bakışmak aldatmak mıdır lütfen eleştirmeden cevaplayın

zelatte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
11
9
1
25
kızlar ben üniversite öğrencisiyim çok iyi bir ilişkim var evlenmeyi düşündüğümüz ve kötü hissettiğim için üyelik açıp yazmak istedim. çok her şeyi didikleyen biriyim. otobüs durağında bekliyordum şahsen ben karşı cinse bakma konularında çok dikkatliyimdir sevgilime karşı sadakatim bozulsun istemem öyle kızlar beni anlayacaktır. otobüsten liseli gruplar indi bende haliyle izliyordum içimden şaşırdım dedim ki bu oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim ve birine baktım ama hani bana baksın konuşalım gibi bir niyet yoktu içimde 4-5 saniye biraz fazla uzun bakıp inceledim yüzünü ve acayip kötü hissettirdi bu durum beni neden o kadar uzun baktığıma dair ve eğer benden küçük olmasa yaşı büyük bir adam olsa asla böyle uzun bakmazdım da saygu çerçevesinde bu tarz takıntılar yaşayan varsa yazsın lütfen

Ne niyetle baktığınızı siz bilirsiniz. Her bakma her inceleme aldatma olabilir mi sizce?

Cevabınız evet değildir diye düşünüyorum. Evetse sıkıntılı.

Oooo her baktığıma her incelediğimi aldatma olarak algılasaydımm kocam boynuzlarını parlatması lazımdı
Kız öyle şey olur mu Allah aşkına güzel kızada bakarım yaguşuklu delüganlılara da nolmuş yani Allah sabınaaaa bağışlasın der geçerim

Sen orda ay liseli çıtıra baktım aldattım mı yoksa diye kendini yerken sevgilin “ağğbiiiğ hatundaki döte bak, memeye bak” diye geziyor ortalıkta muhtemelen.

Bu sadakat mevzusu fazla abartılıyor. İnsanız, karşı cinsi yakışıklı bulabiliriz, etkilenebiliriz. Bunda anormal bir şey yok.

Ne niyetle baktığınızı siz bilirsiniz. Her bakma her inceleme aldatma olabilir mi sizce?

Cevabınız evet değildir diye düşünüyorum. Evetse sıkıntılı.
ben açıkcası yazdığım gibi ilgi versin bakışalım gibi bi düşünceyle bakmadım sadece böyle bi pozitif yorum yapıp fazla incelemek kötü hissettirdi. bu normal mi anlamaya calisiyorum

Ben sular seller gibi aşıkken bile yakışıklı biriyle karşılaşınca "Yakışıklı çocukmuş." diye düşündüğüm çok olmuştur.Aklınızdan flört gibi bir düşünce geçmiyorsa burada aldatmak yok.Güzel bir yeri,bir tabloyu görünce beğenmekle bu aynı şey bence.

ikisi de olmadı görünüşü beğenmek kötü bi durum mu
-Kötü bir durum değil.

-Fakat birde hormonlarımızı yok saymamak lazım.

-Düzenli olarak (özellikle kadın mens. döngüsünün belirli dönemlerinde) libido denilen şey devreye giriyor. İnsan en kötü kendi kendini tatmin etmeli diye düşünüyorum. Yoksa çevresel cinsel unsurlar o dönemde daha fazla dikkat çekebiliyor.

Bakmakta sorun yok da şu bana sıkıntılı geldi “ oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim” Eğer 25 yaşındaysanız 17 18 yaşındaki çocuklara iç çekerek bakmış gibi duruyorsunuz

ben açıkcası yazdığım gibi ilgi versin bakışalım gibi bi düşünceyle bakmadım sadece böyle bi pozitif yorum yapıp fazla incelemek kötü hissettirdi. bu normal mi anlamaya calisiyorum
Sizin yaptığınız şeyin aldatmakla vs alakasi yok.
Bazen bende bakıp Allah sahibine bağışlasın övmüşte yaratmış yahu diyorum mesela.
Ama sevgili olmayı düsünmüyorum yada boncuk dağıtmıyorum gözünün içine içine bakıp.

Muhtemelen sevgilinin bir kadına öylesine bakması bile kriz olacak ilişkinizde.

Birini beğenmek elimizde olmayan bir şeydir, aldatmak sayılmaz. Ne zaman beğendiğin kişiyle konuşmaya, tanışmaya, yakınlaşmaya yönelik eylemler yaparsın o zaman işin rengi değişir.

hahahajahahdj 18 yaşındayım ben zaten 1 ci sınıfa gidiyorum genelde 08 liler iyi bir tipte olmaz tipleri oturmaz anlamında sübyancı mıyım abla iç çekeyim şaşırdım yani

dediğinizin hiç biri olmadı öyle bi istek duymadım ki karşı taraf gelse asla da tereddütsüz reddederdim biraz obsesif olduğum için sormak istediim teşekkrüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…