- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Kuzum bu ara bana da en iyi gelen şey alışveriş :) benim de en yakın dostum evlendi evlenince ona da bir haller oldu, eşi sosyal medya hesaplarını falan kapattırdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hep öyle oluyor yani. Ben de pilatese başlamıştım ebru şallı'nin videoları izliyorum 4 gün yaptım ciddi ciddi çok iyi geldi hem psikolojik hem fizyolojik. Uzun zamandır geçmeyen bi sırt ağrım Vardı mesela onlar kayboldu. Biraz da meditasyon gibi yapıyor. Yatmadan yarım saat önce yapıp yatıyordum. Sürüne sürüne başladım ama baya rahatlattı. Sonra toplu bölümlere geçti topum yok kala kaldım öyle:) top sipariş verdim ama kimbilir ne zaman gelecek.
Trendyolda takılıyorum bu ara güzel indirimler var. Bershka zara gibi markalar da indirim yapmış biraz geç kaldım ama 2 parça Bi şey aldım. Sonra bir de gardrops ve dolap gibi uygulamalar var onları kullanıyorum. Dün zara'dan 89'a bi tayt almıştım mesela ,gardropsta bi bakayım dedim aynısını sıfırini 40'a satıyor biri. Çok güzel şeyler buluyorum orda ucuza. Satış da yapıyorum giymediğim şeyleri ayırdım mesela sıkıntıdan. Oraya yükledim. Eldekileri satıp yerine yeni şeyler aldım, hem geri dönüşüm hem kendimi oyalamacaburcun ne senin?
Bnde yogaya başladım tam Corona çıktı kursa yazılmıştım