• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende senin gibi düşündüm demekki o kadar saf temiz değilmiş diye.. asosyal olması konusunda şöyle misal arkadaşımla tanıştırdım diyelim gayet rahat sohbet eder konuşur filan . Ama cidden arkadaşı varmı dersen yok . Öyle iş ev arası yaşıyor boş boş . İstemiyorm diyor arkadaş vesaire . Hemde serzenişte bulunuyor benim derdimi anlatacagim bir kisi bile yok diye. Neden yabancı biri bunu da sordum . Çünkü onlarla iletişim daha kolay diyor arkadaş olalım mı diye sorunca evet yada hayır diyorlar konuşurken kafanız uyusmazsa konuşma bitiyor diyor. Türklerde bn öyle bir kıza yazıp edemem diyor.
Adam ya sosyopat ya da seni ortamına sokmamak için arkadaşım vs yok yapıyor. Ya da evli mi acaba? Burada öyle konular okuduk ki memlekette nişanlısı olup şirkette sevgili yapan sonra ansızın memlekettekiyle evlenen vs.
Türklerde yazamam edemem de klasik bağlama cümlesi. Sen de içten içe a bu beni aldatmaz diye düşün güven istiyor. Ukrayna neden ingilizce için ideal ülke mi? Valla benim en son gittiğimde ingilizceleri berbattı. Acaba daha kolay ilişkinin ileri aşamalarına geçebildiği, evli bekar düşünmesinin gerekmediği için( çünkü dönüp buraya gelecek sonunda bir çatışmaya girmesine gerek kalmayacak) yabancıları tercih etmiş olabilir mi?
Erkeklerin bir de bu Ukrayna merakı da bilinen bir mesele iken iyice düşün canım. Duygularını kenara koy büyüteçle mantıkla bak. Sanki kendini naif gösteren bir uyanık gibi. Evli kadınla niye birlikte oluyorsun di mi ama. Evli erkekle birlikte olan kadından ne farkın var. Arası iyi ya da kötü kocasıyla o değil öevzu evli olması. Bakış açısı bu işte.

10 saat beraber geciyosa normal bı arkadaşına bile hisler besleyebilir insan yalnizsa bence objektif bı durum değil. Birisi yazmış uzak kalıp öyle bakmak lazım bı de

Adam ya sosyopat ya da seni ortamına sokmamak için arkadaşım vs yok yapıyor. Ya da evli mi acaba? Burada öyle konular okuduk ki memlekette nişanlısı olup şirkette sevgili yapan sonra ansızın memlekettekiyle evlenen vs.
Türklerde yazamam edemem de klasik bağlama cümlesi. Sen de içten içe a bu beni aldatmaz diye düşün güven istiyor. Ukrayna neden ingilizce için ideal ülke mi? Valla benim en son gittiğimde ingilizceleri berbattı. Acaba daha kolay ilişkinin ileri aşamalarına geçebildiği, evli bekar düşünmesinin gerekmediği için( çünkü dönüp buraya gelecek sonunda bir çatışmaya girmesine gerek kalmayacak) yabancıları tercih etmiş olabilir mi?
Erkeklerin bir de bu Ukrayna merakı da bilinen bir mesele iken iyice düşün canım. Duygularını kenara koy büyüteçle mantıkla bak. Sanki kendini naif gösteren bir uyanık gibi. Evli kadınla niye birlikte oluyorsun di mi ama. Evli erkekle birlikte olan kadından ne farkın var. Arası iyi ya da kötü kocasıyla o değil öevzu evli olması. Bakış açısı bu işte.

Yok canım ya bu patronun akrabası .. zaten bir onlarda kalır bide kuzeniyle kaldığı evine gider. Gecelere kadar çalışıyorlar gruptan vesaire iş fotoları paylaşırlar o yönden sıkıntı yok eminim evli filan da değil. Patronumuz onun amcasının oğlu yengesi vesaire mesela bekar diye kız bul.oglum evlenen artık diyorlarmış ki gördüm whatsapta yengesinin yazdığını öyle bir şey. Yani daha çocuk gözüyle bakıyorlar. Ukraynalı olan kadının da zaten İngilizcesi kötü o da geliştirmek için girmiş aynı uygulamaya öyle düşmüş önüne . Kadınla konusmasam zaten bu kadar iyi anlamazdim olayı . Kadın bosanmayarak hata yapıyor aslında bir bağı yok kocasıyla . Herşey bitmiş aralarında. Bir de kadının derdini dinledim yani başka biriymiş gibi iyi mi hey Allahım neler yaptım emin olmak için sırf. Kadın hayalperest biri işinde gücünde olan kocasını beğenmiyor kocasinjn hayali yokmuş onu geri çekiyormuş bidi bizi biraz daha konuşsam beni erkek sandığı için bukez bana saracak baktım topukladim

