doktorun sahte olmadigina emin misin? :roflol: cunku spermler 72 saate kadar vajinada canli kalabiliyor dis ortamda daha azdir tabii ki ama dollenmenin yani sperm ve yumurtanin birlesmesin gerceklesme suresi 24-48 saat oldugu varsayilirsa en az 24 saat canli kalabiliyorlar[/Q dikkatlı okursan vajınanın içinde canlı kalma süresini demıyorum dış ortamdakınden bahsedıyorum:roflol:
Evet olabilü :icecream:
esnek zarda oluyor bu durum şakkıdı
zarın esnek olup olmadını nasıl anlıcaz merak ediorum ben bunu yaa doktorlar anlayabiliyomu yoksa ilişki esnasında biz mi bunun tespitini yapıcaz :roflol:
:1shok::1shok::1shok: Ailenin o anki durumunu düşünmek bile istemiyorum:bbo: Kız da maşallah yani daha orta sona gidiyormuş adeti gelmeyince hiç mi şüphelenmemiş.Üstüne boşalmak zorunda mıymış adam tövbe yarabbim ya Allah kimseye yaşatmasın!Tabikide kalınır...
Yakın bi tanıdığımız var hastanede çalışıyorr orda bi hemşireyle muhabbet ederlerken laf bu konuya gelmiş...
Hemşirenin buraya tayini çıkmadan önce bir hastanede gece yarısı bi kız annesi ile babası ile acile gelmişler..
Kız orta sona gidiyormuş.
Şikayetide mide bulantısı baş dönmesi halsizlikmiş..
Tabi kimse şüphelenmiyormuş hamile olduğundan bunu muayne etmişler bakmış doktorlar bişi yok sonra demiş ultrasonla bakalım bi bakmışlar kız 5 aylık hamile!
Kız diyormuş ki vallahi ben bişi yapmadım ilişkiye girmedim ben kızım diyormuş ... Ama hamile...
Daha sonra anlatmış ki erkek arkadaşı ile bu birleşme olmadan sevişiyorlarmış..
Çocuk vajinanın üstüne boşalmış..Nasıl olduysa o anda süzülmüş herhalde ve kız hamile kalmış..
Bunu o hastanede çalışan hemşire anltmış.Böyle olaylar oluyor arkadaşlar.
benimde bir akrabam var doğumda delindi kızlık zarı. esnekmiş o yüzden yırtılma olmamış. doğumda delmişler artık mecburen...
kalınır onceden boyle bırsey duymustum bekar bır kız erkek arkadasıyla ılıskıye gırmeden hamıle kalmıstı doktora goturdugunde kızın aılesı kızın bakıre oldugunu ogrenıyorlar nasıl kalındıgını soylememe gerek yok heralde herkes bılıyordur
gül gülsüm kafa gül :mymeka:
fıkra annattık sanki biz burda Çok üzgünüm çoook
dolaşmaya çıkmış o sırada kadının havluyla kurulanası gelmiş :mymeka:
oooolum ne bilim ben yaa kafamçokkarıştı
lise hazırlıktaydım bu hikayeyi duydugumda
niyesi nedeni gelmedi hiç aklıma
sonra sağlıkcı bi arkadaşa sordum
mümkün dedi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?