• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklım mi kalmis onuda nerden çıkardınız...onunla olsaydım boynuzlanip duracaktım aksine bunu gördüğün için çok mutluyum. Şimdi eşimi çok seviyorum güveniyorum. Güven sarsıldımi olmaz bir daha ...boşuna affetmek için bahaneler aramayın.mesajim dize dokunmuş çünkü siz bunu kabul etmişsiniz yaşayacaklarınız belli...ama affetmeyen güçlü kadınlarda var bu hayatta..hayat sizin hayatınız kendinize bunu reva görüyorsanız bunu yaşayın...onda birine gelince netten biriyle MSN üzerinden konusmasiydi...affetseydim yarın birgün oda netten tanıdığı biri için Ukranyaya giderdi kimbilir
Konu sahibi gibi kadınlar her yaşadıklarını hak ediyorlar. Göz göre göre böyle adamla sevgili olan kadın her tür aldatılmayı da kabulleniyor. Nasıl bir yokluksa böyle bir abazayla sevgili olmayı düşünebiliyor gerçekten. Normal kadınlar sizin yaptığınızı yapar mutluluğu yakalar. Böyle yokluk kafasındakiler de en iyi ihtimalle yedikleri onca boynuzu her erkek aldatır, her erkek böyledir diye hafifletir. En kötü ihtimalle bir de üstüne hastalık kapar.

Cok yalnizsaniz ve sıkılıyorsaniz zaman geçirebilirsiniz. Otesi olmaz. Hayal kurmayin, umutlanmayin üzülürsünüz.

Evli kadinla iliski yasamayi normal buluyor.

Siz gorun diye whatsappi acik birakiyor.

Sizinle sevgili olmasa bile o yonde adimlar atarken baskasiyla askimli konusuyor.

Bu adamdan hayir gelmez. Gözlemleseniz de bisey cikmaz.

Bi şey için adam ülke değiştirmiş ama özünde iyi biri :70: bide ne vardı hayvansal dürtü :70: o dürtüden bence booolllca mevcut ana daha ülke değiştirmedim açlık başka birşey tabi :kusmuk:bencr birbirinize çok yakışıyorsunuz sen anca böylesine layıksın o kara kalbinle ;)

Bi şey için adam ülke değiştirmiş ama özünde iyi biri :KK70: bide ne vardı hayvansal dürtü :KK70: o dürtüden bence booolllca mevcut ana daha ülke değiştirmedim açlık başka birşey tabi :kusmuk:bencr birbirinize çok yakışıyorsunuz sen anca böylesine layıksın o kara kalbinle :KK66:

Bir şey için değil aslında gayet bekar rahat özgür bir beyin bir kadınla takılması kime ne yani bekar ve yalnız biri sonuçta.. beni görür görmez benle dah hiçbir şey yokken ortada cart diye iletişimi onla kesmesi de saçma olabilirdi emin olamadi olunca da zaten kesti attı. Net yani. Senin gibi ileri görüşlü bir görmüş geçirmiş bir teyzenin bu durumu daha iyi analiz etmesi ve yadirgamamasi gerekiyordu oysa.. ve emin ol senden kara kalpli olamamm. . Seni sevmek zorunda değilim hiç tanımadığım halde sevmiyorsam bir sorun vardır bu sorunu çok iyi biliyorsun aslında sen ben en dipteyken depresyonu dipte yaşar haldeyken burada benim üzerime gelmiştin o kadar kötü kalpli birisin ki gram empati yapmamissin ancak burada saldırıyorsun akıl satıyorsun. Ama haklısın teyzeler böyledir akıl satar . Tamam teyze sensin.

Bir şey için değil aslında gayet bekar rahat özgür bir beyin bir kadınla takılması kime ne yani bekar ve yalnız biri sonuçta.. beni görür görmez benle dah hiçbir şey yokken ortada cart diye iletişimi onla kesmesi de saçma olabilirdi emin olamadi olunca da zaten kesti attı. Net yani. Senin gibi ileri görüşlü bir görmüş geçirmiş bir teyzenin bu durumu daha iyi analiz etmesi ve yadirgamamasi gerekiyordu oysa.. ve emin ol senden kara kalpli olamamm. . Seni sevmek zorunda değilim hiç tanımadığım halde sevmiyorsam bir sorun vardır bu sorunu çok iyi biliyorsun aslında sen ben en dipteyken depresyonu dipte yaşar haldeyken burada benim üzerime gelmiştin o kadar kötü kalpli birisin ki gram empati yapmamissin ancak burada saldırıyorsun akıl satıyorsun. Ama haklısın teyzeler böyledir akıl satar . Tamam teyze sensin.
Hiç tanımadığın halde sevmiyorsun evet çünkü sen zaten kimseyi sevmiyorsun etrafında ki herkesden nefret ediyorsun bi sen mükemmelsin herkes uyuz gıcık :deli: beni sevmemene hiç şaşırmıyorum bu yüzden ;) bi tane şey budalası bulmuşsun yapışmışsın ama normal kimse bu mutsuzluğunla sana yaklaşmıyordu kaçırma bunu

Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
Maşallah ne kadar genişsiniz. Olayı o kadar normalleştirerek anlattınız ki bir ara ilişkiyi üç kişi devam ettirdik diyeceksiniz sandım

Bu konuyu hatırlıyorum neden tekrar açtınız aynı şekilde. Ne duymayı bekliyorsunuz

İliskisini bitirmemis kendinden 10 yaş büyük kadınla sırf beraber olmak icin ukraynaya gitmesi benim hiç hoşuma gitmedi. Tamam aranizda net bir sey yokken konusabilirdi ama aranızdaki seyler netkesmeye başlayınca kendini geri cekmeliydi. Ayrıca erkeklerin üzülmesin diye ayrılamadım yalanına inanan var mı yıl olmuş 2020
Her şeyden önce odaklandığım konu evli biriyle ilişki yaşaması oldu. Kadın eşiyle anlaşamıyor olabilir ama hala evli. Bunda yanlış bir şey görmüyor olması senin açından düşünürsek ilerisi için sıkıntı.
Sana başta anlattığı içine kapanık, hiç arkadaşı olmayan, saf, temiz, naif çocuk mu gitmiş yurtdışına netten tanıştığı kadınla takılmak için. Burayı iyice bir düşünmeni öneririm.
İkincisi on saat birlikte çalıştığın ondan başkasını görmediğin bir hayatın varsa buna maruz kalma deniyor. Sen maruz kala kala o sana sempatik de gelir yakışıklı da gelir aşık da sanarsın kendini herşey olur. Yani objektif bakabilmen için biraz uzaktan bakman lazım tabloya. Kendine başka bir sosyal çevre kur başkalarıyla görüş sonra bu çocuğu tart biç.
Bana bayağı işini bilen biri gibi geldi.
Sana evli biriyle birlikte olmaya ukraynaya gittim deseydi ne düşünürdün? Ben benden önce diye düşünmezdim açıkçası. Adamın bakış açısı hakkaında fikir verir çünkü
Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.
Herkes kendinden sorumlu yalnız. Ne düşünüyordu ki? Kadınla ciddi bir şeyler yaşamayı mı? Sadece birliktelik için kalkıp ta nerelerden kadın buluyorsa o zaman kendini tamamıyla yanlış tanıtmış oluyor sana.
Şahsen güvenmezdim.
Konuyla alakasız ama hangi uygulama?

Sevgiliniz bence yere bakan yürek yakan türden insanlardan , bana güvenilmez geldi ama çok emin değilim .
Adam ya sosyopat ya da seni ortamına sokmamak için arkadaşım vs yok yapıyor. Ya da evli mi acaba? Burada öyle konular okuduk ki memlekette nişanlısı olup şirkette sevgili yapan sonra ansızın memlekettekiyle evlenen vs.
Türklerde yazamam edemem de klasik bağlama cümlesi. Sen de içten içe a bu beni aldatmaz diye düşün güven istiyor. Ukrayna neden ingilizce için ideal ülke mi? Valla benim en son gittiğimde ingilizceleri berbattı. Acaba daha kolay ilişkinin ileri aşamalarına geçebildiği, evli bekar düşünmesinin gerekmediği için( çünkü dönüp buraya gelecek sonunda bir çatışmaya girmesine gerek kalmayacak) yabancıları tercih etmiş olabilir mi?
Erkeklerin bir de bu Ukrayna merakı da bilinen bir mesele iken iyice düşün canım. Duygularını kenara koy büyüteçle mantıkla bak. Sanki kendini naif gösteren bir uyanık gibi. Evli kadınla niye birlikte oluyorsun di mi ama. Evli erkekle birlikte olan kadından ne farkın var. Arası iyi ya da kötü kocasıyla o değil öevzu evli olması. Bakış açısı bu işte.
10 saat beraber geciyosa normal bı arkadaşına bile hisler besleyebilir insan yalnizsa bence objektif bı durum değil. Birisi yazmış uzak kalıp öyle bakmak lazım bı de
Evli biriyle beraber olan adamın evlilik kurumuna saygısı yok demektir. Olsa empati yapardı. Kalkıp te oralara gitmek falan ne cesaret. Ben bu adamın ahlaki değer kavramından şüphe eder soğurdum
Benim görüşüme göre ha evliyken aşini aldatmışsın ha bekarken evli biriyle bile bile birlikte olmuşsun aynı karaktersizlik. Diyelim ki ilişkiye başladın sürekli bi kuşku bi acaba bi soru işareti... Zamanla yormaz mı? Sevgi evet çok önemli ama bir yere kadar.
Bu tarz erkeklerden uzak durun hanimlar!! Sonra caniniz yanar. Bunun adı jigololuk oluyor cunku

