bakiremiymişim......

bakire değilim ki yanlış anlamışssınız

biz her aşık olduğumuzla bırseymi yaşıyoruz ne bıcım bır yorum bu?

Keşke önce siz ayrılsaymışsınız. Neyse kurtuldunuz en azından, kimse evlenmesin şöyle erkeklerle de soyları kurusun bir an önce.

Bi erkek size benden önce cinsel bişiler yaşadın mı diye sorma amacı :sizinle birlikte olmak içindir.
Yani kendine yol açıyor aklınca bu yöntemle.
Dürüst,adam gibi adam bi erkek benden önce bişiler yaşadınmı kısmıyla ilgilenmez.Kendi kafasında düşünür,az çok tahmin eder fakat sizinle bu diyalog içine girmezzzzzzzzz

Şu aklı belden aşağı çalışanların kafasını oraya gömeceksin ki ,asıl layık olduğu yerle bütünleşsin!!!!

Eğer bakire değilsen, seninle yatmak istemiş kısaca beyfendimiz...
Senden beklediği cevabı alamayınca da toz olup gitmiş...
Aramaması bu yüzden yanii...
Salla yaa daha iyileri çıkar karşına, tecrübe de geç :)

Bana garip geliyor bunlar. Hem sizin tepkiniz, hem sevgilinizin tepkisi hoş değil bence. Bir insan sevgilisinin hayatında daha önce biri oldu mu, ne kadar ileri gitti bilmek ister.

Eşimin hayatında başkası olsaydı öncesinde, üzülürdüm biraz ama benden önceki hayatı beni ilgilendirmez derdim. Eşim de aynı şekilde davranırdı. Biz bunları konuşmuştuk zaten. İkimiz de tabu haline getirmemiştik. Olsaydı da söylerdim ona. Seni ilgilendirmez demezdim.

Neyse, uzamadan bitmesi iyi olmuş. İyi niyetli biri gibi durmuyor karşınızdaki de.

Bana bunu sorabilen bir erkeğin aramasını da beklemezdi şahsen özür dilese ne olacak. Sırf sana o konuyu açabilmek için önce kendini öne sürmüş. Hem kendisi ben birlikte oldum diyor ben sana soruyor tabi erkekler isterse 40 kişiyle yatsın evleneceği kız bakire olmalı. Hala bu mantık inanılır gibi değil. Öyle olmasan zaten senden ayrılacak bir adam bu hatta sinirlenmeni de buna bağlayıp aramamış ben olsam sıkı küfür edip silip engellerdim.

Bilmem yargılamak için değil ama ben de merak edip sorardım.. Eşime sormuştum o da mı bana böyle cevap vermeliydi? Düşünceleri sana uymuyorsa bitirirsin gider.

Bazı hatunların mümkünse erkek çocuğu olmasın Çünkü örnekteki gibi yetiştireceğinin sinyalini veriyorlar. Çok itici.

Konu sahibi bence hiç üzülme! Seni sen olduğun için seven kişilerle karşılaşmanı ümit ediyorum.

ben evlendigimde bakire degildim esime de evlenmeden once aglayarak soylemistim nasil bi manyak psikilojinin icine girdiysem artik, adam suratima bakti ee bunun icin mi agliyosun bnde bakir degilim napalim demisti
bn gerizekali gibi bilincsizce sevdigim kisiyle yasamistim bunu unvde, ayrildik ve ben esimi taniyana kadar yani 4 sene kimsenin elime dahi dokunmasina izin vermedim.. bakire olmayinca onune gelenle yatilmiyor yani, boyle fotosentez yaparak yasayan canlilarin bunu anlamasi biraz zor..
uzulme konu sahibi, dunyada seni sadece sen oldugun icin sevecek insanlar var, iyi olmus ayrildiginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…