- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
Adam ya sosyopat ya da seni ortamına sokmamak için arkadaşım vs yok yapıyor. Ya da evli mi acaba? Burada öyle konular okuduk ki memlekette nişanlısı olup şirkette sevgili yapan sonra ansızın memlekettekiyle evlenen vs.Bende senin gibi düşündüm demekki o kadar saf temiz değilmiş diye.. asosyal olması konusunda şöyle misal arkadaşımla tanıştırdım diyelim gayet rahat sohbet eder konuşur filan . Ama cidden arkadaşı varmı dersen yok . Öyle iş ev arası yaşıyor boş boş . İstemiyorm diyor arkadaş vesaire . Hemde serzenişte bulunuyor benim derdimi anlatacagim bir kisi bile yok diye. Neden yabancı biri bunu da sordum . Çünkü onlarla iletişim daha kolay diyor arkadaş olalım mı diye sorunca evet yada hayır diyorlar konuşurken kafanız uyusmazsa konuşma bitiyor diyor. Türklerde bn öyle bir kıza yazıp edemem diyor.
Türklerde yazamam edemem de klasik bağlama cümlesi. Sen de içten içe a bu beni aldatmaz diye düşün güven istiyor. Ukrayna neden ingilizce için ideal ülke mi? Valla benim en son gittiğimde ingilizceleri berbattı. Acaba daha kolay ilişkinin ileri aşamalarına geçebildiği, evli bekar düşünmesinin gerekmediği için( çünkü dönüp buraya gelecek sonunda bir çatışmaya girmesine gerek kalmayacak) yabancıları tercih etmiş olabilir mi?
Erkeklerin bir de bu Ukrayna merakı da bilinen bir mesele iken iyice düşün canım. Duygularını kenara koy büyüteçle mantıkla bak. Sanki kendini naif gösteren bir uyanık gibi. Evli kadınla niye birlikte oluyorsun di mi ama. Evli erkekle birlikte olan kadından ne farkın var. Arası iyi ya da kötü kocasıyla o değil öevzu evli olması. Bakış açısı bu işte.