Yok kadinin konusmak icin arkadasa ihtiyaci varmis da...
Yok kocasiyla tamamen bagi bitmis de...falan filan...hikaye
EVli ve kendinden yasca buyuk bir kadinla konusan, gorusen erkeklerden hayir gelmez.
Sen onu gözlemlemeyi düşünüyorsun canım o yüzden yaptığı şeylere mantıklı açıklamalar getirmeye çalışıyorsun bence. Konu karşılıklı anlaşma değil, hayvansal dürtü vs değil. Konu "evli" olan biriyle bunu yaşaması. Şuan diğer adamın yerine kendini koymuyorsa yarın da senin yerine kendini koymacak demektir. Anlatabiliyor muyum?
Bir şey uğruna ne kilometreler gidiliyor vay be...

Fazlasi var eksigi yok😙
Yazdığın şeylere bakılırsa sen aslında bir ilişki istiyorsun ama aynı zamanda birilerinden destek de istiyorsun çünkü pişman olmaktan korkuyorsun. Öncelikle objektif bakmaya çalış. Evet zor ama bir süreliğine duygunu bir kenara bırakmalısın. Sadece yazışsa falan tamam da çok afedersin abaza gibi burdan başka ülkeye gitmek... Sonuçta o kadınla bi geleceğinin olmadığını biliyor.
Bir de takıldığım şu var "asosyal arkadaş edinmiyor" tarzı bir şey yazmışsın bu da eksi bir taraf benim için. Emin ol kafanın rahat olduğu bir yalnızlık gitgelli karmaşık bi ilişkiden daha iyidir. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun
Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Beyni kandırmak o kadar kolay ki. Ben o çocuktan hoşlanıyor muyum acaba, sanki bana bakıyor, benden hoşlanıyor galiba, ay ben de hoşlanıyorum sanki derken bir bakmışsın gerçekten hoşlanıyorsun. Bir de günde 10 saat dip dibesiniz, sen de bir ilişki istiyorsun yani bir arayıştasın. Ta ta tamm kim var elimizde, bu çocuk var. Bu çocuk ne yaparsa yapsın senin zihnin ona inanacak sebepler bulmaya devam edecek.
Çözüm mü? Yine aynı şekilde kendini telkin ederek ondan uzaklaşmak.
bir iliskiye baslasaniz veya evlenseniz.. bu adam bu islere devam etse yine, yok ingilizce yok birakamadim yok yalnizlik zirvalasa.. sasirir misiniz.. bence sasirmazsiniz.. mide bulandirici. sizin kabul edip etmemenize bagli.. ne karakterde bir erkek ki evli bir kadinla beraber olabiliyor, yollara dusup taa nerelere gidebiliyor..
Evli biriyle ilişki yaşıyor vee taa nerelere gidiyor sonrada bana güven beklerim ederim cinsellik için sizede değişik gelmedi mi hemde evli biriyle bence mesafeni koyman daha iyi olur gibi geldi .
Bak sen, şu asosyal ve mazlum çocuğa. Ukraynalara flörtleşmeye de gidermiş. Sinsiiii katneeem aayy. Hiç güven olmaz bu tiplere.
Elinden telefonu bırakmaya be dersin kendine telefon detoksu yap ve kişiyi gözlemle aklında eğer hicbir şüphe olmazsa tamam dersin sana kalmış birşey onu tanımaya çalış artılarını eksilerini düşün ... kendine bunu ileride sorun eder misin etmez misin mesela bunları düşünerek aşabilirsin sana ilgi gösterdiği için sana sıcak sempatik geliyor unutma bunu
Tek kalmamak için yapıyorsun bunu canım yalnız kal aslında en iysii yalnızlık sürekli aklında şüphe olacağına kuskulanacagina yalniz kal neden bu kadar sıkıntı ediyorsun ki herkes begenilmek edilmek ister kendine arkadaş bulabilirsin eski bir arkadaşın sınıf okuldur iş nasılsın yaz halini hatrıni sor 🤔🤔 birtane arkadaşım var yakın konustugun dediğim onunla da kaç aydır arada konusur görürüz zamanla zaten hayırlısı gelecektir sana. Beğenilirsin edilirsin 2 3 söyler oda biter sürekli güzel şeyler söyleyen eden kim var ki 😂😂
Hay massallah sırf türk kizlarina tanışalım mı diyemem diye gidip Ukraynalı secmis bir de uckuru için Ukrayna'ya gitmiş . Bana yalnızlığın arkasına sığınarak yapacağını yapıyor gibi geldi . Çok yalnızım bu yüzden evli çocuklu bir kadınla beraberim hemic de Ukraynalı senle konuşurken de yalnızdım bu yyusden resim atiyo diye ajitasyon yapsın oldu olcak . Bana hiç masum gelmedi bu kişi . Ayrıca bu kadar yalnız içine kapanık arkadaş edinmekten kaçınan insanlar sizi urkutmuyor mu?
Nedir ne değildir hakkında onunla ilgili konusabilecegin hickimse yok daha sonradan gizlediği bir sueu şey öğreniyorsun falan . Çok dikkatli olun bu kişiye derim . Günde 10 saat görüyorsunuz diye bu kadar içten içe korumak istiiyorsunuz sanki
Türkiye'de kadın mı yoktu da ta Ukrayna'ya kadar gitmiş hem de kendisinden 12 yaş büyük bir kadın için? Üstelik kadın evli. Sizinle tanışmıyor bile olsa bu yaptığı karakteri konusunda baya işaret veriyor aslında. Yalnızlık falan bıraksın bunları bence. Yalnızlığına ortak birini arıyorsa kendi ülkesinden kendi yaşıtlarında kadınlarla ilgilenirdi ya da kendine sosyalleşecegi normal kadın/erkek arkadaşlar edinmeye çalışırdı. O kısmı tamemen uydurduğu kılıf. Duygu sömürüsü yapmış biraz.