Sana evli biriyle birlikte olmaya ukraynaya gittim deseydi ne düşünürdün? Ben benden önce diye düşünmezdim açıkçası. Adamın bakış açısı hakkaında fikir verir çünkü

Bu saf salak o kadar şefkate muhtaç ki tabi yanında hayvansal dürtü de birleşince gider zira gitmiş işte. Aptal zaten bu yönden haklı bulmuyorum o da kendini bulmuyor şuan. Hatasını anladığını düşünüyorm. Ama bunu ancak zaman gösterir belki de anlamadı ve yine bir boku çıkacak ortaya. O yüzden zamana bırakayım diyorum. Ve bu maruz kalma olayı doğru karantinada evdeyim daha duygularım normal. Regl dönemi mesela aşırı duygusal oluyorum ona sarılasim geliyor saçma hislere kapılıyorum aşık misim gibi geliyor. Bu tüm kadınlara oluyor mu ben de mi sorun var

10 saat beraber geciyosa normal bı arkadaşına bile hisler besleyebilir insan yalnizsa bence objektif bı durum değil. Birisi yazmış uzak kalıp öyle bakmak lazım bı de

Valla yalnızlıktan sariyorum gibi geliyor bazen. Ama beraber calsiinca uzak kalma şansım olmuyor dip dibe tüm gün . Sıkıntı durum

Herkes kendinden sorumlu yalnız. Ne düşünüyordu ki? Kadınla ciddi bir şeyler yaşamayı mı? Sadece birliktelik için kalkıp ta nerelerden kadın buluyorsa o zaman kendini tamamıyla yanlış tanıtmış oluyor sana.
Şahsen güvenmezdim.

Şöyle dertlesecegi birini buluyor önce sohbet akıcı . Kadın zaten tüm gün online test ettim o da konuşma delisi . Neyse zamanla çıplak fotolar atıyor kadın bu da öküz hayvansal dürtü klasik erkek karşı koyamıyor ve ilerliyor konuşmalar . Ciddi bir şey olmayacağını daha en başta konuşmuşlar. Anlaşmışlar. Kadın da kabul etmiş. Başka hesaptan konusurken test ettim bu durumu.

Benim görüşüme göre ha evliyken aşini aldatmışsın ha bekarken evli biriyle bile bile birlikte olmuşsun aynı karaktersizlik. Diyelim ki ilişkiye başladın sürekli bi kuşku bi acaba bi soru işareti... Zamanla yormaz mı? Sevgi evet çok önemli ama bir yere kadar.

Benim görüşüme göre ha evliyken aşini aldatmışsın ha bekarken evli biriyle bile bile birlikte olmuşsun aynı karaktersizlik. Diyelim ki ilişkiye başladın sürekli bi kuşku bi acaba bi soru işareti... Zamanla yormaz mı? Sevgi evet çok önemli ama bir yere kadar.

Yorar tabiki bunu istemediğim için tam emin olmadan ilişkiye başlamam. Aslında çok yalnız hissediyorum onu da kaderim gibi gördüğümden mi oluyor bunlar bilmiyorm cidden uzun zamandır karşıma duzgun biri çıkmıyor . . Tanıştık ettim yok yani olmuyor. Bu da tüm gün dibimde bu hatasını biliyorum bı elimde bu var geri kalan şeyleri göz önünde en azından diyorum. Birde anlasabildigim için kültürümüz aynı vesaire cazip geliyor şuan. Tabi boşlukta olmanın onun ilgisi ile dolması da bonus

Şöyle dertlesecegi birini buluyor önce sohbet akıcı . Kadın zaten tüm gün online test ettim o da konuşma delisi . Neyse zamanla çıplak fotolar atıyor kadın bu da öküz hayvansal dürtü klasik erkek karşı koyamıyor ve ilerliyor konuşmalar . Ciddi bir şey olmayacağını daha en başta konuşmuşlar. Anlaşmışlar. Kadın da kabul etmiş. Başka hesaptan konusurken test ettim bu durumu.
Sen onu gözlemlemeyi düşünüyorsun canım o yüzden yaptığı şeylere mantıklı açıklamalar getirmeye çalışıyorsun bence. Konu karşılıklı anlaşma değil, hayvansal dürtü vs değil. Konu "evli" olan biriyle bunu yaşaması. Şuan diğer adamın yerine kendini koymuyorsa yarın da senin yerine kendini koymacak demektir. Anlatabiliyor muyum?

