Bakireyken hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi elasena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlarr bende duymuştum böyle bişey büyükler anlatmıştıı memlekette yaşanmış.bi gün kadınlarr toplanıp hamama gidiyolarr yıkanıp geliolar sonra kız hamile kalıyo araştırıyorlar ki hamama gitmeden bi gün önce erkekler alem yapıyo ordaa . ne kadar doğru bilmem ama yaşanmış işte öle diolarr
ve kesin olan bişey var spermleer 72 saat yaşıyor, ayrıca rahmin spermi çekme özelliği var

Dr.Haydariye DÜMEN:roflol::roflol::roflol: Vajinusmusuda tek seansta çözersin senjeyyar

gurbik relax....
bu şekilde hamile kalınabilir...
eğer geçtiyse gününüz bir test yapın bence...

Evet aynen dediginiz gibi,yakin bir tanidigimiz hamile kaldi,sadece disari bosaltilan spermlerden hamile kaldigini soylemisti ve dogumu sezeryanla yaptiginda hala bakireydi,taki baskasiyla evlenene kadarda bakire kaldi sanirim.

ay muahahahahahah ay kiz buna daha cok güldüm gercektende fikra gibi len

havluyla hamile kalmak gerçekten çok saçma asla inanmıyorum , orada kesin başka bi olay vardır

diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir

lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş

doğruluk derecesini bilemiyorum [/B][/QUOTE]

bunu bende duymusdum, ama böyle biseyin olmasi mümkün degil cünki spermler havda ölüyör yani etkisini kaybediyor.

millete bak ya ben üç yıldır uğraşıyorum bebek diye, herkes havludan hamile kalbiliyooooooooooooo bu nedir ya saçmalık hemde kayınpederle aynı havluyu kullanmaksa başlı başına iğrenççççççççççççççlik

millet havludan hamile kaliyor vissss
vay zazam vay yan sen haline bak miltte ne marifetler var sen kocadan hamile kalamadin

millet havludan hamile kaliyor vissss
vay zazam vay yan sen haline bak miltte ne marifetler var sen kocadan hamile kalamadin

yaşa arkadaş ben de kendime kahrettim ne marifetli insanlar var mış be şaşırdım böylece kaldım havludamı yoksa kadındamıkafamçokkarıştı

kızlık zarı bozulmadan hamıle kalma olayına katılıyorum olabılırde havlu olayına katılamıcam sacmalık dıyorum

havlu dan,tuvaletten ve banyodan değil tabii.spermler in belli bir yaşama saniyesi var.çok saçma çokkkk

Spermlerin yaşama süresi

--------------------------------------------------------------------------------
Erkek üreme hücreleri, spermler, beden ısısı içinde, yani kadının iç cinsel organlarında 7 güne kadar canlı kalabilir. Dolayısıyla kadının aylık döngüsünün başlarında, yumurtlamadan önceki günlerde kurulan cinsel ilişkilerde gelen spermler, sonraki günlerde olgunlaşan kadın yumurtasını dölleyerek gebeliğe yol açabilir. Dış ortamda bekleyen menide, sperm hücreleri hızla canlılıklarını kaybeder. Bir saat sonra menide dölleme yeteneğini koruyan, canlı sperm sayısı çok düşük olacaktır, ama sıfıra inmeyebilir. Unutmamak gerekir ki olgunlaşmış yumurtayı döllemek için, uygun zamanda, ortamda bulunan, tek bir canlı sperm yeterlidir

ula millet dakka başına yapar hamile kalamaz elin kadını havludaki spermden hamile kalmış buda allahın işi işte töbe töbe

geçen sene bir öğrenci kızımız bana geldi. erkek arkadaşından hamile kaldığını fakat bakire olduğunu söyledi. aferim dedim iyi halt yemişsin...işin detaylarını dinlemeye utandım açıkçası , o yüzden nasıl becerdiğini sormadım. olabilir gibime geliyor...

kızlar bende duydum bır yerde gundduz bayanların gecede erkelerın hamama gırdıgı bı yerdde olmus adamm sprmlerınıı hamamda yıkanırken bırakıyo gunduz gıren bakıre olan kadında kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…