Ben olsam içime sinmezdi ki sizin de sinmemis zsten. Birilerinden destek alarak oldurmaya çalışıyor gibisiniz. İç sesinizi dinleyin
bi kere güvenini kaybetmiş artık aklında hep şüphe olcak acabalarla yaşamaktan yorulursun ayrılmakta biraz üzer seni çünkü bir alışkanlık olmuştur boşluğa düşersin ama güveneceğin birini buldumu geçer diğer türlü ayrılana kadar acı duyabilirsin tekrar böyle şeylerini yakaladıkça
sex ugruna ukraynaya gitmek! cok saglam bir açlık
Adam mı kalmadı daha gençsin bu adamın yolu yol değil bu seni üzer bence kesinlikle evlenilecek biri değil böyle hata yapma

Normalde hep mantıklı biri oldum hep her zaman.. yine mantıklıyim aslında sevgili olmadım etmedim. Ama aynı amsayi paylaşıp aramızda 70 cm le oturup uzun saatler geçirince ve o da benle ilgilenince bu hoşuma gitti biliyorum. Benim anksiyete ve depresyon problemlerim var birkaç yıldır ilaç tedavisi alıyorum artı terapi de aldım.. şuan telkin terapisi uyguluyorum diğer yöntemlere inancım kalmadığı için. En korktuğum duygu acı çekmek mesela . Ve yalnız kalmak herşeyi buna bağlıyorum. Aslında yalnız değilim kendimi çok güzel ifade eden biriyim bir ortamda vesaire. Kendine guvenlk görünürm. Ama kafamın ici değişik sürekli yalniz hissediyorm. Sevgi açlığı ilgi ihtiyacı duyuyorum. Güvendiğim biri olsun ona sarılayım ihtiyacı o kadar çok ki içimde. Bu beni inanılmaz üzüyor. Naisl anlatacagimi bilmiyorm herkesin sevgilisi mi var diyeceksiniz tabi öyle eskiden bende normal bakıyordum bu duruma. Şimdi neden böyle bilmiyorm düşünüp düşünüp hüngür hüngür aglayasim geliyor . Bu itin yaptıkları ortada. Peşini sürmekle iyi yapmışım öğrendim ki şubatta kadın geldiğinde son kez görüşüp yatmış kadınla sonra engellemiş bana yönelmiş. Bu kadar karakter yoksunu yalancının teki. Bir kaç gündür işyerinde yüzüne bakmıyorum sadece işle ilgili konuşuyorum ama geriliyorum. İçimde huzursuzluk duygusu oluşuyor iş yaparken zorlanıyorum.. üzülmek bile istemiyorm onun yüzünden ama engel olamıyorum. Pişkin pişkin gülüp ediyor yanımda hayatına bakıyor. Allah bilgisi gibi yapsın boylelerini. Ne bok oldugnu biliyordum da kendimi kandırmaya çalışıyordum işte. Ben bu duygusal boşluğu nasıl dolduracagimi cidden bulamiyorum. Ne anne baba kardeş yeterli oluyor.. ne film dizi .. hiçbir şey. Canım.hicbir şey yapmak istemiyor kısır döngü devamlı .

Cok sevindim gerçekleri görmüş olmanıza. Bence soyle düşünün bir anlık yalnızlığınıza iyi gelse de uzun vadede sizi üzerdi. Daha çok yalnızlık duygusunu hissedicektiniz. Elbet karsiniza biri çıkar. O zamana kadar yalnız kalmamaya gayret edin.

