A
aslım_18
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elasena
-
Cinsel birleşme olmadan hamile kalınırda,hamam ve havlu olayı tuhaf yani.Bildiğim kadarıyla spermler suda anında ölür.Ayrıca hamamlarda günlük temizlik yapılmıyormu yahu.Normalde insan kendi evinde banyosu kullanıldıktan sonra şöööyle bir banyosunu toparlar,yıkar,kurular.Havlu hala muamma.Mercimek ve fırın kokusu geliyor burnuma sanki
bence olmaz yani ben fen öğretmenliği okuyorum hamile kalmak için sperm ile yumurtanın döllenip zigot oluşturması lazım bunun içinde rahimdeki kızlık zarının bozulması lazım yok yumurta ve sperm döllenemez
bence olmaz yani ben fen öğretmenliği okuyorum hamile kalmak için sperm ile yumurtanın döllenip zigot oluşturması lazım bunun içinde rahimdeki kızlık zarının bozulması lazım yok yumurta ve sperm döllenemez
Vajen ağzına dökülen spermlerin yüzme kabiliyeti sonucunda gebelik oluşabilir.
Ancak bu durumda gebelik şansı normale göre oldukça azdır.
Dış ortamda bekleyen menide, sperm hücreleri hızla canlılıklarını kaybeder. Bir saat sonra menide dölleme yeteneğini koruyan,canlı sperm sayısı çok düşük olacaktır, ama sıfıra inmeyebilir. Unutmamak gerekir ki olgunlaşmış yumurtayı döllemek için, uygun zamanda, ortamda bulunan, tek bir canlı sperm yeterlidir.
intrenetten verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz
bakireyken hamile kalinir mi???
diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir
lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş
doğruluk derecesini bilemiyorum
bunların dogruluk derecesı kesınlıkle yok çunkı spermler çok kısa bı zaman dılımınde (saniyelık yanı)canlılıklarını yitirıyorlarmıs düşünsenıze bi erkek boşaldıgı zaman milyonlarca sperm bırakıyor içince sadece bi tanesı canlı kalabılıyor ve döllenme olusuyor bunuda bi doktordan dınlemıstım kızın bırı sperm kalmıs bı klozete oturulursa hamıle kalınabılır mı demıstı doktorda kesinlikle böle bıseyın olamayacagını söylemıstı
bende kalınır die biliyorum.gurba prensesin anlattığı havlu yazısının bende daha değişiğini duymuştum canlarımm.bi kızın öz babasından hamile kaldığını duymuştum.babasından sonra banyo yapmak için banyoya girmiş ve tabure de babasının spermleri varmış adam demekki o an su dökmeyi unuttumu ne etti artık.:))) kızda bu tabureye oturuyor ve hamile kalıyormuş.öyle duymuştum ben.ama ne kadar doğrudur,yanlıştır bilemem.ama düşük bir ihtimal olsada hamile kalınabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?