Bu tarz erkeklerden uzak durun hanimlar!! Sonra caniniz yanar. Bunun adı jigololuk oluyor cunku

Yok kadinin konusmak icin arkadasa ihtiyaci varmis da...
Yok kocasiyla tamamen bagi bitmis de...falan filan...hikaye

Tabi o açıdan da bakabiliriz.. kadın aralarında yaş farkı olduğunu düşünmüyor 😀 bu kişi anne şefkati ve cinselliği onda birleştirmiş bence ben bunu gördüm

Sen onu gözlemlemeyi düşünüyorsun canım o yüzden yaptığı şeylere mantıklı açıklamalar getirmeye çalışıyorsun bence. Konu karşılıklı anlaşma değil, hayvansal dürtü vs değil. Konu "evli" olan biriyle bunu yaşaması. Şuan diğer adamın yerine kendini koymuyorsa yarın da senin yerine kendini koymacak demektir. Anlatabiliyor muyum?

Bilmiyorm işte belki de düzgün bir evliliği coclugu çocuğu olunca bağlı olacak diye düşünüyorum. Evet mantıklı cevaplar getirmeye çalışıyorum. Çünkü diğer türlü ne bok yiyecegimi bilmiyorm burada çalışırken uzak duramıyorum boşluktan an an ona sariyorum ve çekiliyorum. İş değiştir desen hele bu saatten sonra çok zor ülke virüs ekonomi her şey ortada :/

Konuda değişiklik var ki tekrar açıyorum aynı konunun yasak olduğunu biliyorum

Fazlasi var eksigi yok😙

Yorar tabiki bunu istemediğim için tam emin olmadan ilişkiye başlamam. Aslında çok yalnız hissediyorum onu da kaderim gibi gördüğümden mi oluyor bunlar bilmiyorm cidden uzun zamandır karşıma duzgun biri çıkmıyor . . Tanıştık ettim yok yani olmuyor. Bu da tüm gün dibimde bu hatasını biliyorum bı elimde bu var geri kalan şeyleri göz önünde en azından diyorum. Birde anlasabildigim için kültürümüz aynı vesaire cazip geliyor şuan. Tabi boşlukta olmanın onun ilgisi ile dolması da bonus
Yazdığın şeylere bakılırsa sen aslında bir ilişki istiyorsun ama aynı zamanda birilerinden destek de istiyorsun çünkü pişman olmaktan korkuyorsun. Öncelikle objektif bakmaya çalış. Evet zor ama bir süreliğine duygunu bir kenara bırakmalısın. Sadece yazışsa falan tamam da çok afedersin abaza gibi burdan başka ülkeye gitmek... Sonuçta o kadınla bi geleceğinin olmadığını biliyor.
Bir de takıldığım şu var "asosyal arkadaş edinmiyor" tarzı bir şey yazmışsın bu da eksi bir taraf benim için. Emin ol kafanın rahat olduğu bir yalnızlık gitgelli karmaşık bi ilişkiden daha iyidir. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun

Yazdığın şeylere bakılırsa sen aslında bir ilişki istiyorsun ama aynı zamanda birilerinden destek de istiyorsun çünkü pişman olmaktan korkuyorsun. Öncelikle objektif bakmaya çalış. Evet zor ama bir süreliğine duygunu bir kenara bırakmalısın. Sadece yazışsa falan tamam da çok afedersin abaza gibi burdan başka ülkeye gitmek... Sonuçta o kadınla bi geleceğinin olmadığını biliyor.
Bir de takıldığım şu var "asosyal arkadaş edinmiyor" tarzı bir şey yazmışsın bu da eksi bir taraf benim için. Emin ol kafanın rahat olduğu bir yalnızlık gitgelli karmaşık bi ilişkiden daha iyidir. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun

Aslında ben evet artık evliliğe gidecek düzgün bir ilişki istiyorum yalnızlıktan çok sıkıldım. Yalnız hissetmekten boşluktan. Yaşam sevinci bulamamaktan. Depresiflik anksiyete problemlerini aşmaya çalışıyorum zaten ama yanımda biri olsa sevip sevildigim herşey daha kolay olurdu.. artık kısmet umarım üzülmem

Bilmiyorm işte belki de düzgün bir evliliği coclugu çocuğu olunca bağlı olacak diye düşünüyorum. Evet mantıklı cevaplar getirmeye çalışıyorum. Çünkü diğer türlü ne bok yiyecegimi bilmiyorm burada çalışırken uzak duramıyorum boşluktan an an ona sariyorum ve çekiliyorum. İş değiştir desen hele bu saatten sonra çok zor ülke virüs ekonomi her şey ortada :/
Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Beyni kandırmak o kadar kolay ki. Ben o çocuktan hoşlanıyor muyum acaba, sanki bana bakıyor, benden hoşlanıyor galiba, ay ben de hoşlanıyorum sanki derken bir bakmışsın gerçekten hoşlanıyorsun. Bir de günde 10 saat dip dibesiniz, sen de bir ilişki istiyorsun yani bir arayıştasın. Ta ta tamm kim var elimizde, bu çocuk var. Bu çocuk ne yaparsa yapsın senin zihnin ona inanacak sebepler bulmaya devam edecek.
Çözüm mü? Yine aynı şekilde kendini telkin ederek ondan uzaklaşmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X