Normalde hep mantıklı biri oldum hep her zaman.. yine mantıklıyim aslında sevgili olmadım etmedim. Ama aynı amsayi paylaşıp aramızda 70 cm le oturup uzun saatler geçirince ve o da benle ilgilenince bu hoşuma gitti biliyorum. Benim anksiyete ve depresyon problemlerim var birkaç yıldır ilaç tedavisi alıyorum artı terapi de aldım.. şuan telkin terapisi uyguluyorum diğer yöntemlere inancım kalmadığı için. En korktuğum duygu acı çekmek mesela . Ve yalnız kalmak herşeyi buna bağlıyorum. Aslında yalnız değilim kendimi çok güzel ifade eden biriyim bir ortamda vesaire. Kendine guvenlk görünürm. Ama kafamın ici değişik sürekli yalniz hissediyorm. Sevgi açlığı ilgi ihtiyacı duyuyorum. Güvendiğim biri olsun ona sarılayım ihtiyacı o kadar çok ki içimde. Bu beni inanılmaz üzüyor. Naisl anlatacagimi bilmiyorm herkesin sevgilisi mi var diyeceksiniz tabi öyle eskiden bende normal bakıyordum bu duruma. Şimdi neden böyle bilmiyorm düşünüp düşünüp hüngür hüngür aglayasim geliyor . Bu itin yaptıkları ortada. Peşini sürmekle iyi yapmışım öğrendim ki şubatta kadın geldiğinde son kez görüşüp yatmış kadınla sonra engellemiş bana yönelmiş. Bu kadar karakter yoksunu yalancının teki. Bir kaç gündür işyerinde yüzüne bakmıyorum sadece işle ilgili konuşuyorum ama geriliyorum. İçimde huzursuzluk duygusu oluşuyor iş yaparken zorlanıyorum.. üzülmek bile istemiyorm onun yüzünden ama engel olamıyorum. Pişkin pişkin gülüp ediyor yanımda hayatına bakıyor. Allah bilgisi gibi yapsın boylelerini. Ne bok oldugnu biliyordum da kendimi kandırmaya çalışıyordum işte. Ben bu duygusal boşluğu nasıl dolduracagimi cidden bulamiyorum. Ne anne baba kardeş yeterli oluyor.. ne film dizi .. hiçbir şey. Canım.hicbir şey yapmak istemiyor kısır döngü devamlı .
Kendinizi bunalmış yalnız hissediyorsunuz ama karsinizdakinin ne kadar aşağılık olduğunu siz de anlamissiniz ya çok sevindim adınıza . Bir kadinin saf duygularla böyle şey düşkünü bir adama bağlanmasını istemezdim . Çünkü duygusal baginiz guclenseydi bu yaptıklarını gözünüz görmezdi forseniz de zor kabullenirdiniz siz . Üzülmeyin hiçbir şey için herkes bir sejilde imtihan oluyor kimi aileyle kimi eşle kimi evlstla kimi yalnızlıkla. İlla ki biri çıkar karşınıza ama lütfen iyi ölçüp tartın bağlanmadan önce . Hayatınızda mutluluklar dilerim

Onun yaptiklarini onemseme. Birak puskin piskin gulsun. Yalniz da degilsin ki. Kardesin varmis, arkadasin varmis. Hem yalnizlik da guzeldir. Bu adama fazla anlam yuklemissin. Onun yalnizligi senin problemin degil ki, bu onun sorunu. Hem zaten yalniz da degilmis. Oradan dem vurmus sadece. Yapilacak tek sey onemsememek. Bu birine verilecek en buyuk ceza. Ote yandan kendi yalnizliginizi bu kisiyle cozemezsin, bu en buyuk hata olur.

Görüp duyduklarınız bence ondan uzaklaşmanız için yeterli sebepler. Ne kadar hoşlanırsanız hoşlanın bu kadar rahat olan ayrıca yalan da söyleyen biriyle birlikte mutlu bir ömür geçiremezsiniz diye düşünüyorum. Tabii karar sizin. Halkınızda hayırlısı olsun.

