Bakireyken hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi elasena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence olmaz yani ben fen öğretmenliği okuyorum hamile kalmak için sperm ile yumurtanın döllenip zigot oluşturması lazım bunun içinde rahimdeki kızlık zarının bozulması lazım yok yumurta ve sperm döllenemez

Cinsel birleşme olmadan hamile kalınırda,hamam ve havlu olayı tuhaf yani.Bildiğim kadarıyla spermler suda anında ölür.Ayrıca hamamlarda günlük temizlik yapılmıyormu yahu.Normalde insan kendi evinde banyosu kullanıldıktan sonra şöööyle bir banyosunu toparlar,yıkar,kurular.Havlu hala muamma.Mercimek ve fırın kokusu geliyor burnuma sanki

artıkıımm gülü seven dikenine katlanır.bu iş erkeksiz olmuyor.ister içine boşalsın ister dışına boşalsın.yerimseniben

derslerine daha çok çalış arkadaşım daha hiçbir şey öğrenememişsin baksengözlerimebaksanab
kızlık zarının bozulmasına gerek yok

hayır canım olabılıyor ben evlılıgımın ıkıncı ayında hamıle kaldım kızlık zarı nedır hiç bilmem zaten ilk gecede ne acı ne kanama oldu zarım esnekmış ve ancak dogumda yırtılırmış öylede oldu zaten

ama havludan hamamdan falanda olması zor heralde ben pek anlamam ama :S

kesinlikle olamaz havludan hamamdan

bir düsünün ya o milyonlar kadar spermlerin ne kadar zor bir yolculuklari var o yumurtaya varmakta ve milyonlardan birtane yani lütfen kizlar

ayrica sperm ler disarda saniyede ölüyorlar

ben kendi adima inanmiyorum havludan olabilir diye ama tamamen cinsellik olmazi lazimki bir hamilelik olsun diye belki arkadasimiz tam bir gerdek gecesi yasamadi ama bir beraberlik olmusturda hamile kalabildi

sevgilerle

Vajen ağzına dökülen spermlerin yüzme kabiliyeti sonucunda gebelik oluşabilir.
Ancak bu durumda gebelik şansı normale göre oldukça azdır.

Dış ortamda bekleyen menide, sperm hücreleri hızla canlılıklarını kaybeder. Bir saat sonra menide dölleme yeteneğini koruyan,canlı sperm sayısı çok düşük olacaktır, ama sıfıra inmeyebilir. Unutmamak gerekir ki olgunlaşmış yumurtayı döllemek için, uygun zamanda, ortamda bulunan, tek bir canlı sperm yeterlidir.

intrenetten verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz

canım bakirelik bozulmadan olabilir çünkü kızlık zarı degişik şekillerde yani dantel gibi delik delik hamile olabilirsin bazen dogumda kızlık zarı yırtılanlar var

Tabiki var canim eger bebek istiyorsan insallah hamissindir yok istemiyorsan hakkinda hayirlisi olsun canim.

evet tıbbi acıklamalardan bu anlaşılıyor diyemiycem evet kalınıyor benim kayın validemin akrabası hala bakire eşiyle birlikte olamamış kocasıyla sevişirken adam dışarıya boşalmasına rahmen hamile kalmış üstelik doğum sezaryan oldu ve işin acı tarafı kadın hala bakire eşiyle beraber olamıyor aşırı korkuyor ama eşi çok anlayışlı biri olduğu için evliliği hala devam ediyor üstelik doktorada gittiler okadar çok ama hala yapamamışlar

arkadaşım kızzlığı bozulmadan hamile kaldı dğumda bozulmuş olabiliyo demekki

bakireyken hamile kalinir mi???

jinekolojlar bakreliğin hamile kalmaya engel olmayacağını belirtiyor. kızlık zarının süzgeç gibi bir yapısı vardır.. bu da hamileliğe sebep olan sperme engel olmaz.. yalnız her iki tarafında müsait olması ve şartların yerinde olması gerekiyor.. bahsedilen havlu olayında ise spermin belli bir sıcaklıkta ve zmanda dayanma şansı vardır. aksi bence sadece bahane ya da abartı olabilir... lise de genelde böyle hikayeler meşhurdur tabii... yalnız özellikle genç kızların yetiştirilmesinde bu hususu onlara belirtmekte fayda var.. ben nasılsa bakireyim bir şey olmaz derlerse...sonuç malum...

diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir

lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş

doğruluk derecesini bilemiyorum
bunların dogruluk derecesı kesınlıkle yok çunkı spermler çok kısa bı zaman dılımınde (saniyelık yanı)canlılıklarını yitirıyorlarmıs düşünsenıze bi erkek boşaldıgı zaman milyonlarca sperm bırakıyor içince sadece bi tanesı canlı kalabılıyor ve döllenme olusuyor bunuda bi doktordan dınlemıstım kızın bırı sperm kalmıs bı klozete oturulursa hamıle kalınabılır mı demıstı doktorda kesinlikle böle bıseyın olamayacagını söylemıstı

doktorun sahte olmadigina emin misin? :roflol: cunku spermler 72 saate kadar vajinada canli kalabiliyor dis ortamda daha azdir tabii ki ama dollenmenin yani sperm ve yumurtanin birlesmesin gerceklesme suresi 24-48 saat oldugu varsayilirsa en az 24 saat canli kalabiliyorlar

:roflol::roflol::roflol:annemde bana olabilir demişti ama ben herhangi bi halt yemeyim diye gözümü korkutmaya çalışmışta olabilir:roflol::roflol::roflol:

valla ne yalan soyleyeyim bazi yazilanlari okuyunca cok guldum
neymis abisi banyoyu yıkamadan cikmis ta ordan kapmis spermler ide hamile kalmis...falan filan...
ve benzeri hikayeler hepsi de insanlarin yasadiklari bazi seyleri ortbas etmek icin uydurduklari hikayeler...simdi gencecik kizlar bunlari okusa banyado, orda burda bunlari kafaya takip temizlik hastasi haline bile gelebilirler...bari siz yazmayin bunlari allah askina...

kusura bakmayin ama cahillik diz boyu

Ben de bu tip anlatılan olayların arkasında ensest ilişkilerin olduğunu duymuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…