana laik değilim demenin erkeklik kitabındaki anlamı kızım ayrılmak istiyorum senden hani olurda bir kapı kalsın:))))
Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
haklıısnız ama sırf bakıre değilim diye evlenemeyecek mıyım duzgun ilişkim olmayacakmı benım depresyondeyım dunden berı bu yuzden yaSenden kesin bir Hayır cevabını duyamayınca arkasına bakmadan gitti demek ki. İyiliğinize olmuş hiç üzülmeyin. Erkek biriyle birlikte olunca namusuyla ilgili bir değişiklik olmuyor, kadın birlikte olunca namussuz.. Yok öyle bir dünya. Geri dönse bile kabul etmeyin bu zihniyetle ömür geçmez.
yok öncekı sevgılılerı onu kandırmışmıs ama hep öğrenmiş terketmış bilmem ne iğrenç iğrenç konustu durdu kısacasıYani kendi 30 kadınla yatsa sorun yok ama sen yatamazsın. Ağzını yoklamış, onun için de kendi kirli çamaşırlarını dökmüş saçma sapan. Birçok erkek gibi bekarete önem veriyor ve bakire değilse yol veririm diyor ama kendi kimbilir kaç kadının bekaretini alabiliyor. Böyle de iki yüzlü olur bi tipler...
Bende öyle düşündüm nedense .
haklıısnız ama sırf bakıre değilim diye evlenemeyecek mıyım duzgun ilişkim olmayacakmı benım depresyondeyım dunden berı bu yuzden ya
sanmıyorum çünkü daha once hıc dokunmadı bırsey yapmadı hep dikkat etti aylarca öpüşmenın otesıde olmadı bence bakıre oldugumu sormayı bekledı aylarca kendınce evlenecek kız arıyor hasta adamBence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
söylemedim ama cevapda vermedim sinirlendim anlamıştır kı ban o kadar bagırdı zatenHa o zaman ben yanlış anlamışım. Bunu söylediniz mi kendisine?
sanmıyorum çünkü daha once hıc dokunmadı bırsey yapmadı hep dikkat etti aylarca öpüşmenın otesıde olmadı bence bakıre oldugumu sormayı bekledı aylarca kendınce evlenecek kız arıyor hasta adam
onuda düşündüm ama eski sevgilim ona ulaşşa derdı aramızda gecenlerı hersey dah kotu olurdu o yuzden ınkar etmedimAğzını aramış resmen,sen de aa ne münasebet erkek sinekle bile tokalaşmadım kendimi sana sakladım diye pireMses masalı anlatacaktın
Höst deyince de yan geldi adama.İstediği cevabı alamadı.
Bırak gitsin kendi cehaletinde pis düşüncelerinde boğulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?