Cok sevindim gerçekleri görmüş olmanıza. Bence soyle düşünün bir anlık yalnızlığınıza iyi gelse de uzun vadede sizi üzerdi. Daha çok yalnızlık duygusunu hissedicektiniz. Elbet karsiniza biri çıkar. O zamana kadar yalnız kalmamaya gayret edin.
Kendinizi bunalmış yalnız hissediyorsunuz ama karsinizdakinin ne kadar aşağılık olduğunu siz de anlamissiniz ya çok sevindim adınıza . Bir kadinin saf duygularla böyle şey düşkünü bir adama bağlanmasını istemezdim . Çünkü duygusal baginiz guclenseydi bu yaptıklarını gözünüz görmezdi forseniz de zor kabullenirdiniz siz . Üzülmeyin hiçbir şey için herkes bir sejilde imtihan oluyor kimi aileyle kimi eşle kimi evlstla kimi yalnızlıkla. İlla ki biri çıkar karşınıza ama lütfen iyi ölçüp tartın bağlanmadan önce . Hayatınızda mutluluklar dilerim
Onun yaptiklarini onemseme. Birak puskin piskin gulsun. Yalniz da degilsin ki. Kardesin varmis, arkadasin varmis. Hem yalnizlik da guzeldir. Bu adama fazla anlam yuklemissin. Onun yalnizligi senin problemin degil ki, bu onun sorunu. Hem zaten yalniz da degilmis. Oradan dem vurmus sadece. Yapilacak tek sey onemsememek. Bu birine verilecek en buyuk ceza. Ote yandan kendi yalnizliginizi bu kisiyle cozemezsin, bu en buyuk hata olur.
Doğrusunu yapmışsın işleri ilerletmemişsin. Dünyadaki tek erkek de o değil. Söyleceğim başka bişey yok teşekkürler
Görüp duyduklarınız bence ondan uzaklaşmanız için yeterli sebepler. Ne kadar hoşlanırsanız hoşlanın bu kadar rahat olan ayrıca yalan da söyleyen biriyle birlikte mutlu bir ömür geçiremezsiniz diye düşünüyorum. Tabii karar sizin. Halkınızda hayırlısı olsun.

Gerçekleri görmüştüm ama hep birşey buldum uzaklaşmak.istemedim ilgisinden. Yalnızlık benim.icin bu işyerine başlamadan da dertti. En yakın arkadaşım da nisanlaninca hepten artmıştı çok zor benim için. Ailemde güzel bağlar olmaması hep bir hir gür olması sevgi isteği oluşturuyor onu bu şekilde de bulamayınca ne bileyim cidden çok yalnız hissediyorum kendimi bazen.. depresyonun dibinde iken kendimden başka kimsenin bana yardımcı olmayacağını acı şekilde gördüm kardesiniz bile sıkılır yani anlamaz o duyguları tam yasamadan. O pisliği zamanla kalbim unutacaktir umuyorum gözümün onundeyken nasıl olur bilmesem de. Aşık filan değilim ama alışmıştım be biraz olsun iyi gelmişti paylaşımlar Allah'ından bulsun.

Siz o kadar psikolojik destek almışsınız ama bunun temelini anlamamışsınız. Bence bu yüzden aldığınız destekte başarılı olamamışsınız. Psikolojide birini düzelteblmek ve kurtarabilmek için ilk önce onun bunu istemesi ve gerçeği kabullenmesi azım. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki. Bu konuda da bu adamla ilgili önceki konunuzda da bir sürü bayan arkadaş size yardımcı olmaya çalıştı. Siz hepsine bir atar yaptınız, Allahın uçkur düşkününü mağdur bir romeo , beraber olduğu kadınıda adamın yanlızlığından istifade eden kötü kadın gibi göstermeye çalıştınız, kusura bakmayın ama o arkasından atıp tuttuğunuz ikinci kadın bile sizden daha mantıklı, tamam yaptığı ahlaksızlık olabilir ama en azından gerçekçi ve ne istediğini biliyor. Hayatta bence en büyük psikolojik sıkıntı insanın kendine yalan söylemesi ve dürüst olmamasıdır. Burada siz bunu yapıyorsunuz. Kafanızda kurduğunız yalan hayale ki buraya konu açtığınıza göre sizde gerçek olmadığını biliyorsunuz, hem kendinizi hem bizi inandırmaya çalıştınız. Mantıklı argümanlarla size yanlışlarınızı söyleyenlere kulak vermediniz ve kusura bakmayın ama o adama karşı bile isteye kendinizi saf yerine koydurdunuz. İnsan duygusal davranıp, hayatına yanlış kişileri alabilir, aldatılabilir, bunlar her insanın yapabileceği hatalardır. Ama tanıştığı günden itibaren size mütamadiyen yalan söyleyip, her yakaladığınızda da birbirinden saçma ve uçuk bahanelerle sizi ikna ediyorsa kusura bakmayın ama burada hata kesinlikle adamda değil onun sizle oynamasına izin verdiğiniz için sizdedir. Kaldı ki adam ki duygusal laf edip, peşinde dolaşmaya devam ederse sen gene affedersin. Çünkü birçok aldatılan kadının yaptığı hatayı yapıyorsun, kendini diğer kadından üstün görüyorsun. Onunla yatak ilişkisiydi ama bana aşık ve seviyor kafasını değiştirmezsen hayatta daha çok aldatılılırsın. Çünkü sen hayatına girdikten sonra ilişkiniz olsun olmasın, bir adam sana meylini ve niyetini belli edip sonra da daha senle birşeyler netleşmeden başkasıyla birşeyler yaşamaya devam ediyorsa, hele hele sana bu konuda ayan beyan yalan söylüyorsa o adamdan ve sözde aşkından, sevgisinden bir halt olmaz.

Siz o kadar psikolojik destek almışsınız ama bunun temelini anlamamışsınız. Bence bu yüzden aldığınız destekte başarılı olamamışsınız. Psikolojide birini düzelteblmek ve kurtarabilmek için ilk önce onun bunu istemesi ve gerçeği kabullenmesi azım. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki. Bu konuda da bu adamla ilgili önceki konunuzda da bir sürü bayan arkadaş size yardımcı olmaya çalıştı. Siz hepsine bir atar yaptınız, Allahın uçkur düşkününü mağdur bir romeo , beraber olduğu kadınıda adamın yanlızlığından istifade eden kötü kadın gibi göstermeye çalıştınız, kusura bakmayın ama o arkasından atıp tuttuğunuz ikinci kadın bile sizden daha mantıklı, tamam yaptığı ahlaksızlık olabilir ama en azından gerçekçi ve ne istediğini biliyor. Hayatta bence en büyük psikolojik sıkıntı insanın kendine yalan söylemesi ve dürüst olmamasıdır. Burada siz bunu yapıyorsunuz. Kafanızda kurduğunız yalan hayale ki buraya konu açtığınıza göre sizde gerçek olmadığını biliyorsunuz, hem kendinizi hem bizi inandırmaya çalıştınız. Mantıklı argümanlarla size yanlışlarınızı söyleyenlere kulak vermediniz ve kusura bakmayın ama o adama karşı bile isteye kendinizi saf yerine koydurdunuz. İnsan duygusal davranıp, hayatına yanlış kişileri alabilir, aldatılabilir, bunlar her insanın yapabileceği hatalardır. Ama tanıştığı günden itibaren size mütamadiyen yalan söyleyip, her yakaladığınızda da birbirinden saçma ve uçuk bahanelerle sizi ikna ediyorsa kusura bakmayın ama burada hata kesinlikle adamda değil onun sizle oynamasına izin verdiğiniz için sizdedir. Kaldı ki adam ki duygusal laf edip, peşinde dolaşmaya devam ederse sen gene affedersin. Çünkü birçok aldatılan kadının yaptığı hatayı yapıyorsun, kendini diğer kadından üstün görüyorsun. Onunla yatak ilişkisiydi ama bana aşık ve seviyor kafasını değiştirmezsen hayatta daha çok aldatılılırsın. Çünkü sen hayatına girdikten sonra ilişkiniz olsun olmasın, bir adam sana meylini ve niyetini belli edip sonra da daha senle birşeyler netleşmeden başkasıyla birşeyler yaşamaya devam ediyorsa, hele hele sana bu konuda ayan beyan yalan söylüyorsa o adamdan ve sözde aşkından, sevgisinden bir halt olmaz.

Birincisi sizi inandirma çabam olmadı sizi inandirip napicam? Ben kendimi kandırmaya çalışıyordum çünkü bu kadar yalnızlık sonrası biriyle biseyler paylaşmak iyi gelmişti kaldı ki sabahtan akşama dibimde olan insandı ve tanıyorum 4 ay yeni bitti pat küt karar veremedim duygularım bulaşmıştı birkez işe. İkincisi psikolojik destek alırken yardımı tabiki istiyorsun ama bu sihirli değnek değil malesef uğraşıyorsun baya senelerce terapi alanlar var mazoşist mi hepsi istemediği için mi iyi olmuyor bunu söylüyorsaniz ciddi anlamda bir sürü insana yanlış damga vurmuş olursunuz. Hayat şartlarımi bilmiyorsunuz aynı ayakkabıları giyip yürümeden bilemezsin lafı var ya tam şuan için denmiş. Cidden güzel kafamın rahat olduğu bir aile ev isterdim.. güvendiğim arkamda bir maddi destek manevi destek. Kimse durduk yere dışarıda sevgi arayışına girmiyor ki önceden burnumdan kil aldirmazdim. Üçüncüsü kadından kendimi üstün görmeye gelince.. yaşadığımız yer Türkiye az çok burdaki gerizekali erkeklerin kafa yapısını biliyorum en azından bu gerizekalininki belli . Cinsel olarak üstünüm demedim. Ama karakter olarak kat kat üstünüm. Kocasi varken birini bulup kendinden 10 yaş küçük bir erkekle gönlünü hoş eden iki çocuk annesi bir kadını kusura bakma ama tabiki kendimden alçakta görürüm ahlaksız ve karaktersiz net. Öyle bir bahsetmissin ki kadına madalya da takalım yani istiyosan ? İkisi de karaktersiz sonuçta. Benim duygusal sorunlarimdan istifade etmeye çalışan bir pislik. Ben hassas biriyim duygularım var insanım en azından merhametim var başkasına zarar vermiyorum içim rahat kendime de verdirmek istemezdim ama insanız evet hata yapıyoruz. Şimdi acısını yaşıyorum kaldı ki tek onla ilgili değil genel olarak var bende depresiflik. Bu kötü insanlar da umuyorum daha büyük acilari yaşarlar.

Uuu tam bir tiyatrocu bu şahıs, kaç oradan, seni deliler gibi sevse evlenseniz çoluk çocuğa bile karışsanız sana hayat arkadaşı değil ömür törpüsü olur. Onu aklından çıkarabilmek için başkalarına şans vermeyi dene, hayatına birini kat, gerekirse davetkar taraf sen ol . Ve üzüleceğim diye de korkma üzülmek de bu işin bir parçası tuzu biberi. Bak ilaç kullanıyorum diyorsun ve bu olaylarda da üzüldün ama ölmedin hayatına yeni deneyimlerinle devam ediyorsun. Umarım hayatına seni bu it kadar üzebilecek değerde kapasitede biri girer de duyguların doğru bir insana yönelir.

Gerçekleri görmüştüm ama hep birşey buldum uzaklaşmak.istemedim ilgisinden. Yalnızlık benim.icin bu işyerine başlamadan da dertti. En yakın arkadaşım da nisanlaninca hepten artmıştı çok zor benim için. Ailemde güzel bağlar olmaması hep bir hir gür olması sevgi isteği oluşturuyor onu bu şekilde de bulamayınca ne bileyim cidden çok yalnız hissediyorum kendimi bazen.. depresyonun dibinde iken kendimden başka kimsenin bana yardımcı olmayacağını acı şekilde gördüm kardesiniz bile sıkılır yani anlamaz o duyguları tam yasamadan. O pisliği zamanla kalbim unutacaktir umuyorum gözümün onundeyken nasıl olur bilmesem de. Aşık filan değilim ama alışmıştım be biraz olsun iyi gelmişti paylaşımlar Allah'ından bulsun.
Kontrol edeceğin şey var edemeyeceğin şey var. Onunla olanları kontrol edemezsin ama yapacaklarını kontrol edebilirsin. Bırak gitsin. Arkadaşlık etti. Ama onları gördükten sonra daha da fazlası olmamalı bence.

Birincisi sizi inandirma çabam olmadı sizi inandirip napicam? Ben kendimi kandırmaya çalışıyordum çünkü bu kadar yalnızlık sonrası biriyle biseyler paylaşmak iyi gelmişti kaldı ki sabahtan akşama dibimde olan insandı ve tanıyorum 4 ay yeni bitti pat küt karar veremedim duygularım bulaşmıştı birkez işe. İkincisi psikolojik destek alırken yardımı tabiki istiyorsun ama bu sihirli değnek değil malesef uğraşıyorsun baya senelerce terapi alanlar var mazoşist mi hepsi istemediği için mi iyi olmuyor bunu söylüyorsaniz ciddi anlamda bir sürü insana yanlış damga vurmuş olursunuz. Hayat şartlarımi bilmiyorsunuz aynı ayakkabıları giyip yürümeden bilemezsin lafı var ya tam şuan için denmiş. Cidden güzel kafamın rahat olduğu bir aile ev isterdim.. güvendiğim arkamda bir maddi destek manevi destek. Kimse durduk yere dışarıda sevgi arayışına girmiyor ki önceden burnumdan kil aldirmazdim. Üçüncüsü kadından kendimi üstün görmeye gelince.. yaşadığımız yer Türkiye az çok burdaki gerizekali erkeklerin kafa yapısını biliyorum en azından bu gerizekalininki belli . Cinsel olarak üstünüm demedim. Ama karakter olarak kat kat üstünüm. Kocasi varken birini bulup kendinden 10 yaş küçük bir erkekle gönlünü hoş eden iki çocuk annesi bir kadını kusura bakma ama tabiki kendimden alçakta görürüm ahlaksız ve karaktersiz net. Öyle bir bahsetmissin ki kadına madalya da takalım yani istiyosan ? İkisi de karaktersiz sonuçta. Benim duygusal sorunlarimdan istifade etmeye çalışan bir pislik. Ben hassas biriyim duygularım var insanım en azından merhametim var başkasına zarar vermiyorum içim rahat kendime de verdirmek istemezdim ama insanız evet hata yapıyoruz. Şimdi acısını yaşıyorum kaldı ki tek onla ilgili değil genel olarak var bende depresiflik. Bu kötü insanlar da umuyorum daha büyük acilari yaşarlar.

E iyi de onca sayfa boyunca üyeler demedi mi bu adamdan cacık olmaz diye sizde bekar adam yapabilir diye savunmadiniz mi? Ne değişti? Bekar hala sevgili değilsiniz ee birlikte olmuş? 2 sayfa önceki dusuncenizle paralel değil düşünceniz bence mantıklı değil ama yine de siz belirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X